Adamo Russo panasza Ashley D Mower-re. [Maxii]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

RoyalSloth

Újonc
2019. 01. 15.
41
18
V4 karakter
Harun_Castiglione
LV karakter
Adamo_Russo
Kód:

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Adamo Russo

Panaszra tett személy InGame neve:
Ashley D Mower

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Donny Ozzie barátommal kocsikáztunk a subarujával természetesen semmi illegál nem volt nálam.Azt vette észre mikor elmetnünk a dokkokhoz reefert venni hogy követ egy tuningolt EVO,NNI re tippeltünk,elmentünk onnan és továbbra se volt nálunk illegal.A korház melett lévő golfomba beheleyztem pár dolgot mag,kanna akkor is megjelent az EVO . Akkor kaptam egy vevőt egy colt ra amit elvettem a széfemből pont ezek után.Oda mentem üzleteltünk de végül nem lett semmi és akkor megjelent a TEK hogy a kocsin körözés volt. Természetesen érdekesnek tartottam hogy ők kapnak el nem az NNI mert ők foglalkoznak ezzel.Kérdeztem mi a baj ooc mert fusztrált akkor mondták hogy én vagy Donny Aslhley re fegyvert fogtunk ic mondta is meg kelett vonla huzzuk a ravaszt.De Donny nem foglalkozik illegállal és nálam is csak az üzlet elött közvetlen lett colt.Az ICt természetesen folytattuk -40k büntetés és 240 perc.Szeretném tisztázni a doglot.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/hTWNZ9Uj

Megjegyzés:
Benne van az elején a logban ahogy a hajót lemondom és elindulunk Donnyval majd az eladás is látszik hogy addig nem volt nálam semmi más csak akkor lett a colt.Kiváncsi vagyok Ashley válaszára

Maxii

i heard you were looking for me ☀️
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Sziasztok
A panaszt én fogom bírálni
Várom az érintett Ashley D Mower válaszát
24 órán belül

RXVN.

Újonc
Támogató
2019. 01. 12.
33
5
V4 karakter
Ashley D Mower
V2 karakter
Sha'quan Terris / 'CW'
Szia. Az egész úgy kezdődött hogy IC random kocsikáztunk, majd elkezdtünk követni téged, akkor még nem tudtuk hogy körözött vagy. Miután a dokkoknál kiszálltatok mi elbújtunk, és megkérdeztük rádión is meg TS-en is hogy körözve vagy, és igen körözve volt az SP-s rendszámú Subaru IFBvel. Majd random rátok találtunk a városba is, Marketen egy random zugba bementetek, és kiszálltál vagy a haverod a kocsiból mintha a fegyveranimmal tetted volna (egyből abbahagya a kiszállós animot). Utána ezt jeleztük rádión, hogy egy TEC-9/Colt szerűséget elővettél (mivel az animból ezt látni lehetett) és mondtuk. Azt nem hogy ránktartottad, csak az elővételét. Alapból IFB volt a kocsidon, és fegyverengedélyed sem volt, innentől ez egy elég erős IC ügy. Köszi

RoyalSloth

Újonc
2019. 01. 15.
41
18
V4 karakter
Harun_Castiglione
LV karakter
Adamo_Russo
A kocsiból ha elolvasod a logot semmit se vettem ki ...csak betettem és egyikünknél sem volt fegyver a dokkoknál se elötte.És az előző tulaj 4 éve nem illegálozott és nem értem miért kell kirakni körözést egy autóra ha nem vagytok biztosak benne emelett nincs különbség a fegyver animmal és a sima animmal való kiszállás között és ha ennyire érdekel pár animot megszoktam szakitani /stopanimal ami be van bindelve.

Utoljára szerkesztve:

RXVN.

Újonc
Támogató
2019. 01. 12.
33
5
V4 karakter
Ashley D Mower
V2 karakter
Sha'quan Terris / 'CW'
Ezt nem tudom, nem 5 méterről voltunk tőled, egyszerűen kipattantatok / kipattantál ami adott elég okot. És ha nem is amiatt, de a körözés miatt is bevihetünk ami szintúgy újra elmondanám hogy IC ügy.

RoyalSloth

Újonc
2019. 01. 15.
41
18
V4 karakter
Harun_Castiglione
LV karakter
Adamo_Russo
ott volt bent a golfom a logba benen volt hogy Donny szólt hogy megint itt vagytok. TK s volt a kocsi s ott volt hagyva.

Maxii

i heard you were looking for me ☀️
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
A TEK miért ne csaphatna le egy kocsira amin IFB van?
Szerintem az RP, teljesen normálisan keretek között zajlott le, illetve én nem látok benne szabálytalanságot
Amennyiben a büntetéseddel van gond, bíróságon tegyél panaszt

A panaszt jogtalannak ítélem

A témát zárom, helyezhető a lezártakhoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.