Adam Jenkins --> Chris Keegan [Taco]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

badam

Barangoló
2019. 02. 24.
123
203
salgotarjan
V4 karakter
Arvid Bergh
LV karakter
Lau Bech
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Adam Jenkins

Panaszra tett személy InGame neve:
Chris Keegan

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nos, sziasztok újra! Nem szerettem volna az előző panaszkönyvemet szerkeszteni, ezért úgy döntöttem egy újat nyitok. Nem vagyok az a nagy panaszkönyv írogatós ember, talán életemben 4 panaszkönyvet, ha nyitottam valakire. De a mai RP-ről készült videókat nézegetve eléggé elszomorított a dolog. Szerintem nagyon igazságtalan dolog, az hogy eme bug kihasználásával próbálnak előnyt szerezni egyes játékosok. Én teljes mértékben elfogadom, ha lelőnek, animba lőnek, lecsuknak. Kivárom, de ha ilyen módon teszik azt, akkor kiráz a hideg. Ismételtem látszik a videón a bizonyos bugkihasználás, és ez álltal előnyszerzés, hogy a társa még ki sem szállt, de ő már lő.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Ismét köszönöm a panaszt bíráló admin segítségét az ügyben! További szép napot!

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Pacsi!
A panaszkönyvet én fogom bírálni, várom az érintett Chris Keegan válaszát 24 órán belül.​

Cookie1991

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
250
38
V4 karakter
Chris Keegan
LV karakter
Chris Keegan
Halló na ehez csak annyit tudok írni hogy szerintem ez egy egyszerű szinkron bug volt mikor nem is haltal meg a videó nincs meg teljes hoszab mivel maradjunk annyiba hogy el lőttek a társam rá 2 perc re be jelzet a trafi amit logal álla is tudok támasztani

A kollégam lehet azért szalt ki később mivel ő az ővel szevedet az adrenalin mit és ugye bár ahogy meg lőttek a társam kB 5 percen belül ki lőttek meg egy egységet SF Be És az egész lövöldözős üldözés BB Mellet. Fejeződött be egy admin ügyel

edit:
https://pastebin.com/aSEF1FBd (log )
ha gondoljáto szívesen meg beszélem veletek ts is a dolgot

Utoljára szerkesztve:

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Pacsi ismét.
A videóból nem kivehető, hogy ez ténylegesen bugoltatás volt, vagy syncbug, de evvel a lendülettel bele lehetne kötni Petra kiszállásába is, ahol az ajtót nem csukta le, ami lehet szintúgy syncbug.
A panasz elegendő bizonyíték hiányában jogtalan, zárom.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.