- 2019. 06. 01.
- 26
- 46
- V4 karakter
- Adek_Tiberia
- V2 karakter
- Kalhem Daniel
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<<Varga Krisztiánnak hivnak és 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 29500>>
Mi az SGH feladata?
<< Az adminsegéd feladata az, hogy az adminok munkáját megkönnyebbítse, esetleges kezdő játékos betanítása!Amennyiben úgy adódik és látt a szerveren egy szabálysértést nagyon fontos, hogy ezt jelezze az adminoknak. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék adminsegéd lenni, mert segíteni szeretnék az olyan játékosoknak akik nem tudnak valamit a szervereről. A másik dolog amiért adminsegéd szeretnék lenni az, hogy sokat vagyok aktív a szerveren! >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szerintem azért lennék megfelelő a csapatba mivel jól tudok összedolgozni másokkal,mert szeretnék többet tenni a játékosokért, és adminokért. Szeretek segítséget nyújtani ,és ezek mellett nem kapom fel könnyen a vízet, tehát bátran merek bevállalni kisebb-nagyobb betanításokat is.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap napi 5-6 óra.Viszont hétvégén ennek a duplája is meg lehet.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/lNTOIrx >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)[/COLOR
<<https://imgur.com/a/hTfcMYf>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Pozitiv
Türelmes
Segitőkész
Megbizható
Negativ
Szókimondó
Önfejü
Nem szeretem ha hülyének néznek
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék a későbbiekben adminisztrátor lenni.Azért szeretnék a későbbiekben adminisztrátor lenni hogy még jobban tudjam segiteni a szervert. Sajnos nem sikerült az Admin TGF-em és meg szeretném próbálni újra vagyis kiszeretném javitani a hibámat amit ott ejtettem.Lényegében szeretném kipróbálni magam mint admin és segíteni a közösség munkáját.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmondanám neki hogy ez egy roleplay játék az az szinte úgy kell viselkedni a szerveren mint a való életbe.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia,sajnos ebben nem tudok ebben segiteni mivel csak SGH vagyok.(Ha admin lennék) Szia miért szeretlnél fixet tán be buggoltál valahova? >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Szia,ebben sajnos én nem tudok segiteni mert egy ic esemény mivel lehet hogy a karakterednek nem adtál enni/inni.>>
Utoljára szerkesztve: