Adam Jenkins panasztétele Oleg Anton-ra. Subi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

badam

Barangoló
2019. 02. 24.
123
203
salgotarjan
V4 karakter
Arvid Bergh
LV karakter
Lau Bech
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Adam Jenkins

Panaszra tett személy InGame neve:
Oleg Anton

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nos, hol is kezdjem, a tegnapi nap folyamán, éjjel 1 óra környékén éppen üldözőbe vett engem és társaimat több rendvédelmis egység. Ekkor BlueBerry melletti árurakodónál egy kisebb tűzharcba keveredtünk egymással, amely során golyót kaptam. Hátrafutottam és kiugrottam a kerítésen, majd elfutottam BlueBerry sikátorai közé. Ott rp-ztem, valamint rádióztam, hogy jöjjenek értem, ugyanis sikerült elfutnom. A nagy bújkálás közepette, nagy szerencsémnek köszönhetően belefutottam (utóbb kiderült orosz) maffiába, akik éppen (állításuk szerint az ő saját területükön) seftelgettek. Az egyik maffiatag meglátott és hiába próbálkoztam gyorsan elbújni már nem sikerült. Odafutott hozzám egyedül a sikátorba, ahol éppen megpróbáltam elbújni sikertelenül. Meglátott. Arra a döntésre jutottam, hogy ráfogom a fegyverem, behívom a sikátorba és megpróbálom elhallgattatni, viszont mikor ráfogtam a fegyvert, rámnézett, hátatfordított és elfutott. Ez szerintem PG, mert ha maffiás vagy ,ha nem, illetve ha saját terület ha nem, akkor sem fordítasz hátat egy fegyveres embernek és elfutsz, mert simán megölhet. Ezek után szólt a többieknek és lerohantak megölni. Az esetről természetesen van videó bizonyítékom, amit a lentiekben csatolok!

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Itt a videó a panaszra tett személy hősködéséről,
itt a videó az Rp ejétől a végéig

Megjegyzés:
A panaszom tehát PG. Köszönöm előre is a bíráló Admin segítségét! Jó hétvégét mindenkinek!

• Tetszik
Reactions: Marco

Fl3pi

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 11.
255
462
V4 karakter
Ross Ryder
Mi előtted, már sokkal hamarább ott voltunk és beszélgettünk a kocsmánál, amikor észrevettelek hogy ott szaladgálsz AK-val a hátadon, odaszaladtam megnézni hogy mi is folyik itt. Az igaz hogy rám fogtad a fegyvert, de semmi felé felszólítást nem tettél az ügyben, hogy én ne szaladjak el. Most neked is az lenne a reakciót, hogy ha nem szemtől szembe nézel egy fegyverrel hanem olyan 5-10 m akkor 1 az 1 ellen megpróbálsz elfutni illetve kiabálsz segítségért.

Utoljára szerkesztve:

badam

Barangoló
2019. 02. 24.
123
203
salgotarjan
V4 karakter
Arvid Bergh
LV karakter
Lau Bech
Szia, örülök, hogy megjelentél!
Legelsőnek csak és kizárólag te futottál ide megnézni engem, senki nem jött utánnad, az már azután történt, hogy te szóltál nekik (ez a videón is látszik) Elhiszem, hogy neked van karaktertörténeted, de nem hinném hogy egy ilyen szituációban ez megfelelő döntés lett volna. Egy sötét sikátorban az éjszaka közepén rádfognak egy fegyvert (ráadásul nagykalibert), te simán hátatfordítasz és elfutsz szólni a többieknek. Akkor is, ha te nem félsz, hogy rádfogják a fegyvert ez nem megfelelő döntésnek bizonyul, hogy te szimplán hátatfordítasz egy nagykalibernek, IRL egy maffiatagnak is vannak túlélési ösztönei, azért nem kellemes dolog ha arcodba céloznak egy AK-47-essel. Nem csak úgy elfut :D

Fl3pi

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 11.
255
462
V4 karakter
Ross Ryder
Arcomba ? a videón is látszódik elég távol állunk egymástól, másodszor semmiféle felszólítást nem tettél az ügyben, hogy én ott maradjak. Amikor én elfutottam Yana hátulról ment Sergey meg a tető felől.

badam

Barangoló
2019. 02. 24.
123
203
salgotarjan
V4 karakter
Arvid Bergh
LV karakter
Lau Bech
Arcodba CÉLZOK, ezt említettem. Mire felszólítást tehettem volna elfutottál, úgyhogy esélyem nem lett volna téged felszólítani. A videón minden látszik. Szerintem nem ez volt a megfelelő döntés felőled, mert ez így elég nagy hősködés szerintem. Várom a bírálást! ;)

Fl3pi

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 11.
255
462
V4 karakter
Ross Ryder
Tegnap éjszaka én úgy tudom Subi elbírálta ezt a dolgot, de várom mi lesz a következő elbírálása. A logot még beilleszteném ha nem gond : https://pastebin.com/qaZYGAqr

badam

Barangoló
2019. 02. 24.
123
203
salgotarjan
V4 karakter
Arvid Bergh
LV karakter
Lau Bech
Semmi bírálás nem volt, megbeszéltünk egy teljesen más dolgot. A tegnapi ügy egy más témában folyt le. A panaszomban megnevezett szabályszegés a videó megnézése után realizálódott bennem. Ne tereljük ebbe az irányba a panaszkönyvet, az egy teljesen más ügy, az én panaszkönyvemben a PG van megnevezve, nem az az ügy amit tegnap beszéltünk. Azért neveztem meg Subit, mert ő volt a tegnapi ügynél is az admin, azt gondolom ő jobban belelát a dolgokba.

EDIT: Amit elküldtél logot az a DM gyanujának megbeszélése volt, mégegyszer mondom én PG miatt nyitottam a panaszkönyvet!

badam

Barangoló
2019. 02. 24.
123
203
salgotarjan
V4 karakter
Arvid Bergh
LV karakter
Lau Bech
Én tényleg nem értelek téged neharagudj. Amit elküldtél logot, abban is látszik, hogy este én DM gyanúja miatt hívtam Subit. A panaszkönyvet így 5x is elmondom PG, azaz PowerGaming gyanúja miatt nyitottam. A két ügynek köze nincs egymáshoz. :D Nekem egy kicsit úgy tűnik, mintha el szeretnéd terelni a tegnapi ügyre a szót. Nincs több hozzáfűzni valóm a panaszkönyvhöz, várom a bírálást! :D

Fl3pi

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 11.
255
462
V4 karakter
Ross Ryder
Töröltem az előző hozzászólásomat, hogy nehogy eltereljem a figyelmet a már 6x említett PG-ről.

badam

Barangoló
2019. 02. 24.
123
203
salgotarjan
V4 karakter
Arvid Bergh
LV karakter
Lau Bech
Töröltem az előző hozzászólásomat, hogy nehogy eltereljem a figyelmet a már 6x említett PG-ről.
Köszönöm a lenéző, szarkasztikus hozzászólásodat, felvidítottad az estémet! Nyugodtan maradhatott volna, nem zavarta a szemem. :D

Subi

#Jaylen
2019. 01. 10.
49
37
Budapest
V4 karakter
Dylan Jaylen
Sziasztok a Panaszkönyvet én fogom bírálni, várok a mai nap folyamán tsn mindenkit !

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.