- 2021. 01. 24.
- 19
- 19
- V4 karakter
- Adam Leo
- LV karakter
- Adam Leonardo
- V2 karakter
- Adam Leo

A jelentkezés IC része
- Családi és utóneve: Adam Leo
- Születési neve: Adam Leo
- Születési helye, év, hónap, nap: Los Santos 2000.10.26
- Anyja neve: Mia Smith
- Személyi igazolvány száma: 711078DZ
- Vezetői engedély száma: 799932DX
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-76-852-5074, adamleo20@gmail.com
- Családi állapota: Egyedülálló
- Lakóhelye: Los Santos
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Bányásztam egy magáncégnél
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? Taxis mint Sofőr
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Mindent megtennék annak érdekében, hogy csökkentsük a szabálytalan, veszélyes parkolások mennyiségét. Rendelkezem kellő csapatszellemmel, ezért úgy gondolom, hogy meg tudnám könnyíteni a szervezet mindennapos feladatát.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Nincsenek nagy elvárásaim a szervezet felé. Alapvető dolognak tartom, hogy a munkaszolgáltató jó, illetve megértő legyen. Szeretném, ha családias lenne a hangulat a szervezet tagjai között.
A jelentkezés OOC része
- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Dávid vagyok 15 éves Nyíregyházán élek. 9. osztályos vagyok autószerelő szakon vagyok, amit nagyon szeretek mert mondthatni jó az osztályközösség. Szabadidőmben vagy gépezni szóktam vagy le megyek biciklizni a spanokkal. 5 éve játszom az mta-val és vagy 2-3 éve see-vel. Nagyon szeretem az autókat és én is szeretnék majd egyet, mivel a kedvenc márkám a BMW. Nagyon szeretem az állatokat, nekem is van egy kis cicám akit nagyon-nagyon szeretek. nagyon szeretek másokal társalogni és viszonylag sokat is tudok beszélni amiért elnézést előre is. Kérdeződni szeretek és azt is elég sokat szoktam.
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? 2-3 éve
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Már régótta akartam a frakció tagja lenni de még sosem sikerült
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? BMS, Taxi
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? tartom magam olyan nagy számnak, viszont az elvárásokat, illetve a heti kötelezőt tudnám teljesíteni.
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: Elég sok időt szánok a játékra, ezért naponta kb. 2-3 órát rá tudnék szánni a frakcióra.
- AccountID?: 236737
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: Igen használok!
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték): Igen volt ( )
Utoljára szerkesztve: