>> IC RÉSZ<<
Jelentkező teljes neve:
Adam Gates
Édesanyja leánykori neve:
Maria Jones
Születési helye,ideje:
Los Santos kórház, 1991. november 8.
Lakcíme:
Los Santos, Rodeo St. 34
Telefonszáma:
38761120155616
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
Igen, rendelkezem érvényben levő B-kategóriás vezetői engedéllyel.
Van tapasztalata a munka terén?:
Sokat vezettem már életem során, ismerem Los Santost és környékét. Régebben magánvállalkozóként embereket fuvaroztam.
Önéletrajz (5-10 mondat):
Adam Gates a becsületes nevem, 1991. november 8-án születtem Los Santosban, ahol a mai napig is élek. 1998-tól a Los Santosi Általános Iskolában végeztem a tanulmányaimat egészen 2006-ig. Ezután a San Fierroi Szakközépiskolában tanultam 2009-ig, gépészeti szakon, ahol leérettségiztem. Angol nyelvből C felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem. 2010 óta B kategóriás jogosítványom van és aktívan vezetek. 2014-től 2019-ig dolgoztam gépészmérnökként, ahol biztonságos gépészeti módszereket fejlesztettem ki. Célom, hogy a W-TAXI vállalat tagja legyek.
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
Jakus Ádám
Hány éves vagy?:
14
Játszott perceid száma?:
2100
Jailek Bannok (UCP képpel):
Mesélj magadról (5-10 mondat):
Jakus Ádám vagyok, Budapesten élek és a 15. életévemet töltöm. Egy gimnáziumban tanulok Budapest agglonomerációjában. Szeretek futballozni, és nézni azt. Egy életvidám srác vagyok, viszonylag könnyen tudok közösségekbe alkalmazkodni. Szeretem a hiphop zenét és a popot. 2 éve regisztráltam SeeMTA v3-ra, de előtte más szervereken is játszottam. Aktívan használom a Discordot és TeamSpeak3-at is tudok ha szükséges.
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
Igen, teljes mértékben elfogadom.
Jelentkező aláírása: Adam Gates