Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI Teljes név:
Adelynn Rose Rendfokozat:
Törzszászlós Egység főkódja és egységszáma: T-1 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
- ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Jessica Susan Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Subaru Impreza WRX STI - CSESZKA Körözést elrendelő neve:
- Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
- Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.11.04. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 83.2 § Illegális fegyver birtoklás - Engedélyköteles fegyverek (IFBK) 81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK) 85.1 § Fegyveralkatrész - Birtoklása (IFAB) 88.1 § Kábítószer alkotóelem - Birtoklása (IKAB) Az intézkedés részletes leírása:
TRAFFIC-1 egységben járőrszolgálatot teljesítettem Whetstone térségében. Egy gyorsan közlekedő világoskék Subaru Impreza WRX típusú járműre lettem figyelmes aki San Fieroból Angel Pine irányába haladt. Utána mentem és a Whestonál található útkereszteződésnél útól is értem ahol áthaladt a stop táblán szabályokat nem betartva. A Subaru-t igazoltatás alá vontam, igazoltatás során kiderült, hogy jogosítványa illetve személyihazolványa az autó tulajdonosának Jessica Susan-nak november harmadikával lejárt. A kötelező felszerelést szerettem volna megnézni a csomagtérben ahol jópár fegyveralkatrészet illetve drokhozzávalót találtam. Ezt követően megkértem Jessica Susan-t, hogy szálljon ki a gépjárműből és forduljon meg. Bilincset helyeztem a kezére, ezt követően átnéztem ruházatát ahol találtam egy Colt-45 tipusú maroklőfegyvert és hozzá 17 lőszert. Mint igazoltatásnál mint kihallgatáson kiemelkedően együtmüküdő volt és segítette a munkát gyors és hatékony elvégzését. Ezt követően Dillimore kapitányságra szállítottam ahol a kihallgatás során jogait ismertettem, élni egyikkel sem szeretett volna. Fegyver és alkatrészek alkotóelemek eredetét homály fedi. A büntetlen előéletére való tekintettel 40%os enyhítést adtam neki így büntetése 140400$ volt illetve 180 nap letöltendő börtönbüntetés. Óvadékra kapott lehetőséget amivel élnt. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $140,400 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 180 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
Colt 45 (x1)
.45 ACP (x17)
Cső (UZI) (x1)
Magic Mushroom spóra (x1)
Cső (M14) (x1)
Felső rész (UZI) (x1)
Előágy felső része (AK-47) (x1)
Ravasz és tok (Remington 870) (x1)
Parazen mag (x1)
Markolat (UZI, TEC-9) (x1) Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI Teljes név:
Törzszászlós Egység főkódja és egységszáma: T-1 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Hikari Adachi Őrmester
Ryan Nash Őrmester
Leonell King Őrmester ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Elijah Birger Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
BMW 5 series e60 - HR12-BMW Körözést elrendelő neve:
Federico L Mambolza Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
Nemzeti Nyomozó Iroda Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.11.04. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 114.4 § Gyilkosság - Hivatalos személy meggyilkolása (GYKH) 56.1 § Rendőr előli menekülés - Járművel (REMJ) 57 § Rendőri utasítás megszegése (RUM) Az intézkedés részletes leírása:
Kapitányságon voltam amikor rádióforgalmazában hallottam, hogy elkaptak egy körözött autót BMW sorban. Rádión segítséget kértek elfogásában, TRAFFIC-1 egységbe szálltam és elindultam BMW szerelőtelep irányába. Szerelőtelepre érkezésem után láttam, hogy az Őrmesterek beszélgetnek az autó feltehető tulajdonosával. Rájuk szóltam, hogy bilincseljék meg és szállítsák kapitányságra ott lesz lehetősége kibeszélni magát. Feltehetően egy nagyobb bünszervezet tagja volt az illető. íratok nem voltak nála csak egy személyigazolvány.Jogosítványát REMJ indokkal bevontuk. Kapitányságon kihallgatóban azt állította, hogy ő egy cégnél dolgozik mely nincs bejelentve, és az autókat szerelteti ő csak. Megkértem, hogy adja meg az összes rendszámot amit ő kell megszereljen. Erre már nem válaszolt feltehetően védeni akarta a társait. Igy nem volt miről beszélni továbbiakban a vádakat elfogadta, cellájához kísértük óvadékra nem kapott lehetőséget. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $300,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 300 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[X] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
- Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
- Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg: -
Los Santos Rendőrség
- ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Mazurkiewicz Piotr Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
- Körözést elrendelő neve:
- Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
- Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.11.04. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 106 § Okirathamisítás (OH) Az intézkedés részletes leírása:
TRAFFIC-1 egységben járőszolgálatot végeztem amikor Woldenberg kolléga átszerette volna adni előállítását ezért én válaszoltam rádión. Kapitányságon találkoztunk ahol kettes kihallgatóban volt Woldenberg illetve a vádlott. A vádlott íratait megkaptam amin egy fehért férfi volt, a vádlott bőrszíne fekete volt. Ezért Okirathamisitás vádjával előállítottuk. Kihallgatás során jogaival nem szeretett volna élni, jogait ismerte. A büntetése 75 nap illetve 26.000$ volt melyet elfogadott. Kihallgatást követően íratait bevontam. Óvadékra kapott lehetőséget amivel nem szeretett volna élni KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $26,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 75 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
- Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):