- 2019. 05. 26.
- 8
- 1
- V4 karakter
- Adam Jonson
- LV karakter
- Adam Jonson
- V2 karakter
- Adam Jonson

Neved:
< Adam Jonson >
A ban időpontja:
< 2019/05/26 22:33:07 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 14:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Lole >
A ban oka:
< Adminszidás >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok. Tudom,hogy már írtam egy UB-t ami el lett utasítva de most is megpróbálom.
Mióta kibbanoltak,körülbeűl 1 és fél hónapja sok szervert kipróbáltam,de egyik sem
adott olyan élményt mint ez. Az idő alatt rengeteget változtam,már nem vagyok olyan
meggondolatlan,hirtlenharagú mint akkor. Itt is szeretnék bocsánatot kérni az admintól
hogy ilyen tiszteletlen voltam. Sajnos nagyon ideges voltam ezért nem gondolkoztam
ami nagy hiba volt,belátom és megbántam. Remélem,hogy megtudtok nekem bocsájtani és,hogy újra
tag lehetek ebben a közösségben,mivel nagyon hiányzik. >
< Adam Jonson >
A ban időpontja:
< 2019/05/26 22:33:07 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 14:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Lole >
A ban oka:
< Adminszidás >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok. Tudom,hogy már írtam egy UB-t ami el lett utasítva de most is megpróbálom.
Mióta kibbanoltak,körülbeűl 1 és fél hónapja sok szervert kipróbáltam,de egyik sem
adott olyan élményt mint ez. Az idő alatt rengeteget változtam,már nem vagyok olyan
meggondolatlan,hirtlenharagú mint akkor. Itt is szeretnék bocsánatot kérni az admintól
hogy ilyen tiszteletlen voltam. Sajnos nagyon ideges voltam ezért nem gondolkoztam
ami nagy hiba volt,belátom és megbántam. Remélem,hogy megtudtok nekem bocsájtani és,hogy újra
tag lehetek ebben a közösségben,mivel nagyon hiányzik. >