Elutasítva Adam D Wilford- Nash

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

cherry_

Újonc
2021. 08. 05.
9
10
V4 karakter
Adam D Wilford
LV karakter
Adam D Wilford
V2 karakter
Anderton Adam
zoldlogo.png

Neved:
< Adam D Wilford >

A ban időpontja:
< 2021-08-31 16:01:25 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Nash >

A ban oka:
< PP-s tuninggal való átverés [PK] @tito >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok a mai nap megpróbálom nektek elmesélni mi történt,és reménykedve hogy kapok egy második lehetőséget!Történt sajnos egy olyan eset,hogy vásároltam egy járművet ami parkjegyes volt!Sajnos én ezen nem bizonyosodtam meg gondolván,hogy itt mégis csak olyan emberek vannak akikkel teljes bizalommal lehet cserélni[ÉN HIBÁZTAM,ÉS NEM AZ ELADÓ ILLETŐRE SZERETNÉM KENNI!!],eladni,vásárolni.Tehát folytatván megvásároltam egy Golf 4-es járművet,majd kis idő múltán tovább adtam rajta ugyan olyan leírással-optikákkal ahogyan én azt megvásároltam.Jelenkezett is egy srác..Jött megnézte tetszett neki elvitte!Majd egy másfél hét után[Edzőtáborban voltam]léptem volna fel kicsit haverokkal chillelni-"krúzolgatni" de sajnos a töltőképernyő nem a bejelentkezési panelt dobta be,hanem egy gyönyörű bant!Lényeg a lényeg,hogy a szívemhez egy nagyon közel álló szerverről van szó...Ahol minden egyes játszott percet imádtam!Szeretnék kérni még egy esélyt-lehetőséget,illetve szeretnék az úriemberrel kommunikálni elnézést kérni tőle,majd megegyezésre jutni hogy ő se maradjon ki a sorból!Köszönöm szépen ha végigolvastátok,további szépnapot-estét kívánok! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.