Elfogadva Adam D Wilford - Nash

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

cherry_

Újonc
2021. 08. 05.
9
10
V4 karakter
Adam D Wilford
LV karakter
Adam D Wilford
V2 karakter
Anderton Adam
zoldlogo.png

Neved:
< Adam D Wilford >

A ban időpontja:
< 2021-08-31 16:01:25 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Nash >

A ban oka:
< PP-s tuninggal való átverés [PK] #Tito >

Amiért szeretnéd az unbant:

<
Sziasztok,kedves urak-hölgyek!
Félreértés miatt szeretnék kérni ub-t![Story:Kazdő játékos voltam,egyedül játszottam úgymond 0 tapasztalattal seemta-n.Volt egy kis fölös pénzem IRL így pp-tem egy kicsit!Tök jó volt minden 1-2 hétig,csak hogy utána jött a bökkenő!Hírdettem egy járművásárlást méghozzá "Golf 4"-est.Meg is vettem full-fullosan[Minden extrával:parkjegy,drivetype,stb-stb...] Majd megutam a gépsárkányt,és úgy voltam vele hogy tovább kéne adnom rajta.Sikerült is eladni!Csak háth én okos úgy vettem-adtam el hogy nem tudtam hogy fixen van-e benne,vagy nincs parkjegy.[Én ekkor még a parancs létezéséről sem tudtam!]Aztán egy szép[tavaly nyári reggelen] hozzám gotózott Kedves Titó!Majd elmondta hogy pk-t írtak rólam ez-és ez van!"Megbeszéltük mondhatni"Majd másnap felkeresett engem egy időpontal,hogy, ekkor vár engem az LV TS3 szerverén,na igen csak,hogy én táborban voltam,így sajnos lekéstem a "megbeszélésről".Erre mikor másfél hét múlva hazaértem,a bann fogadott!Ezért most hozzátok fordúltam!Szeretnélek titeket megkérni egy második esélyre,hisz mindenkinek jár[Tudom hogy semmilyen indok nem mentesít PP-s tárgy,tuning átverésénél,és hogy ilyenkor hiába kérek ub-t]Viszont-e pár hét,hónap alatt nagyon hozzámnőtt a szerver,és hiányzik!
Köszönöm szépen ha elolvastad,válasszodat előre köszönöm![BTW A smile-t random tette be!]
>

Puporka

"A Mi szerződésünk egy életre szól" -Fradi B-Közép
Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
Keress fel TS-en!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.