Adriano Castillo - Thommas

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Hunorr

Újonc
2021. 03. 18.
8
31
Nyíregyháza
LV karakter
Adriano Castillo
zoldlogo.png

Neved:
< Adriano Castillo >

A ban időpontja:
< 2022/10/17 21:07:05 >

A ban időtartama:
< Örök ban >

Neve, aki bannolt:
< Thommas >

A ban oka:
< csinálom csinálom :) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok. Ez a második unban kérelmem Thommas felé, szeretnék vele beszélni mindenképp erről, mivel nem tudtam semmire következtetni a ban indokából, így jogtalannak tartom. Az egész azzal kezdődött, hogy 10.02.-én gyárba menekültünk haverokkal a rendőrök elől, ott kaptunk is 2 hét pihenőt szándékos üldöztetés miatt, ez a ban 10.16.-án járt le (https://kepkuldes.com/image/iRDce4).

Aznap mikor lejárt a ban, fel sem mentem a szerverre, nem volt időm rá. Másnap, 17.-én felszerettem volna lépni játszani a haverokkal, de addigra már Thommas bannolt, az előző képen lehet is látni.

Ezen a képen pedig azt lehet látni, hogy mikor voltam utoljára fenn a szerveren (https://kepkuldes.com/image/iRDnh3).

Szeretném, ha ezt egy admin/vezetőségi tag eljuttatná Thommas-nak, hajlandó vagyok beszélni bármikor vele erről, az is lehet, hogy tévesen bannolt.

Köszönöm ha ezt elolvastad, legyen szép napod!
>

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 681
12 236
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni. Ezért minden unban kérelem most lezárásra kerül és áthelyezzük a lezárt témák közé.

↳De ne ijedj meg, ez nem azt jelenti, hogy elutasításra került a kérelmed! Nyugodtan nyiss egy új témát, az új minta szerint. 😊

Sok sikert kívánunk! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.