Ádám S.G.H jelentkezési lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

AdamGergits

Újonc
2020. 06. 28.
54
84
Sárvár
V4 karakter
Essa Ina
LV karakter
Essa Ina

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Ádám, Essa Ina, 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?

<< 18613 percem van. >>
Mi az SGH feladata?

<< Játékosoknak, adminoknak a segítsége, feltett kérdések megválaszolása.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?

<< Az SGH pozícióra való jelentkezésem oka, hogy korábban más szervereken adminként voltam jelen, és nagyon élveztem a játékosok segítését. Rendelkezem a szükséges tapasztalattal, hogy sikeresen támogassam a játékosokat az RP szabályzat betartásában és az általános problémamegoldásban. Az RP szabályzatot nagyon jól ismerem, és hajlandó vagyok betartani és érvényesíteni a szabályokat, hogy biztonságos és pozitív játékélményt biztosítsak mindenki számára.>>
Miért pont téged válasszunk?

<<Napi akár 4 órát is fent tudok tölteni a szerveren SGH pozícióban, mert nagyon szeretek segíteni a játékosoknak és hozzájárulni a játékosközösség élményéhez. Korábban már voltam admin más szervereken, így van tapasztalatom az admin munkában és a játékosokkal való kommunikációban. Az admin tapasztalatom segít abban, hogy hatékonyan és hatásosan tudjak válaszolni a játékosok kérdéseire és segítséget nyújtani problémáik megoldásában. Es biztosítani a játékosoknak a pozitív és élvezetes játékélményt.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?

<< Napi akár 3-4 órát is.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)

<<
ODY5NDg5.png
>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
ODY5NDg5.png
>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<< Pozitív:
1. Rendelkezem azon készségekkel és erősségekkel, amelyek segítenek a céljaim elérésében

2. Büszke vagyok az elért eredményeimre, és mindig készen állok a fejlődésre és az új dolgok tanulására

3. Képes vagyok az élet örömeire összpontosítani, és hálás vagyok minden apró dologért az életemben
Negatív:
1. Néha túlságosan kemény vagyok magammal és nem veszem figyelembe az elért eredményeket és sikereket

2. Néha nehéz elengedni az elmúlt dolgokat és azokon rágódni

3. Nehéz elfogadni azokat az eseményeket és helyzeteket, amelyeket nem tudok megváltoztatni
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)

<< Nagyon szeretnék adminként fent lenni és tevékenykedni a szerveren, mert számomra a játékosok élménye az egyik legfontosabb tényező a játékban. Fontosnak tartom, hogy a játékosoknak biztonságos, tiszta és élvezetes játékélményben legyen részük, és az admin pozíció lehetőséget biztosít arra, hogy ezt a célt elérjem. Korábban már voltam adminisztrátor más szerveren, és nagyon élveztem az admin munkát, különösen a játékosokkal való kapcsolattartást és a problémák megoldását. Az admin pozícióban a célom, hogy hatékonyan tudjak válaszolni a játékosok kérdéseire, segítséget nyújtani problémáik megoldásában és hozzájárulni a játékélményük fejlesztéséhez.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<<Elmagyaráznám neki, hogy egy szerepjáték szerveren karakteréhez hűen kell cselekednie, és a szabályok betartása alapvető fontosságú. Megismertetném a pénzszerzési lehetőségeket, de hangsúlyoznám, hogy a játék célja nem a gazdagság elérése. Ha van konkrét kérdése, szívesen válaszolok rá.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?

<< Amennyiben SGH-ként nincs lehetősége vhspawn adására, azt javasolnám a felhasználónak, hogy keressen fel egy admint, és küldjön neki bizonyítékot arról, hogy miért lenne indokolt a vhspawn megadása. Az adminiok feladata, hogy ellenőrizzék a kérelmeket, és döntsenek azokról a szerver szabályzata és az adott helyzet alapján. Abban az esetben, ha én magam lennék az admin, alaposan kivizsgálnám az ügyet, és megfelelő bizonyíték hiányában nem adnék vhspawn-t. Ha azonban a bizonyíték elégségesnek tűnik, és meggyőződtem arról, hogy valóban indokolt a vhspawn megadása, akkor adnék neki vhspawnt. Azonban fontos megjegyezni, hogy a spawn-ok kiosztása csak indokolt esetben adunk spawn-t, mivel azok nagy hatással lehetnek a játékélményre.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia! Sajnos az adminsegédként nincs lehetőségem intézkedni ebben az ügyben, azonban javaslom, hogy keress fel egy adminit a szerveren, aki segíthet neked. Az általad leírt viselkedés szabálysértésnek számít, és az adminisztrátorok felelőssége megakadályozni az ilyen jellegű tevékenységeket a játékon belül.>>

[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<<Szia! Az általad leírt esemény IC ügynek minősül, azaz a játék világán belüli helyzetnek számít. Ennek megfelelően, ahogy javasoltam, RP keretek között kellene kérned a fegyver átadását, majd egy átvizsgálás során megnézni, milyen állapotban van az adott fegyver. Így lehetőséged van a játékmenetbe való bevonásra és érdekesebbé tételére, miközben az IC szabályokat is betartod.

Emellett szeretnélek kérni, hogy az üzeneteidben használt stílusodra is ügyelj, mert ahogy írtad, az OOC szidásnak minősül, ami szintén szabálysértés a szerveren. Mindig figyelj arra, hogy az üzeneteid hozzájáruljanak a pozitív játékélmény kialakításához, és kerüld az olyan viselkedéseket, amelyekkel megsérted a szabályzatot. Köszönöm a megértésedet!>>

Utoljára szerkesztve:

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 816
13 952
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Szia! Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.