- 2019. 01. 12.
- 21
- 23
- V4 karakter
- Yajeel Cruz
Panasztevő InGame neve:
► Adam Mitch ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Losif Klashnikov,Kirill Klashnikov ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Na,akkor úgy kezdődött az egész,hogy AK töltény akartunk eladni nekik(ami ppből volt,bár erre sajna nincsen bizonyíték,csak annyi,hogy a képen,amit alul csatoltam,ott írja Bosco,hogy vette a töltényt.),oda is jöttek a megbeszélt helyre és le rp-zték,hogy átadják a pénzt,meghogy kiveszik a csomibol a töltényt,de azt írták mind 2-en ooc chaten,hogy nem tudják kivenni a tölit,illetve a pénzt se tudják átadni,abból az okból kifolyólag,hogy azt írja ki a rendszer,hogy túl meesze van a játékos.Na most ebben az a zökkenő,hogy nekem mind két dolog működött (tudtam használni a csomagtartót és pénzt is engedett átadni)még "ki is másolta" Kirill az ooc chatre,hogy ezt írja ki.Jolvan,vártunk még pár percet,amikor hirtelen előbukkant kettő kocsi és rendőrök száltak ki belőle,akik csak minket keztek el üldözőbe venni.Na most szerintem ez nagyon nem okés,hiszem feltételezem,hogy ooc-n hazudták azt,hogy nem engedi kivenni a cuccost és a pénzt átadni,szerintem ezzel csak időt akartak húzni,hogy időben kiérjen az adott egység.De mire az egység kiért,már nekünk semmi keresni valónk nem lett volna ott,mert már akkora vagy 5 perce le volt rp-zve az átadás.
Az,ami engem felidegesített,hogy húzták az időt ooc hazudással,hossza rp helyett(feltételezem,hogy loghamisítással is) és rp után nem került át a pénz,pedig le volt rp-zve.
Utánna kaptam 90 ezer bírságot + 5 óra IC jail,és a haverom (IG neve:Brown Bosco) 70 ezres bírságot + 1 és fél óra IC jailt,csak azért,mert hazudtak,ami szerintem nem fair. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://imgur.com/gallery/7ALHRNP ◄
Megjegyzés:
► A pp-s töltényt kidobásra került. ◄