Adam Jenkins --> Adam Reid [Butch]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

badam

Barangoló
2019. 02. 24.
123
203
salgotarjan
V4 karakter
Arvid Bergh
LV karakter
Lau Bech
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Adam Jenkins

Panaszra tett személy InGame neve:
Adam Reid

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A mai nap folyamán, BMS-ből kifelé jövet sarkonfordult Petra IC családtagom után egy rendvédelmis egység (oka ismeretlen). Ekkor Petra lerázta őket, majd bemenekült a garázsba hozzám. Ott megtörtént az ügy IC-zése és el is indultunk fegyverekkel SF felé, ugyanis tudtuk, hogy hamarosan megtalálnak, mert a rendvédelem tegnapi RP-ből tudja hogy hol lakunk, illetve a kocsit is ismerik IC. Los Santosban, déli határhoz közel sajnos észrevettek (a panaszban megnevezett személy/egység) Ekkor kialakult egy kisebb tűzharc, melynek során az EVOban ülők elmenekültek egy sarokkal alrébb, ahol történt az álltalam feltételezett bugoltatás. Az esetről videó is készült, amit a továbbiakban linkelek. A videón tisztán látszik, hogy Adam a sofőri oldalról a miénkre kerül, valamint az autó, mint az eddigi ilyen szabálytalanságról szóló panaszkönyvekben is láthattuk, arrébb lökődött a megszokott módon.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Szerintem a videón minden egyértelműen látszik. Szó nem volt frame droppról, szinkronhibáról, a megszokott módon ugrott az autó, az ember. A panasz alatt Petra Jenkins is írhat, ő is jelen volt az esetnél. Kérem a többi rendvédelmis frakciótag kerüljön el a fölösleges kommentekkel. Nagyon szépen köszönöm a bíráló admin jövőbeli tevékenységét! Szép estét mindenkinek!

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Sziasztok!
Az ügyet én fogom bírálni, várom az érintett válaszát 24 órán belül.

Tuppyz

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
15
5
24
V4 karakter
Adam Reid
Szeva, sajnos mar par napja kivan nyomva a shadowplay mert olyan szinten nem tolt be a map hogy az hihehetlen, meg mar keso is, na de, az elso dolog hogy nem is utanatok mentunk, (Rendorok vagyunk, civil jaror) , majd veletlen nektek mentunk hatulrol, akartam volna rp-zni (villogo ekozben fent volt) , erre ti mar pattantok ki es lottok, es csak egy IC “xD” t ejtetek el amiutan hatulrol nektek mentunk, ezutan ahogy lattam hogy lottok kinyomtam a konzolt es nyomtam a gazt ahogy tudtam, a kerekeket kilottetek, majd ahogy akartam utanatok loni, volt egy szep fps droppom (amikor utkoztunk akkor is, valamilyen okbol kifolyolag amire a mai napig se jottem ra) , majd azt hittem hogy fejbe lottetek es csak hirtelenszeruen lefejeltem az egeret es elkezdtem loni az autot, hatha sikerrel jarok, majd ezutan elhajtottatok.

badam

Barangoló
2019. 02. 24.
123
203
salgotarjan
V4 karakter
Arvid Bergh
LV karakter
Lau Bech
Szia! Örülök, hogy megjelentél! Először is, mivel a camaronkon feltételezhetően körözés volt, sőt biztos, mert meg is kérdeztünk egy rendvédelmis tagot, így nem tudhattuk, hogy ti most utánnunk jöttök-e. De a videón nekem nagyon úgy látszik, hogy ti utánnunk jöttök. De nem is ez a lényeg. Nem teljesen tudom értelmezni a fenti kommentedet, de a kiszállásod pillanatában nem úgy tűnik, mint akinek fps droppja van. Tisztán látszik, hogy kiszállásnál mi is történik. Még a karaktered az ajtót sem nyitja ki teljesen, te már kint állsz és lősz minket. :D
EDIT: Visszanéztem a teljes videót az esetről, és ne mond már hogy egészen banktól csak véletlen jöttetek kb. 200km/h-val, villogóval utánnunk a videón látható helyszínig. Ja, és IC semmilyen "xd"-t nem ejtettünk ütközés után nem tudom azt hol láttad.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Osian

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Ha jól olvasom, akkor neked @badam1211 van egy hosszabb videód is az esetről. Légyszives belinkelnéd nekünk azt is?

badam

Barangoló
2019. 02. 24.
123
203
salgotarjan
V4 karakter
Arvid Bergh
LV karakter
Lau Bech
Természetesen belinkelem, egy pár percet igénybevesz.
EDIT: Itt a teljes videó. Az elején Petra laggjának köszönhetően felkenődtünk a falra,de látszik hogy jóval mögöttünk az EVO utánnunk kanyarodik és követ egészen a lövöldözés helyszinéig. Videó:
Azt mondtad, hogy consoleba írtál éppen, akkor a fejed fölött miért nincs a console ikon?
Az egésztől eltekintve, ha direkt jöttetek, ha nem a bugoltatással kiszállás akkor is megtörtént.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces

Tuppyz

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
15
5
24
V4 karakter
Adam Reid
Rengeteg szinkronbug van MTA-ban , ezt te is jol tudod, a konzolos tema nem egyszer jelent meg amig a szerveren jatszottam, hogy srachoz odamentem utkozes utan es kerdeztem ooc hogy RP? erre valaszolt hogy most irja, es a konzol jel sehol se volt , illetve ez a kiszallasos dolog erdekes hogy amint kiszalltam nem is lottem hisz amint mondtam leugrott az fps em valamilyen okbol kifolyolag, a masik dolog hogy ti miert jarkaltok CIVILKENT Ak-47 el? Barmifele indok, azon kivul hogy korozes van a kocsin? A korozes indokkal kerult ra, ami valoszinuleg lovoldozes + menekulesbol jott ki, nem csak a rendorseggel hanem a Nav-al is szorakoztatok ahogy lattam, ami eleg nonsense, hogy Ak val jarkalsz mert korozes van a kocsin, rengeteg adminnal atlett beszelve hogy ez buntetendo, ha civilkent osszevissza jarkalsz fegyverekkel, az utanatok menetel is tagadhato, hisz Radioba kaptam olyat hogy C0 Rodeo, majd bekanyarodtam es kerdeztunk rendszamot es az kesobb derult ki, de mivel ti mar addigra lottetek, tudtam hogy rolatok van szo.

• Vicces
Reactions: front

badam

Barangoló
2019. 02. 24.
123
203
salgotarjan
V4 karakter
Arvid Bergh
LV karakter
Lau Bech
Tehát, akkor mégis miattunk jöttetek arra fele. Nos, ezt már elmondtam nem is egyszer a helyszínen megjelenő adminnak az RP-végén. A panaszkönyvben is leírtam. Jó lenne már, ha befejeznénk a kérdések kikerülgetését ezzel az indokkal hogy "civilként miért járkálunk". Többszörörs REM(J), RUM volt az autón. Próbáltunk volna SF-be menekülni és menedéket/búvóhelyet keresni a rendvédelem elől. Még jó hogy viszek fegyvert magammal, ha rajtunk van a fél ország. Nem lőttél? Akkor ajánlom, hogy nézd meg újra a videót, és esetleg küldhetnél a kiszállásod pillanatáról egy logot, hogy mikor vetted elő a fegyvert és biztos nem akadályoztad meg az animációt fegyverelővétellel. Szerintem Butch is látott már ilyen kiszállásokat panaszkönyvekben, amiért a végén szankciót is kapott az adott illető. Ez a syncbugos kifogás már unalmas, nem hiszem hogy egy ilyen szintű játékban MINDIG ilyen hibák lépnek fel. A videón látszik hogy jönnek a golyók a kiszállásod után, akkor ha nem lőttél honnan érkeztek? :)
EDIT: Pluszban, ha nem lőttél hogyan lukadt ki a kereke a camaronak? @Butch van egy videóm arról is hogy a kerekem kijukadt a lövöldözésben.

• Vicces

Tuppyz

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
15
5
24
V4 karakter
Adam Reid
Ez a “rajtunk a fel orszag” vicces kifogas, szerintem a kozeljovoben ne ezzel vedekezz, mivel bizonyitekot nem tudok mutatni, majd logokat kuldok ha hazaerek, es mindenkepp szeretned, en tudom mit csinaltam es hogy ti mit csinaltatok, ami kicsit vicces , es mar unom a masfel ev PD palyafutasom soran hogy mindig “jaj korozes van a kocsin es ezert van nalam a fel fegyverbolt”, ha Butch megnezi az UCPM latja hogy nem vagyok egy rossz gyerek, es hogyha hibaztam volna bevallottam volna, es nem kerulgetnem a “szart” (elnezest a kifejezesert), 2 jailem van osszesen , meg egy felreertett bannom, amik 2017 esek, szoval nem mostani :) En a temahoz nem fuzok tobbet, innentol varok a biralatra, es kivancsi vagyok Butch velemenyere is hogy szerinte ez a “fegyverboltal rohangalok mert rajtam a fel orszag” cselekvesre mit szol.
Koszonom ;)

• Tetszik
Reactions: Blaise.

badam

Barangoló
2019. 02. 24.
123
203
salgotarjan
V4 karakter
Arvid Bergh
LV karakter
Lau Bech
Ez a “rajtunk a fel orszag” vicces kifogas, szerintem a kozeljovoben ne ezzel vedekezz, mivel bizonyitekot nem tudok mutatni, majd logokat kuldok ha hazaerek, es mindenkepp szeretned, en tudom mit csinaltam es hogy ti mit csinaltatok, ami kicsit vicces , es mar unom a masfel ev PD palyafutasom soran hogy mindig “jaj korozes van a kocsin es ezert van nalam a fel fegyverbolt”, ha Butch megnezi az UCPM latja hogy nem vagyok egy rossz gyerek, es hogyha hibaztam volna bevallottam volna, es nem kerulgetnem a “szart” (elnezest a kifejezesert), 2 jailem van osszesen , meg egy felreertett bannom, amik 2017 esek, szoval nem mostani :) En a temahoz nem fuzok tobbet, innentol varok a biralatra, es kivancsi vagyok Butch velemenyere is hogy szerinte ez a “fegyverboltal rohangalok mert rajtam a fel orszag” cselekvesre mit szol.
Koszonom ;)
Figyelj, elmondtam ezt is nemegyszer. Tegnapi, vagy tegnapelőtti RP-ből a TEK illetve NNI munkatársai ismerték a kocsit, és az LS-ben lévő házunkat. Nem tudom te hogyan cselekednél ilyenkor, ha tudnád hogy pár percen belül megjelenik az egész frakció a házadnál, fegyverben. Úgy döntöttünk felveszünk 2db fegyvert, nem egy "fegyverboltot" és elindulunk SF-be elbújni. Nem tudom miért dobálózol ilyen fogalmakkal, mikor nem tudod az RP előzményeit ennek az ügynek. Lehet szép UCP-d amihez gratulálok is, de ez a folyamatos válaszkerülgetés ezzel az indokkal, hogy "nagykaliberrel miért rohangáltok" nem helytálló. A panaszkönyvemben a mi RP-nktől független, a buggoltatásról van szó, nem arról hogy mit és hogyan csináltunk. Nem mentesít téged a vád alól a mi RP-nk. Nincs több hozzáfűzni valóm, a videón minden látszik tisztán. Buggoltatva szálltál ki, és lőttél is amelyet a kerék bánt. Várom a bírálatod @Butch !
EDIT: Sajnos a videófelvevőm csak darabokban vette és itt a videó hogy a srác kilőtte a kerekünket mikor kiszállt szóval nem igaz az állításod, hogy nem lőttél! Videó:

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Sziasztok. A PK-t átolvastam és lenne egy fennálló kérdésem. @badam1211 Te aki IC tudja, hogy milyen körözések vannak az autóján, miért akartál a barátoddal eggyütt nagykaliberrel átmenni SF-be? Mert az a része hogy te búvóhelyet akarsz találni az abból a szempontból érdekes, hogy te is tudod hogy a trafi az be fog jelezni ha körözött kocsi halad át rajta. Márpedig LS-ből SF-be anélkül hogy minimum 1 trafipakszon keresztül ne menj át az lehetetlen. Ezenfelül kaptam privátban egy másik PK-t amikor ugyanígy tettél egy rendvédelmis személyre panaszt. Abban a PK-ban is ugyanígy Camaroval, ugyanígy Petraval voltatok MP5 és Ak-47 kíséretében. Ott már SF bejáratánál voltatok szinte. Miután kilőttétek a NAV-ot miért nem mentetek át akkor SF-be hogyha csak az volt a célotok?
Nekem ez az egész helyzet a jelenlegi információk alapján szándékos üldöztetésnek tűnik, de várom erre a válaszod!

badam

Barangoló
2019. 02. 24.
123
203
salgotarjan
V4 karakter
Arvid Bergh
LV karakter
Lau Bech
Sziasztok. A PK-t átolvastam és lenne egy fennálló kérdésem. @badam1211 Te aki IC tudja, hogy milyen körözések vannak az autóján, miért akartál a barátoddal eggyütt nagykaliberrel átmenni SF-be? Mert az a része hogy te búvóhelyet akarsz találni az abból a szempontból érdekes, hogy te is tudod hogy a trafi az be fog jelezni ha körözött kocsi halad át rajta. Márpedig LS-ből SF-be anélkül hogy minimum 1 trafipakszon keresztül ne menj át az lehetetlen. Ezenfelül kaptam privátban egy másik PK-t amikor ugyanígy tettél egy rendvédelmis személyre panaszt. Abban a PK-ban is ugyanígy Camaroval, ugyanígy Petraval voltatok MP5 és Ak-47 kíséretében. Ott már SF bejáratánál voltatok szinte. Miután kilőttétek a NAV-ot miért nem mentetek át akkor SF-be hogyha csak az volt a célotok?
Nekem ez az egész helyzet a jelenlegi információk alapján szándékos üldöztetésnek tűnik, de várom erre a válaszod!
Köszönöm a választ Butch! Az ugyanezen RP volt mint az itteni videó. Igen már SF határán voltunk. Onnan át is mentünk SF-be ,ahol elbújtunk, vettünk gyógyszert és vártunk 12percet arra hogy azt be is vehessük(sgh mondta hogy annyit várjunk) Ezek után mivel SF ben nem maradhatunk örökre kb fél óra eteltével megpróbálkoztunk a BB határveli átkelést (próbáltunk volna a legforgalmanatlanabb határnál) ,mivel próbáltunk volna haverék házában menedéket találni és sajnos ott várt egy NAV os egyseg, ahol el is kaptak és kaptam 300perc IC jailt érte. Nem igazán értem a szábdékos üldöztetési gondolatodat, mivel úgy gondolom mindent megpróbáltunk hogy ne vegyenek észre. Es hogy miert mentunk volna SF-be? Egyik az hogy át lehet menni SF be trafi nelkul es nyilvan nem maradhatunk LS ben mert az lett volna a szandekos uldoztetes. Illetve nem nagyon ertem az egesz hozzaszolasod mivel ha mi esetleg NonRPztunk az mentesíti Adamot a bugoltatasos kiszalas alol? A panszkonyvem nem arrol szol hogy mi petraval mit csinaltunk hanem Adam Reid érdekes kiszallasarol. :D Elnezest a helyesirasert,telefonrol irok!

• Vicces
Reactions: Destin és Osian

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Szevasztok.
A panaszkönyvet átolvastam mégegyszer mégrészletesebben és a döntésemet meghoztam.
Adam Reidet nem részesítem semmilyen szankcióban, hiszen a jelenlévő bizonyítékok alapján nem állapítható meg
bugkihasználás.
Petra Jenkins 1 hónapos kitiltás a szerverről Szándékos Üldöztetés miatt.
Adam Jenkins büntetése viszont 3 hónapos kitiltás Szándékos Üldöztetés illetve Adminnak való hazudás miatt.
___
Adam állítása az volt ugyebár, hogy ő csak minél gyorsabban akart átmenni San Fierroba azért, hogy el tudjatok bújni a rendvédelem elől. Viszont privátban kaptam jópár logot miszerint nektek eszetekbe se volt az, hogy ne vegyenek észre titeket. https://pastebin.com/WxjM8iW9 8x mentetek át trafin nagykaliberrel úgy, hogy tudtátok hogy be fog jelezni.
___
A büntetéseket a szerveren @Marker kiosztotta, a panaszkönyvet zárom.
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.