Panasztevő InGame neve:
► Adebola Okechukwu ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Nea Sjoholm ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Tudatlansága miatt tönkretette a roleplayt, teljesen más végkimenetelt eredményezett a dolog. Történt az, hogy egy szórakozóhelyen összetűzésbe kerültem egy személlyel, akivel később össze is verekedtünk. Győztesfélként jöttem ki a csatából, ezt követően a rendvédelem megérkezett a helyszínre. Ment a kérdezősködés, már sikerült magamat kibeszélni a dologból, amikor is jött ez a testkamerás dolog. Nem voltak a többiek benne biztosak, emiatt rákérdeztek Nea Sjoholm adminsegédnél, hogy CIVILKÉNT kell-e a testkamerára előrp. Nea Sjoholm erre állítólagosan azt válaszolta, hogy nem. Ezután engem bevittek, mivel látták a felvételt, anyagikárom keletkezett, elment ezzel a drága időm is, illetve el lett rontva a roleplayem. Ezután írtam én is egy reportot, amit @Kroos. vállalt el és ő is mondta, hogy CIVILKÉNT KELL előrp a testkamerával, illetve főadminnal is egyeztet és ő is ugyanezt mondta. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
[2024-10-26 23:07:02] [Output] : [SeeMTA - Börtön]: Idő: 36 perc
[2024-10-26 23:07:02] [Output] : [SeeMTA - Börtön]: Bírság: 28 800 $
[2024-10-26 23:07:02] [Output] : [SeeMTA - Börtön]: Indok: TSK [20% enyhítés #1401]
[2024-10-26 23:07:08] [Output] : [SeeMTA - Siker]: Sikeresen letetted az óvadékot, így szabadultál a börtönből!
◄
Megjegyzés:
► ◄
Megjegyzés:
► ◄