Addison Russell - Olita Gomez [Jhnny]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

edwardLV

Újonc
2023. 04. 12.
9
72
20
LV karakter
Aaliyah Cherry
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Addison Russell >

Panaszra tett játékos neve:
<
Olita Gomez >

Panasz oka:
<
PG, játékosoknak való hazudgálás, non tartalom feltöltése tiktokra TUDATOSAN, talán még frakcióminősítés? (kérdéses) >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<

A PG illetve az, hogy még ő is bevallja, hogy direkt csinálta, direkt nonozott, az a kommentek között található. Frakcióminősítés, szidás az meg a hashtagekbe látható. ( de ez idk annak számít-e ezen a szerveren. )

A játékosoknak való hazudás része meg ugyanúgy a tiktok kommenthez köthető. Nekünk OOC ő azt mondta, hogy ő nem tudta azt, hogy mi őt követjük. Erre kirak egy ilyen videót, ahol konkrétan bevallja, hogy direkt csinálta az egész szitut. A logban látható az is, hogy ő azt HAZUDJA nekünk, hogy ő hud nélkül volt végig, a videón nem ez látszik.

EDIT! - Kijátszotta azt, hogy naiv voltam abban a szituációban. Azt hittem, egy kezdő játékosról beszélünk, aki valóban csak nem figyelt. Összevissza hazudgált.

>

Megjegyzés:
<
E hónap tizenötödikén történt az eset. Akárkinek van videója még erről az esetről, várjuk. Ott lévő kollegák hozzászólhatnak. >

Utoljára szerkesztve:

Zsebee

Újonc
2023. 06. 19.
12
7
Seecity
V4 karakter
Zsebe D Kardesini
LV karakter
Davis Mark
(OLITA HELYETT) Sziasztok, mivel nekem van a legtöbb közöm az ügyhöz, és nem szeretném hogy neki legyen baja miattam ezért én szólok hozzá. Olita-val beszéltünk discordon, be küldte a klippet 15.-én este, majd ezt feltöltöttem tiktok-ra, tudtommal Olitának tiktokja sincsen egyébként, de gondolom nem lényeg. Én a szerveren nagyon régóta nem játszottam már, v4en nyomtam, dc-n csak beszélgetünk és ilyesmi, aztán jó ötletnek tűnt, tudom hogy így elég nagyot kavartam az ügyben, ezért elnézést szeretnék kérni, a tiktok videó pedig leszedésre kerül.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: lagatnas

Jhnny

цербијанац
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 662
2 627
LV karakter
sean.fraser
Én meg a holdon nőttem fel, nem?

Küldjetek erről valami bizonyítékot 24 órán belül.

• Tetszik
Reactions: Snoopi és rajna

Jhnny

цербијанац
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 662
2 627
LV karakter
sean.fraser
A hozzászólásodban több pontatlanságot is felfedeztem, kicsit jobban utánajártam a dolgoknak.

Nem szeretem ha madárnak néznek, kezdjük azzal, hogy a tiktok accounton Lajos név szerepel, ez szerepel ha tovább megyünk az instagramra is. Illetve a biojában megtaláljuk a te instagrammodat is.

Mindketten kitiltásban részesültök szerverről.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.