Adebola Okechukwu - Nea Sjoholm [Adminsegéd] [Tonyy]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Csipesz

Barangoló
2020. 11. 07.
99
1 186
18
Dunaharaszti
V4 karakter
rajko prvoslav
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Adebola Okechukwu

Panaszra tett személy InGame neve:
Nea Sjoholm

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tudatlansága miatt tönkretette a roleplayt, teljesen más végkimenetelt eredményezett a dolog. Történt az, hogy egy szórakozóhelyen összetűzésbe kerültem egy személlyel, akivel később össze is verekedtünk. Győztesfélként jöttem ki a csatából, ezt követően a rendvédelem megérkezett a helyszínre. Ment a kérdezősködés, már sikerült magamat kibeszélni a dologból, amikor is jött ez a testkamerás dolog. Nem voltak a többiek benne biztosak, emiatt rákérdeztek Nea Sjoholm adminsegédnél, hogy CIVILKÉNT kell-e a testkamerára előrp. Nea Sjoholm erre állítólagosan azt válaszolta, hogy nem. Ezután engem bevittek, mivel látták a felvételt, anyagikárom keletkezett, elment ezzel a drága időm is, illetve el lett rontva a roleplayem. Ezután írtam én is egy reportot, amit @Kroos. vállalt el és ő is mondta, hogy CIVILKÉNT KELL előrp a testkamerával, illetve főadminnal is egyeztet és ő is ugyanezt mondta.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2024-10-26 23:07:02] [Output] : [SeeMTA - Börtön]: Mark Hansen börtönbe zárt.
[2024-10-26 23:07:02] [Output] : [SeeMTA - Börtön]: Idő: 36 perc
[2024-10-26 23:07:02] [Output] : [SeeMTA - Börtön]: Bírság: 28 800 $
[2024-10-26 23:07:02] [Output] : [SeeMTA - Börtön]: Indok: TSK [20% enyhítés #1401]
[2024-10-26 23:07:08] [Output] : [SeeMTA - Siker]: Sikeresen letetted az óvadékot, így szabadultál a börtönből!

Megjegyzés:
😊

Tonyy.

over
2019. 01. 10.
694
3 762
21
V4 karakter
Sanna Norddahl
emiatt rákérdeztek Nea Sjoholm adminsegédnél, hogy CIVILKÉNT kell-e a testkamerára előrp.
Örülök, hogy hatalmas betűkkel kiemelted a civilként szót. A reportba amit Mark Hansen nyitott a következő állt összesen -> "Hello! Szükséges ElőRP testkamerára?"
Ha nincs kifejtve rendesen a kérdés akkor ti sem várhatjátok el, hogy az SGH gondolatolvasó legyen és egyből tudja pontról pontra a teljes történetet amiben ti benne vagytok. Ezért lehet 750 karaktert írni a report leírásba, legyen kihasználva.
CIVILKÉNT KELL előrp a testkamerával, illetve főadminnal is egyeztet és ő is ugyanezt mondta.
Ahogyan Kroos is leírta a főadminnal egyeztetett választ, kell előrp a testkamerára civileknek. A rendvédelemben lévő személyeknek alap felszerelés a testkamera így nekik nem szükséges.
Nyilván akkor számít a rendvédelmis rész ha dutyban van az adott személy és nem civilben mellény és minden felszerelés nélkül szaladgál egy adott helyen.

Mivel pénzbüntetést kaptál az SGH félreinformálása miatt, keress fel privátban és megbeszéljük a kárpótlást.

Nea Sjöholm-al egyeztettem a panaszról.

Zárom, helyezhető.

E: Kárpótlást megkapta.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.