Neved:
< Adam T Sylard >
A ban időpontja:
< 2019/03/29 21:31:11 >
A ban időtartama:
< 2030 ( orok ) >
Neve, aki bannolt:
< Dinnye ( mar nem admin elvileg ) >
A ban oka:
< Admin szidas,loghamisitas >
Amiért szeretnéd az unbant:
< (Bocsanat, nem tudok ekezetet irni, teljesen Angol bill. -em van.. ) Igazabol azert szeretnek unbant, mert szerintem megvaltoztam. Regen meg ideges voltam peldaul: Az Admin miert ad AJ -t, miert nem tudna most jo fej lenni egy kicsit? En pl. nem adtam volna.. Mostmar rajottem hogy az Adminokkal semmi baj, ok csak a munkajukat vegzik, es ha buntetest kapok, az jogos. Nem szeretnem kamu indokkal vedeni magamat, nem is fogom, de van egy kis storym, ha pedig valahogy meg Dinnye vel feltudjatok venni a kapcsolatot, akkor szerintem megtudja o is erositeni. Azt mondta hogy a kitiltasomat leveszi, helyere rak 700 perc adminjailt, mivel hisz abban hogy az emberek megtudnak valtozni. Igazabol utolag nem leptem fel TS -re, indokot most nem irok ha nem gond.. Na de bocsanat hogy igazabol nem nagyon a kerdesre valaszoltam.. Tehat igazabol hianyzik maga az LV hangulata, a horgaszat, maga az egesz LV.. Barataim is elkezdtek vele ujra jatszani, igy vegkepp sajnalom hogy kimaradok a jobol, kerlek ne vegyetek onsajnaltatasnak, igazabol ennyi.. Szimplan hianyzik a szerver es szeretnek ujra jatszani! >