Adam O Nelson --> Kevin Allwright [Pencz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bander

Újonc
2020. 11. 11.
32
20
LV karakter
Lulezim Bardhi

Neved:
< Adam O Nelson >

Panaszra tett játékos neve:
< Kevin Allwright >

Panasz oka:
<
Fammal való át verés. >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, Log ):
<
>

Megjegyzés:

< Szeretném a pénzem vissza kérni amely 50.000$ volt illetve ha van lehetőség a farmot is amit le arattak kb 30 répáról van szó, hiszen azt én gondoztam, de mire haza értem már
másé volt a farm. Nem gondolok egy szép dolognak hogy ilyen nagy árat el kér és ezek után is átverik az embert. A farmot 11.13-án béreltem és ültettem be. 11.27-ig ígérte a farmot.
(Sajnos a mintát nem engedte át másolni ezért csak így tudtam össze rakni a pkt.)
>

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 506
5 222
V4 karakter
Gerwyn Banks
Heló! Kap 24 órát a válaszadásra.

• Tetszik
Reactions: ervo

Stick1

Újonc
2019. 12. 07.
54
47
20
from Debrecen
V4 karakter
👀👀 Kevin G Kenzo 👀👀
LV karakter
Max S Bradshaw
V2 karakter
⛔
Sziasztok én lennék az. Bocsánat hogy nem tudtam tovább bérelni a farmot de nem is engedte. Vasárnap járt le a bérlés, én felmentem a szerverre meghosszabbítani, de nem engedte. Próbáltam reconolni de sehogy se ment. Így arra gondoltam, hogy biztos hétfőn vettem ki. 16 óra felé néztem a dashboardot és látom, hogy már nem az enyém a farm. Még egyszer elnézést kérek a hibáért. Mivel tudnám megtéríteni ezt?

Bander

Újonc
2020. 11. 11.
32
20
LV karakter
Lulezim Bardhi
Sziasztok én lennék az. Bocsánat hogy nem tudtam tovább bérelni a farmot de nem is engedte. Vasárnap járt le a bérlés, én felmentem a szerverre meghosszabbítani, de nem engedte. Próbáltam reconolni de sehogy se ment. Így arra gondoltam, hogy biztos hétfőn vettem ki. 16 óra felé néztem a dashboardot és látom, hogy már nem az enyém a farm. Még egyszer elnézést kérek a hibáért. Mivel tudnám megtéríteni ezt?
Szia! Az a baj hogy figyelmetlenül adják ki páran a farmokat, ahogy te is. Ilyenkor legalább annyit megtehetnétek hogy felírjátok telóba a dátumot és kész, nincs belőle próbléma. Ha tényleg így történt és van ilyen opció, elfogadom hogy a farm árát vissza kapom ami 50.000$ volt, és zárhatjuk az ügyet, gondolom ezt egy admin eldönti.

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 506
5 222
V4 karakter
Gerwyn Banks
Ha visszaadod az $50.000-t akkor megoldva a probléma.
Egyeztessetek egy időpontot, ejtsétek meg a dolgok korrigálását.

• Tetszik

Bander

Újonc
2020. 11. 11.
32
20
LV karakter
Lulezim Bardhi
Sziasztok! Sajnos az illető nem írt vissza azóta és nem is próbált keresni, így gondolom a szankciót alól nem lesz felmentve, illetve akkor Szuper Admintól próbálom vissza kérni az összeget.

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 506
5 222
V4 karakter
Gerwyn Banks
Heló!
Mivel semmiféle visszajelzés nem érkezik, így megkapta az örökös tiltást.
A pénzedet egy SzuperAdminnál tudod visszaigényelni. (Kattints ide)

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.