Adelajda Hyseni-->Rapid

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2024. 04. 29.
10
56
V4 karakter
Adelajda Hyseni
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Adelajda Hyseni

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rapid

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hali. Ma hajnalban volt egy ATM rablásunk, ami után gyárba akartunk bemenni hogy kiszedjük a kazettákat. Nos még oda se értünk a gyár ajtajához, már repültek a füstök, és a villanó gárnát. Mint a videón lehet majd látni, ott vannak a dobozok mögött fent a két ház között 3 tekes, majd mikor eldobták ami a kezükben volt, egyből el is szaladtak. Majd mikor elmúlt nekem a flash hatása, akkor láttam hogy már le vagyok sokkolva, és már jön rám a PD-s és bilincsel meg. Nem tartom túlságossan Fairnak, hogy feltételezik azt hogy az illegál tuti a gyárba megy kazettát kifurni. Saját szemszögemből nem tudok videót küldeni, mivel nem volt jó a felvevő programom, így a társaim szemszögéből tudom alátámasztani a problémám. Rapid vállata el az ügyet, szerinte ez teljessen rendben volt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Report 436593

Megjegyzés:
Jogos panasz esetén, szeretnénk a jogtalanul elvett dolgokat visszaigényelni.

Utoljára szerkesztve:

Rapid

danteclan👑
SzerverAdmin
v4
2020. 04. 18.
477
820
Sopron
V4 karakter
Rapid D Dante
LV karakter
Rapid D Dante
Heló!
https://ucp.see-game.com/v4/report/436593 főadmin számára itt a report amiben kb. 40 percen keresztül próbáltam választ adni a társad által felhozott 'vádakra' a tekesekkel szemben. Véleményem szerint elég korrekten leírtam többször is, ellenben nem sikerült dűlőre jutnunk és közösnevezőt találnunk a reportba. Pontról pontra válasszolok akkor itt is az általad felhozott dolgokra.
Nos még oda se értünk a gyár ajtajához, már repültek a füstök, és a villanó gárnát.
Miért kellene megvárnia a rendvédelemnek azt, hogy ti befussatok a gyárba ha látni, hogy nagy kaliberű fegyverek vannak a hátatokon illetve éppen egy ATM-et fosztottatok ki? A BMW-ből már kiszálltak az utasok akkor kezdtek el repülni a smokeok, még esélyt is kaptatok szerintem. Zárojelben jegyzem meg, hogy az 5 főből 3-an betudtak futni a gyárba még a smokeoktól is.
Mint a videón lehet majd látni, ott vannak a dobozok mögött fent a két ház között 3 tekes, majd mikor eldobták ami a kezükben volt, egyből el is szaladtak.
Így van ott vannak, mivel akkor értek oda. Nem ott vártak benneteket. Az, hogy eldobás után ők mit csináltak teljesen irreleváns itt.
Nem tartom túlságossan Fairnak, hogy feltételezik azt hogy az illegál tuti a gyárba megy kazettát kifurni.
V4 óta már akár a saját garázsodban is szét tudod szedni a kazettát, semmi feltételezés nem kellet ahhoz, hogy gyárhoz mentek vagy sem. Követtünk benneteket, láttuk a jeladót.
Főadmin számára továbbítom a videómat melyben tisztán látszik, hogy a tekesek ugyan úgy az ATM-nél köröztek mint én és a két autó után eredtünk nem mentek előre, hogy ott levárják az atm fosztogatókat. További hozzáfűzni valóm nincs, itt is csak magamat ismétlem mivel a reportba minden elolvasható. Szép estét.

2024. 04. 29.
10
56
V4 karakter
Adelajda Hyseni
Nem értek ezzel egyet, hogy ők pont akkor értek oda, mivel látni is hogy a fekete Demon egyből bemegy a hézak közé, és ott várnak. Nem kaptunk semmi esélyt arra hogy bemenjünk, mivel mi a fekete audival mentünk, éppen hogy beértünk a gyárhoz, már repült egy smok, és szerencséjük volt a töbieeknek hogy még nem terjed el a smok hatóköre, de én már kiszáltam és egyből ment az animáció és nem tudtam mi kezdeni vele, mellesleg az audiból, azért jutottak ki a többiek mivel másik oldalon szálltak ki.

Utoljára szerkesztve:

Dzsuzi

A lelátó az otthonunk.
FőAdmin
v4
2019. 02. 08.
1 965
5 579
Budapest
V4 karakter
Giuseppe Luchese
A videón amit kaptam látható hogy üldöznek téged, te lefordulsz jobbra, a demon megy tovább egyenesen, a másik autó követ téged.
Amint a gyár közelébe érsz, már ott vannak ők is. Hozzáteszem, hogy a bmw már a gyár cp-nél van, ekkor történt a dobás is.
Minden mást leírt az admin a reportban, illetve itt is.

Nem a cp-re dobták rá a smokeot, hanem jóval mögé, pár társad be is tudott futni.
Itt szimplán le voltatok maradva kicsit, timeing volt az egész.
Jelenesetben ez nem meríti ki a gyár camp fogalmát. Jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.