Adam Fright Jelentkezése SGH Szerepre a SeeMta szerverén

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

FarkasLV

Penetrátor
2019. 01. 11.
218
362
V4 karakter
Lara Perez
LV karakter
Adam_Fright
V2 karakter
nincs
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Nevem Farkas Kis Ádám és 15 éves vagyok>>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 35224 a pontos percem>>

Mi az SGH feladata?
<< Játékosok kérdéseire való válaszolás illetve Roleplay oktatása amennyiben erre szükség van.Második része az SGH feladatkörnek ,hogy az Adminok válláról levegyék a terhet ha kisebb kérdésekre kell választ adni.>>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Én azért szeretnék ebbe a körbe tartozni mert szeretnék kezdő játékosokat fejlett szintre megtanítani rpzni. Volt amikor IDG-ként voltam jelen a szerveren amit akkoriban és most is nagyon élvezek csinálni.Szeretném tapasztalataimat megosztani más játékosokkal. >>

Miért pont téged válasszunk?
<< Napi 3-4 óra aktivítás nálam a minimum , korrekt válaszokat tudok adni a feltett kérdésekre valamint gyorsan tanulok.(Ezt az OMSZ-es pályafutásom is igazolja).
Szeretek az embereknek segíteni másoknak , szeretem ha valakinek örömet tudok szerezni azzal ha megtudom válaszolni azt amire esetleg ő nem nagyon tudna.
Valamint Régi játékos vagyok szerveren . >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< napi 5 órát minimum mivel ennyit mindig fent vagyok a szerveren
mivel frakció is elvárja az aktívitást>>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam még bannolva. https://imgur.com/a/H9SGjv8 >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Sajnos igen, nem vagyok büszke főleg arra amit nem régiben kaptam Taco-tól
Sajnos volt , hogy az Esettáskával megütöttem egy másik játékost és ezért kaptam azt a NONrp-re hivatkozó jailt. https://imgur.com/a/U0OExLH >>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Megértő vagyok,Segítőkész vagyok,Pozitív vagyok, <---- jó
Rendetlen vagyok,Néha rondán beszélek,Pár dolgot elkapkodok <---- Rossz >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Én szeretnék a szerveren majd a későbbiekben adminként jelen lenni mivel nagyon megszerettem a szervert és szeretném ezt másoknál is elérni.Szerveren szeretnék minél több embernek helyes és pozitív utat adni valamint kettő vagy több játékos közötti helyes és meggondolt igazságszolgáltatást adni.
Mindig szerettem a játékosokat segíteni és helyes útra téríteni őket amikor erre szükség volt és ezt szeretném majd a későbbiekben nagyobb körben is csinálni.
IDG-ként és így rendes játékosként is hallottam másoktól , hogy mennyi "noki" van és rp képtelen játékos játszik a szerveren szeretném őket megtanítani a Roleplay szerveren való helyes játékra. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< PM Nagy János (100) Szia nem tudom hogyan kell a szerveren játszani.
Válaszom erre a kérdésre. Szia a Szerver a Valós életre épül amit a
Roleplay kifejezésből lehet levenni.Játékban valósághűen kell viselkedned amit te magad választasz meg
Szerveren
működnek alapvető helységek valamint szervezetek , ilyen például az OMSZ,Rendőrség,NAV,Tűzolzóság valamint a kormány ide te magad is tudsz csatlakozni amikor az adott frakciók felvételt hirdetnek a köreikbe. A játékban megtalálhatóak létfontosságú épületek ebbe a körbe tartozik a kórház,városháza,Renvédelmi frakcióknak az őrsei,Pláza és persze a bankok,
Bankok: Ide pénzt tudsz
befektetni ,hogy ez neked a későbbiekben kamat formában vissza jöjjön ( Ehez neked nagyon sok pénzre van szükséged) Fontos tudni ,hogy nem csak a két bankban tudod kezelni a pénzedet hanem a városokban található ATM hálózaton keresztül
Pénzt nem csak munkával hanem más játékosokkal való kereskedelemből is gyűjthetsz.

A legfontosabb dolog! Minden fontos és nem fontos cselekvésedet Rp-vel kell bemutatnod társaid felé ,hogy lássák ők vajon mivel tudnának reagálni a te rpd-re. ( Az rp teszi széppé és élvezhetővé a játékot) .
Példa te egy törvényt követő civil ember vagy aki dolgozik tanul valamint éli a kis életét.Ebben az esetben te vehetsz fel munkákat a városházán amit te magad választasz ki a megadott munkákból.Csatlakozhatsz farkciókba de ezt csak akkor ajánlom ha megtanultad az alapvető rp-t és a szervenek az adott szabályzatát. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először válaszolok neki. Szia! Én nem tudok neked ez ügyben segíteni. Ha megfelel szolok egy adminnak vagy kérdezz meg egy Admint ,hogy tud-e neked segíteni. ( /Pm és az admin ID-je amit a Home-nál találsz meg) >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?

<< válaszolni kötelező neki ezért ezt teszem előként (( Protokol szerint)).
Szia! én ebben nem tudok neked segíteni , kérdezz meg egy Admint mert ő tud neked ebben segíteni. Másik Válasz lehetőség ,hogy szolók /as-ban ,hogy a xy id-nek ez lett a baja és hogy tud-e neki segíteni valaki >>

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: aMarc

Jackson

EX S.G.H Vezető
2019. 01. 09.
174
170
V4 karakter
Jackson Stinson
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válasz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.