Játékbeli, és fórum neved:
Srecko Pesic, fórumon az Adree -t használom.
Előző fórum neveid: (Másik fóumon is!!)
Ezen a fórumon csak az Adree nevet használtam. Előzőn is egy jó darabig ez volt, előtte lévőket már nem nagyon vágom.
Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?: (Előző fórum regisztrációt is írhatod!)
Szerveren nagyjából kettő éve szerepjátékozok, a fórumot pedig ez után két hónapra vettem igénybe.
Miért válasszunk téged a csapatban?
A néhol kifogásolható stílusom ellenére is elnéző, emberséges tudok lenni, sőt. Elég sokat, néha már túl sokat töltök a fórumon, így az aktívságommal sem lenne különösebb baj, szerintem. Úgy gondolom, hogy bőven meg van az adott érett gondolkodásom a dolgokhoz, voltam /
Miért szeretnél a csapat tagja lenni?
Ha már így is sokat töltök itt, akkor jön a kérdés, hogy miért ne töltsem hasznosan, és segítsek a playereknek. Itt is kipróbálnám magam, mint moderátor. TS -en is moderátori szerepet töltök be, itt is kipróbálnál magam.
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Nagyjából napi 5 óra, játék közben általában meg van nyitva, amikor nem épp roleplay -ezek, akkor nézegetem a fórumot, élményképeket posztolgatok.
Referenciáid? Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Nem hinném, hogy az IG referencia nagyon számítana, de voltam (fő)leader,
Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Amennyiben teljesen új a See fórum világában, akkor lehetőség szerint felhívnám TS- re. Itt folyékonyabban, egyszerűbben tudnám elmagyarázni neki a dolgokat. Először megmutatnám neki a profil beállításokat / személyre szabási lehetőségeket. A szabályzatot áttanulmányoztatnám vele, aztán bemutatnék neki pár fontosabb topicot. Gondolok itt a ' Panaszkönyv ' szekcióra, ahol el tudja kerülni a /váratlan/ jail -eket. Az ' Ötletek ' fülnél segíthet jobbá kreálni a szervert saját ötletekkel, vagy például a ' Frakciók ' résznél tud jelentkezni kiszemelt frakciójába.
Ha meg csak egy adott opciót keres, vagy egy adott személyt, akkor elvezényelem hozzá, vagy az adott topic -hoz.
Miért ezen a fórumon szeretnél Globális Moderátor lenni?
Mivel még ( úgy ahogy ) a See szerverén játszok, így releváns, hogy itt szeretnék globális moderátor lenni. Meg hát ezen a szerveren / fórumon értem el az eddig legtöbb dolgot roleplay téren. Itt volt nem egy projektem, mint NS frakció, KÉB, normál frakció navigálása.
Ismeretséged a csapaton belül?
Talán a russzo, mint régi leaderem, de vele se beszéltem túl sokat. Meg még úgy látásból, és közös ismeretségi körből ismerem asmoky -t.
Mesélj magadról,minimum 10 mondatban.. Ami számunkra fontos és publikus lehet.
Adrián vagyok, jelenleg is Németországban élek, tanulok. Az, hogy Németországban élek, nem befolyásolja a helyesírásom, fogalmazásom, és társait.
Tipikusan annak az embernek tartam magam, aki nem szeret beállni a sorba, és bárányként bólogatni. Ez nem azt jelenti, hogy szeretek mindenben kirívni. Inkább csak átvitt értelemben, a gondolkodás menetem szeretem, ha eltér a többi emberétől. Szeretem a dolgokat más szemszögekből is megvizsgálni, nem csak egy véleményt erősíteni.
A stílusom elég kifogásolható tud lenni, ebbe már nagyon sokan bele is kötöttek.
Azt vallom, ha valamibe belekezdek, akkor azt teljesen ki is maxolom. Alapjáraton egy türelmes ember vagyok, az értetlen emberek sem tudnak felhúzni, volt elég időm megszokni.
Talán nem vagyok az a legnagyobb csapatjátékos, nem szeretek annyira egy full idegen csapatban dolgozni, míg bele nem rázódok, bele nem szokok a közösségbe.
Magamat őszintének tartom, ha valamit szarnak látok, azt el is mondom, esetenként a legkúlturáltabb formában.
Utoljára szerkesztve: