Agim Bayraktari - zuzkovics

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KevinV4

Senki sem születik gonosznak, azt tanulni kell.
2021. 03. 05.
92
173
V4 karakter
Agim Bayraktari
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Agim Bayraktari

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
zuzkovics

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat, úgy kezdődött az egész történet hogy egy üldözésben vettünk részt és elindultunk LS-be Dilimore domb felől.Itt történt egy olyan eset hogy ledobtak elénk egy spikeot, aminek a fele bebuggolt a textúra alá.Zuzkovics szerint ez teljesen nem számított semmit, de nekünk honnan kéne tudnunk pontosan milyen hosszú egy spike?Ha nem buggolt volna be a textúrába a spike, akkor más döntést hoztunk volna, vagy lefékezünk vagy akár kikerüljük balról.Miután kilyukadt a kerekünk, elsodródtunk, majd ezután állítólagos pg történt.Teljesen nem gondolom jogosnak ezt a jailt, szinte egyszerre szálltunk ki és 1v3 volt Case Nash oldaláról.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Klipp a buggos spikeról: Klipp a "pg"-ről:

Megjegyzés:
Köszi előre is.

Utoljára szerkesztve:

zuzkovics

"If you know it, don't keep in your mind."
SzerverAdmin
v4
2021. 07. 29.
436
90
V4 karakter
Roberto Mexon
Szia!

A videón is látszik, hogy nem 1v3 van, egy lézert is fognak rátok, több szempontot is küldtetek az összesen látható volt.
A Te videódon is kivehető teljesen a lézer, és ahogy Case is rátok tartja a fegyvert, míg Ti a kocsiban vagytok ők már rég tartják rátok a fegyvert.
Beküldök a reportot író fél részéről is egy videót ( https://streamable.com/pfrxbm ) [ MDC nem látható azért is küldtem be. ]

A spike-hoz annyit fűznék hozzá, hogy attól mert belemegy a textúrába ugyanúgy kivehető, hogy meddig fog menni a spike és, amúgy sem tudtátok volna kikerülni, mert a spike-os jól eldobta azt. Teljesen látszódik, hogy hova dobja a spikeot és ti belementek.

Az adminügy folyamán elmondtam az én álláspontomat, majd az alapján döntöttem.
Várom a bírálatot.
zuzkovics

marcy.

when im fucked up thats the real me
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 582
20 094
V4 karakter
Lydia Nicolati
d5ef4c6b3dddad0c1242860d20834012.png

Nagyjából ez a kép pontosan reprezentálja a spikeot amit kaptatok. Ha nem buggolt volna sem tudtátok volna ezt kikerülni, így ezt ennyivel le is zárnám. Max annyit lehetett volna tenni, hogy a helyszínen újra alkotni a spikeot és megnézni azt, hogy esetlegesen mind a négy kerék kapta volna a spikeot, vagy csak mondjuk kettő. Teljesen megtudná másítani a szituációt, az autó is kevésbé szenvedne a megállással ha csak tegyük fel kettő kerék kapta volna.

Kitérve a PG részre
Kiszálltatok buggolva (igen tudom nem direkt volt), de alaphelyzetben közel sem tudtatok volna ilyen gyorsan kiszállni így a PG megtörtént volna mindenhogy. Bőven annyi ideje lett volna már rátok fogva, hogy nem tudtatok volna a megadáson kívül mit kezdeni.

Jogtalan a panaszkönyv.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.