Adam El Fuego jelentkezése a NAV-hoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

.Adesz

Csibészkarika💝
2021. 01. 14.
174
205
17
Zalaegerszeg
quotesbytavaszi.tumblr.com
V4 karakter
Liam Sundqvist
LV karakter
Adam.Gown
V2 karakter
Adam El Fuego
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Jelentkezési formanyomtatvány

hr_-_forum.png

OOC rész

[#1] Neved?

< Takó Ádám >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad?(minimum 7 összeszedett mondat!!)

< Ádámnak hívnak 15 éves vagyok, jelenleg gépésznek tanulok Zalaegerszegen.
1 évvel ezelött kezdtem V2-n játszani akkor még úgy, hogy nem igazán tudtam mi az a role play, viszont azóta megértettem és megtetszett.
Aktívnak tartom magam, szívesen szerepjátékozgatok bárkivel, vagy csak úgy egyedül.
Szeretek sportolni, Szeptemberben kezdtem el edzeni, azóta elég sok embert meg ismertem miatta.
Szeretek csapatban dolgozni, ez véleményem szerint főként a sportból adódik.
a szerveren próbálok minél több időt tölteni, azon belül is a legtöbbet a frakcióra fordítani, viszont a tanulás mellett kell mindezt kivitelezni, ez annyit jelent, hogy lehetséges hogy lesznek olyan napok amikor nem tudok fent lenni, vagy akár több nap is a héten.
Az utóbbi időben próbáom beosztani az időmet, ez többé-kevésbé sikerült. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?

< 53930 >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!

< https://imgur.com/a/ymKvWss >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?

< a barátias légkör a csapatban való szereplés és hogy ki próbáljam magam ebben a frakcióban vonz, minél több időt tervezek itt tölteni. >

[#6] Miért téged válasszunk?

< Mint már említettem szeretek csapatban dolgozni, aktív vagyok és rugalmas, ezek mellett eléggé barátságosnak tartom magam. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?

< igen, TEK-ben voltam, viszont azért léptem ki, mivel akkoriban eléggé meg volt csappanva a játékosszám és volt hogy egész nap dutyztam, küldetéseket csináltam és nem volt semmi lehetőség, így utólag belegondolva célszerűbb lett volna egy másik frakció, de itt NAV-ban azért van más lehetőség is bőven. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó, és Vámhivatal feladata?

< Az ország import és export tárgyai, vagyonai számontartása és vámkorláton belül tartása.
Cégek ellenőrzése, és egyéb adóval kapcsolatos feladatok. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )

< Hétvége: 5 óra
Hétköznap: 2-3 óra
de mint említettem hétköznap eltérő lehet a tanulás és programok miatt akár kevesebb akár több.>

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed?

< rugalmasnak, viszont ha van egy elképzelésem azt addig hajtom amég nem kapok rá egy választ, ha elutasítják hamar beletőrődök. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?

< Nagyonfontos, tudok csapatban dolgozni. Fontos, mert egy rendvédelmi szerv és nem csak a közvetlen munkatársak vannak, hanem vannak a többi rendvédelmi szervezet tagjai akikkel szintén előnyös megtalálni a közös hangot. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?

< Attól függ, egy bizonyos határig SZÁMÍT, ellenben azon a határon belül is lehetnek kivételek szóval számít de egy próbát mindenki megér, mindenkiben lehet pozitívan csalódni. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:

< Adam El Fuego >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:

< Los Santos állami kórház; 1997.11.06 >

[#3] Anyja neve:

< Lauren El Fuego >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!

< https://imgur.com/a/Thd2WG5 >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:

< Az előző munkahelyeim jelenleg is megvannak, Tehergépkocsivezetőknél sofőrként, és a vadásztársaságnál hivatásos vadászként tevékenykedem, amennyiben nem lehet összeegyeztetni a kettőt valóban előzőek lesznek. >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?

< gyorsan fejlődök, szeretek csapatban együtt dolgozni, könnyen találok közös hangot bárkivel. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!

< Határok ellenőrzése és a határkörnyéki rend fenntartás
Cégek adózásának ellenőrzése. >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?

< Nincs különös elképzelésem, viszont "legszivesebben" a Merkúr alosztájban képzelném el magam. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)

< Adamnak hívnak, idén töltöm a 25. életévemet és a sportok szerelmesének tartom magam.
Általános iskolába Los Santos városába jártam ahol megtanultam angolul és németül.
Közép iskolai tanulmányaimat San Fierro-ban végeztem Vadász és emelt angol szakon.
Ennek köszönhetően könnyen el tudtam helyezkedni külföldön a tanulmányaim után, ahol 2,5 év után hazatértem.
A vadászati tapaszalatomnak köszönhetően egy tetemes tőkét meg tudtam keresni a kintlétem alatt, haza költöztem és vásároltam egy családi házat, ahol azóta élek.
Elkezdtem edzeni és meditálni, ebben a két dologban ki tudom adni minden feszültségem és az emberekkel sokkal jobb viszonyt tudok ápolni.
>

AspectV2

Újonc
2021. 08. 29.
54
41
V4 karakter
Tao Tobei
V2 karakter
Jordan L Mendelson
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Adam El Fuego!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!
Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2022.02.04 15:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:
Jordan L Mendelson
Dandártábornok

• Imádom
Reactions: aPeti
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.