- 2019. 01. 25.
- 28
- 1
- 18
- V4 karakter
- Yuito Hinata
- LV karakter
- Steve Geroge
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]
CambTaxi Jelentkezési lap
♜ IC rész ♜
♜ Jelentkező teljes neve: ♜
< AdamBrownSteve >
♜ Jelentkező születési helye, ideje: ♜
< 1994. 9. 22. Los Santos >
♜ Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ♜
< Eva Brown >
♜ Jelentkező telefonszáma: ♜
< 38761120150429 >
♜ Jelentkező lakcíme: ♜
< Los Santos >
♜ Milyen engedélyekkel rendelkezik? ♜
< Jogosítvány >
♜ Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ♜
< Magantaxis ként dolgoztam ha ez ebbe beleszamit. >
♜ Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ♜
< Egy 25 éves Kedves fiatal és segítőkész férfi. Szeretem az autókat.
régen busztársaságban dolgoztam. Most döntöttem úgy hogy taxisnak jelentkezek.
Apám 2éve meghalt,anyám egyedül él Los Santosban. Rengeteg barátom van akik segítenek ha valami baj van. Barátnőm nincs de majd szeretnék. >
♜ OOC rész ♜
♜ Teljes neved: ♜
< Barna Ádám István >
♜ Hány éves vagy? ♜
< 12.5 >
♜ Játszott perceid száma: ♜
< 7780 >
♜ Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ♜
< Mivel már rég gondolkodom hogy jelentkezek taxi vállalatba de soha nem mertem mivel én naponta nemtudok fentlenni csak: Szerdán talán,Csütörtökön nagyobb valószínűséggel,Pénteken biztos fent tudok lenni. Hétfőn és kedden tuti nemtudok fentlenni és dolgozni. Es azért mert eddig nem voltam frakcióban. >
♜ Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ♜
< Igen elolvastam és elfogadom. >
♜ Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ♜
< Szeretem a valóságban is az autókat . Mezőtúron lakom de Békéscsabán születtem.
Jó jegyeim vannak a suliba,emeletes házban élek. 165cm vagyok és 47kiló. Jó életem van,sok barátom van. Régóta játszom már rp szervereken. KB 2 éve játszom ilyen szervereken. Nemrég kaptam egy vadiúj, erős számítógépet. Emeletes agyam van, íróasztalom. Az iskolánkban minden évben van egy jótékonysági bál amin az osztaloym mindig fellep engemet is beleertve. Pár napja volt egy vetélkedő amit folyamatosan éveken át mi nyerünk tehát ez most se volt kérdés hogy nyerünk Remélem így már jó lesz a kerelem. >
[/CENTER]
CambTaxi Jelentkezési lap
♜ IC rész ♜
♜ Jelentkező teljes neve: ♜
< AdamBrownSteve >
♜ Jelentkező születési helye, ideje: ♜
< 1994. 9. 22. Los Santos >
♜ Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ♜
< Eva Brown >
♜ Jelentkező telefonszáma: ♜
< 38761120150429 >
♜ Jelentkező lakcíme: ♜
< Los Santos >
♜ Milyen engedélyekkel rendelkezik? ♜
< Jogosítvány >
♜ Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ♜
< Magantaxis ként dolgoztam ha ez ebbe beleszamit. >
♜ Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ♜
< Egy 25 éves Kedves fiatal és segítőkész férfi. Szeretem az autókat.
régen busztársaságban dolgoztam. Most döntöttem úgy hogy taxisnak jelentkezek.
Apám 2éve meghalt,anyám egyedül él Los Santosban. Rengeteg barátom van akik segítenek ha valami baj van. Barátnőm nincs de majd szeretnék. >
♜ OOC rész ♜
♜ Teljes neved: ♜
< Barna Ádám István >
♜ Hány éves vagy? ♜
< 12.5 >
♜ Játszott perceid száma: ♜
< 7780 >
♜ Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ♜
< Mivel már rég gondolkodom hogy jelentkezek taxi vállalatba de soha nem mertem mivel én naponta nemtudok fentlenni csak: Szerdán talán,Csütörtökön nagyobb valószínűséggel,Pénteken biztos fent tudok lenni. Hétfőn és kedden tuti nemtudok fentlenni és dolgozni. Es azért mert eddig nem voltam frakcióban. >
♜ Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ♜
< Igen elolvastam és elfogadom. >
♜ Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ♜
< Szeretem a valóságban is az autókat . Mezőtúron lakom de Békéscsabán születtem.
Jó jegyeim vannak a suliba,emeletes házban élek. 165cm vagyok és 47kiló. Jó életem van,sok barátom van. Régóta játszom már rp szervereken. KB 2 éve játszom ilyen szervereken. Nemrég kaptam egy vadiúj, erős számítógépet. Emeletes agyam van, íróasztalom. Az iskolánkban minden évben van egy jótékonysági bál amin az osztaloym mindig fellep engemet is beleertve. Pár napja volt egy vetélkedő amit folyamatosan éveken át mi nyerünk tehát ez most se volt kérdés hogy nyerünk Remélem így már jó lesz a kerelem. >
[/CENTER]
Jelentkező aláírása:
AdamBrownSteve
AdamBrownSteve
Utoljára szerkesztve: