- 2020. 12. 25.
- 6
- 1
- V4 karakter
- Aemi Holmes
- LV karakter
- Aemi Holmes
- V2 karakter
- James Holmes
Neved:
< Aemi Holmes >
Kitiltás időpontja:
< 2024.12.10. >
Kitiltás időtartama:
< örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Banks >
A kitiltás indoka:
< Event item csomagtartózása >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Tudom hogy kb 1 órája kaptam ezt a bannt amikor írom ezt az unban kérelmet de engem nem hagy nyugodni a dolog, és szeretnék játszani a szerveren. Egy seerod 5000 ret csomagtartóztam ki egy út szélén álló járműből detektorozás közben. Nem tudtam arról hogy ez event tárgynak minősül, és nem realizáltam mit is csináltam akkor abban a pillanatban és akkor sem amikor el adtam az itemet, ezért nem tudtam vissza adni. Nem voltam tisztában azzal hogy ezek botok event tárgyaknak minősülnek. Nyilván nem mentesít a szabályok alól az hogyha nem tudom őket ezért fogadtam el a szankciót Banks-től. Az esetet nyilván nagyon bánom és ha azon múlna hogy még az idén vissza tudnék csatlakozni a szerverre és ki tudjam nyitni a kalendárium 24. napját, akármit megtennék. Meg térítem a károkozott kárjának a többszörösét, vagy akár ig jail, hogyha ezen múlik az hogy újra tudjak játszani a szerveren. Tudom igen hamar írtam ezt az UB-t de ez legyen egy jele annak hogy nem veszem félvállról ezt az egészet és szeretnék vissza jutni a szerverre minél hamarabb és a közösség tagja lenni nap mint nap. Elég rég óta játszom mindkét seemta nagyobb szerverén és a Jailek száma szinte elhanyagolható, bannom sosem volt , sőt ezen az adott szerveren még jail-t sem kaptam a 420 óra játékidó alatt úgyhogy nem hiszem hogy panasz lenne rám a jövőben elég vissza fogottan játszok évek óta.UI: Nagyon köszönöm Banks, türelmét, segítőkéségét és pozitív hozzá állását az ügyhöz mivel nagyon korrekten kaptam meg a szankciót >
Utoljára szerkesztve: