Panasztevő InGame neve:
► Adam Jenkins ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Oleg Anton ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nos, hol is kezdjem, a tegnapi nap folyamán, éjjel 1 óra környékén éppen üldözőbe vett engem és társaimat több rendvédelmis egység. Ekkor BlueBerry melletti árurakodónál egy kisebb tűzharcba keveredtünk egymással, amely során golyót kaptam. Hátrafutottam és kiugrottam a kerítésen, majd elfutottam BlueBerry sikátorai közé. Ott rp-ztem, valamint rádióztam, hogy jöjjenek értem, ugyanis sikerült elfutnom. A nagy bújkálás közepette, nagy szerencsémnek köszönhetően belefutottam (utóbb kiderült orosz) maffiába, akik éppen (állításuk szerint az ő saját területükön) seftelgettek. Az egyik maffiatag meglátott és hiába próbálkoztam gyorsan elbújni már nem sikerült. Odafutott hozzám egyedül a sikátorba, ahol éppen megpróbáltam elbújni sikertelenül. Meglátott. Arra a döntésre jutottam, hogy ráfogom a fegyverem, behívom a sikátorba és megpróbálom elhallgattatni, viszont mikor ráfogtam a fegyvert, rámnézett, hátatfordított és elfutott. Ez szerintem PG, mert ha maffiás vagy ,ha nem, illetve ha saját terület ha nem, akkor sem fordítasz hátat egy fegyveres embernek és elfutsz, mert simán megölhet. Ezek után szólt a többieknek és lerohantak megölni. Az esetről természetesen van videó bizonyítékom, amit a lentiekben csatolok! ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Megjegyzés:
► A panaszom tehát PG. Köszönöm előre is a bíráló Admin segítségét! Jó hétvégét mindenkinek! ◄