Adek Tiberia jelentkezési lapja a [See Game Helpdeskbe]!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Munyez

Újonc
2019. 06. 01.
26
46
V4 karakter
Adek_Tiberia
V2 karakter
Kalhem Daniel
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?

<<Varga Krisztiánnak hivnak és 16 éves vagyok. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?

<< 29500>>

Mi az SGH feladata?

<< Az adminsegéd feladata az, hogy az adminok munkáját megkönnyebbítse, esetleges kezdő játékos betanítása!Amennyiben úgy adódik és látt a szerveren egy szabálysértést nagyon fontos, hogy ezt jelezze az adminoknak. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?

<< Azért szeretnék adminsegéd lenni, mert segíteni szeretnék az olyan játékosoknak akik nem tudnak valamit a szervereről. A másik dolog amiért adminsegéd szeretnék lenni az, hogy sokat vagyok aktív a szerveren! >>

Miért pont téged válasszunk?

<< Szerintem azért lennék megfelelő a csapatba mivel jól tudok összedolgozni másokkal,mert szeretnék többet tenni a játékosokért, és adminokért. Szeretek segítséget nyújtani ,és ezek mellett nem kapom fel könnyen a vízet, tehát bátran merek bevállalni kisebb-nagyobb betanításokat is.>>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?

<< Hétköznap napi 5-6 óra.Viszont hétvégén ennek a duplája is meg lehet.>>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)

<< https://imgur.com/a/lNTOIrx >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)[/COLOR

<<https://imgur.com/a/hTfcMYf>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<<

Pozitiv

Türelmes

Segitőkész

Megbizható

Negativ

Szókimondó

Önfejü

Nem szeretem ha hülyének néznek

>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)

<< Igen szeretnék a későbbiekben adminisztrátor lenni.Azért szeretnék a későbbiekben adminisztrátor lenni hogy még jobban tudjam segiteni a szervert. Sajnos nem sikerült az Admin TGF-em és meg szeretném próbálni újra vagyis kiszeretném javitani a hibámat amit ott ejtettem.Lényegében szeretném kipróbálni magam mint admin és segíteni a közösség munkáját.>>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< Elmondanám neki hogy ez egy roleplay játék az az szinte úgy kell viselkedni a szerveren mint a való életbe.>>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?

<< Szia,sajnos ebben nem tudok ebben segiteni mivel csak SGH vagyok.(Ha admin lennék) Szia miért szeretlnél fixet tán be buggoltál valahova? >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< Szia,ebben sajnos én nem tudok segiteni mert egy ic esemény mivel lehet hogy a karakterednek nem adtál enni/inni.>>

Utoljára szerkesztve:

dami

V3 ExGA [4]
Támogató
2019. 01. 10.
234
696
19
Ausztria
V4 karakter
nuh.can
Csá,mivel ismerlek így szívesen látnálak a csapatban,megállnád a helyed!
korrekt ucp,szép lap,úgyhogy hajrá! :)

• Tetszik
Reactions: Munyez

Dzsuzi

A lelátó az otthonunk.
FőAdmin
v4
2019. 02. 08.
1 926
5 401
Budapest
V4 karakter
Giuseppe Luchese
Csáó Adek, korrekt lap, ismerlek téged, szerintem is megállnád a helyed, és látnálak a csapatban, sok sikert!

• Tetszik
Reactions: Lajos.

Ghost.

¬_¬
2019. 09. 22.
282
466
Békéscsaba
LV karakter
Carmelo_Seco
Cső! Nekem egyáltalán nem jön be lapod. Tömör, csak azt írtad le, ami a "kötelező". Rengeteg a szóismétlés, valamint helyesírási hibával is találkoztam. NEM TÁMOGATOM.

Holi

Zöldfülű
2019. 04. 10.
180
217
V4 karakter
Honey Weatherly
LV karakter
Még nincs
V2 karakter
Még nincs
Hello! Ghost leírta amit gondolok, mellesleg az egyik negatív tulajdonságod, hogy türelmetlen vagy. Ha egy játékos kérdezz tőled valamit, de picit értetlen, akkor mit teszel? Kilépsz, vagy elküldöd a világ másik felére? Nem támogatom..

Recon

RECONnect
2019. 01. 09.
58
453
21
Gyula
V4 karakter
Tyrone Cephus
A lapod elég tömör lett és összeszedetlen, kifejthetted volna jobban, valamint sok a szóismétlés. Konkrétan saját magadat cáfolod: pozitív tulajdonságod, hogy türelmes vagy, de negatív, hogy türelmetlen. <-???? Néhány PM beszélgetés alapján azt tudtam leszűrni, hogy vagy nagy mértékben tájékozatlan vagy a szerverrel kapcsolatban, vagy lassabb a felfogásod mint az átlagé. Nem hiszem hogy még készen állnál erre a feladatra.

Matthew

Barangoló
2019. 01. 10.
134
120
Budapest
LV karakter
Matthew Reeves
Az előttem hozzászólóak elmondták a lényeget, szavakkal válaszoltál a kérdésekre, a mintázás se az igazi néhány helyen.. Sajnálom.

• Tetszik
Reactions: teenager rager
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.