"Adminjail afk"

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Paradees

Barangoló
2020. 04. 07.
94
468
V4 karakter
Cody Bradley
LV karakter
Darren Tyler
Hali, éppen ültem az adminjailem mikor el kellett intézzek valamit, mire visszaértem (20-30perc) már azzal szembesültem hogy kickeltek.
cruzRmW.png

Szeirntem ennek az "indoknak" nem sok értelme van, de aki szerint ez helyes az nyugodtan elmondhatja hogy mégis mit lehet csinálni jailbe.

Seal

Barangoló
2019. 05. 05.
95
67
V4 karakter
-
LV karakter
Pablo Lehder
V2 karakter
-
Hali, éppen ültem az adminjailem mikor el kellett intézzek valamit, mire visszaértem (20-30perc) már azzal szembesültem hogy kickeltek.
cruzRmW.png

Szeirntem ennek az "indoknak" nem sok értelme van, de aki szerint ez helyes az nyugodtan elmondhatja hogy mégis mit lehet csinálni jailbe.
Ne kerülj jailbe és nincs ilyen probléma. ?

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
@YaBoiFarhat Úgy gondolom felesleges tovább magyarázni ha nem erted a jail céljat! Lehet persze közben ezt-azt csinálni, csak akkor a delikvens ne lepődjön meg a kicken!

Paradees

Barangoló
2020. 04. 07.
94
468
V4 karakter
Cody Bradley
LV karakter
Darren Tyler
Ahogy olvastam a hozzászólásokat arra jöttem rá hogy vannak akiknek nem esett le.
Ha jailba vagy akkor ugyan úgy előjön hogy 10 perce afkolsz (jailen kivül 20p nél jön elő), tehát nem "leafkolnám a jailt" mert ha nem mozgatom az egeret akkor nem telik az idő, csak itt az volt a kérdés hogy miért kell kickelni a szerverről? foglaljuk a helyet mástól?
Az meg hogy "ne kerülj jailba és nincs ilyen gond", úgy elég könnyű hogy csak a telefon és az adásvételi funkciót használják egyesek.

wcologne

Goodbye reality, hello Venturas!
Támogató
2019. 01. 11.
310
415
18
V4 karakter
Kwamin Klein
LV karakter
Corey Herman
Miért, csak az tud szabályosan játszani, aki kereskedik?
Nagyon el vagy tévedve, bár tekintettel a V3-mas kitiltásodra nem csodálkozom, hogy másképp nem megy neked. :(

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.