Adam Mitch-> Losif Klashnikov,Kirill Klashnikov [Butch]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kiralymokus

Újonc
2019. 01. 12.
21
23
V4 karakter
Yajeel Cruz
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Adam Mitch

Panaszra tett személy InGame neve:
Losif Klashnikov,Kirill Klashnikov

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Na,akkor úgy kezdődött az egész,hogy AK töltény akartunk eladni nekik(ami ppből volt,bár erre sajna nincsen bizonyíték,csak annyi,hogy a képen,amit alul csatoltam,ott írja Bosco,hogy vette a töltényt.),oda is jöttek a megbeszélt helyre és le rp-zték,hogy átadják a pénzt,meghogy kiveszik a csomibol a töltényt,de azt írták mind 2-en ooc chaten,hogy nem tudják kivenni a tölit,illetve a pénzt se tudják átadni,abból az okból kifolyólag,hogy azt írja ki a rendszer,hogy túl meesze van a játékos.Na most ebben az a zökkenő,hogy nekem mind két dolog működött (tudtam használni a csomagtartót és pénzt is engedett átadni)még "ki is másolta" Kirill az ooc chatre,hogy ezt írja ki.Jolvan,vártunk még pár percet,amikor hirtelen előbukkant kettő kocsi és rendőrök száltak ki belőle,akik csak minket keztek el üldözőbe venni.Na most szerintem ez nagyon nem okés,hiszem feltételezem,hogy ooc-n hazudták azt,hogy nem engedi kivenni a cuccost és a pénzt átadni,szerintem ezzel csak időt akartak húzni,hogy időben kiérjen az adott egység.De mire az egység kiért,már nekünk semmi keresni valónk nem lett volna ott,mert már akkora vagy 5 perce le volt rp-zve az átadás.
Az,ami engem felidegesített,hogy húzták az időt ooc hazudással,hossza rp helyett(feltételezem,hogy loghamisítással is) és rp után nem került át a pénz,pedig le volt rp-zve.
Utánna kaptam 90 ezer bírságot + 5 óra IC jail,és a haverom (IG neve:Brown Bosco) 70 ezres bírságot + 1 és fél óra IC jailt,csak azért,mert hazudtak,ami szerintem nem fair.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/gallery/7ALHRNP

Megjegyzés:
A pp-s töltényt kidobásra került.

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Szevasztok!
A panaszt én fogom bírálni, várom az érintettek válaszát 24 órán belül.​

• Tetszik
Reactions: kiralymokus

Scott

if (me.Drink == "Coffee") { me.IsCoding = true; }
2019. 01. 10.
422
1 284
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
Helló. Jelen voltam az esetnél, a PK-ban leírtakat nem tudom kommentálni, később érkeztem. Mindössze annyi, hogy @Wayn Carter elfelejtetted megemlíteni a PK-ban a szép kis PG-t, amit levágtatok. Jelen volt körülbelül 6 NNI-s, éles lőfegyverrel és sokkolóval vegyesen, amit rátok fogtunk, erre az egyikőtök autóba pattant, és addig menekült, ameddig az totálkáros állapotba, vagy annak közelébe nem lett lőve, illetve a másik jelen lévő illető, az őket körülvevő, addigra az autóval menekülő miatt körülbelül 4-5 személy elől ugrott a vízbe. Ezeket akkor szó nélkül hagytuk, nem akartuk 1-2 órás adminüggyel húzni az időt, de ha már PK-t nyitogattok akkor ezt is tárgyaljuk meg.
Várom a válaszod/válaszotok.

Smith válasza:
10.) A mondandódnak legyen értelme, ha nincs és nem kapcsolódik a témához OFF-nak fogjuk tekinteni!
Büntetés: 50 büntetőpont.
Szankciót osztom!
by Smith

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

kiralymokus

Újonc
2019. 01. 12.
21
23
V4 karakter
Yajeel Cruz
Meg egyébként nekünk már ott se kellet volna lennünk,amikor kiérkeztetek....csak azért voltunk még ott,mert ooc-n húzták az időt,meg rp megtagadással is.

Smith válasza:
Tilos a Dupla hozzászólás!
Szankciót osztom!
by Smith

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Sylvia

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
320
1 281
V4 karakter
_Sissy_Cohen_
LV karakter
🙈
V2 karakter
🙉
Helló. Jelen voltam az esetnél, a PK-ban leírtakat nem tudom kommentálni, később érkeztem. Mindössze annyi, hogy @Wayn Carter elfelejtetted megemlíteni a PK-ban a szép kis PG-t, amit levágtatok. Jelen volt körülbelül 6 NNI-s, éles lőfegyverrel és sokkolóval vegyesen, amit rátok fogtunk, erre az egyikőtök autóba pattant, és addig menekült, ameddig az totálkáros állapotba, vagy annak közelébe nem lett lőve, illetve a másik jelen lévő illető, az őket körülvevő, addigra az autóval menekülő miatt körülbelül 4-5 személy elől ugrott a vízbe. Ezeket akkor szó nélkül hagytuk, nem akartuk 1-2 órás adminüggyel húzni az időt, de ha már PK-t nyitogattok akkor ezt is tárgyaljuk meg.
Várom a válaszod/válaszotok.
A PK nem erről szól. Amennyiben problémád van az adott játékossal, lehetőséged van Pk-t nyitni rá, megfelelő bizonyítékok csatolásával.

• Tetszik
Reactions: kiralymokus

Scott

if (me.Drink == "Coffee") { me.IsCoding = true; }
2019. 01. 10.
422
1 284
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
A PK a szituációról szól, aminek része volt ez is, és ha már ide került az ügy, akkor szerintem említsük meg, be is vallotta, szóval ebben szerintem nincs kérdés.

KLMR

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
497
438
Budapest
LV karakter
Omar Hicks
Hali. Én dobtam ki a lőszereket mivel nem tudtad bizonyítani,hogy valóban PP-s az adott AK lőszer.

Mimike

Barangoló
Támogató
2019. 01. 13.
84
42
Vác
V4 karakter
Isaac Butler
Haliho Kirill vagyok, bizonyítékom nincsen bár megtudja mondani Losif is hogy pingeltem ts-en sem lehetett semmit hallani a hangomból, mivel mostanaban elég kula az internet szolgáltatóm, folyton ledobalgat és állandóan mikor itthon mondjuk telefonról megy a wifi ugrik a pingem nem tehetek róla beszéltük már a szolgáltatóval is valószinüleg szolgáltató váltás lesz. Egyébként BMSnél is szokta csinálni nállam hogy a "kiválasztott játékos túl messze van tőled".

Zsoo

Újonc
2019. 05. 12.
4
1
V4 karakter
Julio el Dandolo
hellosztok igen Mimi a leírtak alapján igazat mondott. Én addig nem vettem ki a lőszereket míg a pénzt nem adta oda a ping miatt. Azért csak belenéztem aztán lecsuktam.

• Tetszik
Reactions: Fl3pi

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Sziasztok! A panaszt átolvastam.
Isaac el Dandolo-t a napokban én is láttam többször, hogy laggolt és, hogy többet megy hátra mint előre. Emiatt ez az RP Húzásos részt én jogtalannak is tekintem. Utána van az, hogy a töltényeid ki lettek dobva. Hogyha nincsen semmilyen bizonyítékod arra, hogy azt te PP-ből vásároltad akkor azt ugyanúgy elvehetik/kidobhatják.
A panasz jogtalan következmények nélkül zárom!
___

@Wayn Carter Téged pedig várlak TS-en egy elbeszélgetésre.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.