W
Wendy

Neved:
< Ádám Wjatscheslaw//Wendy >
A ban időpontja:
< 2020-12-01 15:12:13 >
A ban időtartama:
< 2030/végleges >
Neve, aki bannolt:
< Azure >
A ban oka:
< AntiAFK kísérlet >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok, szóval az egész úgy történt hogy kaptam egy 90perces Adminjailt elismertem beláttam hogy hibáztam ez nem is probléma. amint jailbe kerültem ott hagytam a gépem egy benyomott animmal (a görgőre volt téve az anim és véletlen nyomtam be) elmentem más játékkal játszani és közbe tálcázgattam hogy megmozditsam karakteremet, aztán egyszer vissza tálcáztam és ez a bann fogadott, eléggé ideges lettem mert nem értettem mi történt majd utánna néztem és kiderült hogy bevolt nyomva egy anim amiről én semmit se sejtettem. felmentem tsre Azure várojába de nem húzott be gondolom nem ért rá, vagy más baja is volt ezzel semmi gond nincs. elnézést szeretnék kérni figyelmetlenségemért, és többet nem leszek ennyire figyelmetlen Azure! Annyi még a problémám hogy hétfőn lejár a farmom és bérbe van adva, a bannomról semmit nem tud a srác.. eléggé kellemetlen lesz ha megint pkt kapok.. illetve nagyon szeretnék eventezni is a barátaimmal nagyon hiányzik a szerver és elnézést szeretnék kérni Azuretól! Tényleg nem tudtam hogy egy benyomott animra bann jár.. nincs a gépemen semmi antiafk program vagy hasonló szimplán elfelejtettem hogy bevolt nyomva az anim. Kellemes Karácsonyi ünnepeket, és boldog mikulast szeretnék kívánni ezuton azoknak akik ezt olvassák!
Ho-ho-ho >
Moderátor által szerkesztve, ekkor: