Agagon Cortez - Agron Krasniq és társai [dxminik]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gangmano78

Újonc
2023. 12. 09.
1
28
V4 karakter
Agagon Cortez
LV karakter
-
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Agagon Cortez

Panaszra tett személy InGame neve:
Agron Krasniq és társai

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Adminisztrátor szidása, játokos lenézése/szidása

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
ide tartozó PK amire ennyire felvoltak háborodva https://forum.see-game.com/threads/eroszakos-rp-engedelykeres-koezles-nelkuel.410744/

Az ügyet ennyivel zárom többet nem kívánok írni a képek csak árúlkodnak. További kellemes estét!

Razzan

Újonc
2023. 09. 20.
24
189
V4 karakter
Agron Krasniq
Úgy gondolom hogy hibáztam abban amit írtam,írtunk a playerrol, de egyáltalán nem volt nevesítve, így nem érte semmiféle negatív támadás, vagy megszégyenítő megjegyzés ami banthatta volna őt, sokkal inkább embertelennek gondolom és közösségrombolonak egy ilyen platformon lévő közösség beszélgetésének nyilvánossagra hozatalát, azért hogy büntetést kapjanak az érintett felek.

Az kepen látható második kijelentésemet pedig nem gondolom hogy meg kellene magyarázni hisz ott sem említettem sem személyt,sem esetleg múltbéli cselekményét egy adott személynek akivel bárminemű összetűzésem lett volna , hisz ilyen nem volt
Nem mellesleg okom nem lenne pikkelni bármelyik adminra ami sejtetne hogy ténylegesen gondolok valakire, mert az UCP-m tiszta és senkivel nem volt vitam.

A kijelentésem inkább butaság volt, reménykedve hogy nincs ilyen a szerveren és zéró bantó gondolatom volt közben miközben ott beszélgettünk.

Nem gondolom helytállónak a PK megírását sem ilyen formában, hogy új profilt hoz létre egy olyan játékos akinek van fiókja fórumon csak azért hogy "álca mögé" bújjon, holott oka sem lenne erre ha a megírást nem rossz indulatbol teszi.

Utoljára szerkesztve:

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 779
10 441
20
V4 karakter
Killian Burns
Sziasztok!

Akármennyire trükkös húzás volt lefotózni a Discord beszélgetést, ez a panasz teljes mértékben jogos.
Egy ilyen felületen is van egy határ amit meg kell húznia az embereknek, nem beszél mindenki úgy mindenkiről ahogyan csak szeretne.

Lehet mondani a panasztevőre, hogy rosszindulatú, gerinctelen és/vagy egyebek, de úgy gondolom egyetérthetünk, hogy nem ő tehet arról, hogy nincsen megfelelően moderálva a szoba, vagy éppen úgy beszéltek, ahogyan.

Érdemes átgondolni, hogy egy mindenki számára látható szobában milyen példát kell mutatnunk. Nem ilyet, az biztos.
Hogyha adminszidás nem is történt, semmiféleképpen nem elfogadható ahogyan Agron beszélt a játékosról.
Agron Krasniq kapott a szerverről két hét kitiltást, és nagyon olcsón megúszta ezzel.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.