Adam D Scott jelentkezese az allomanyba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Adam D Cody

Újonc
2024. 01. 21.
4
0
V4 karakter
Adam D Cody
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

SEE CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezz legjobb tudásod szerint, értelmes, kerek, egész, bő mondatokban válaszolni! Kérünk, mindenhova valós adatokat adj meg! A jelentkezési lapod az általad megadott válaszokból, illetve fogalmazási képességedből, valamint a kérdésekre adott helyes válaszaid alapján lesz elbírálva.

fejl-c2.png

I. OOC Információk

Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak?
Toth Armin

Hány éves vagy?
16
Mióta játszol a SeeMTA V4 szerverén?
2022. 04. 20.-ota

Hány játszott perced van?
12000 (tudom a limit 20.000 perc)

Miért pont téged válasszunk?

Odatennem magam es a kozosseg/frakcio hasznos tagja lennek.Illetve ha kell barmikor ottlennek es szamithatnanak ram a tagok.

Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
nadjabol 2 orat hetkoznap,mivel bejaros vagyok. Hetvegen akar 4-6 orat is tudok lenni attol fugg idom hogy engedi.

Tudnál teljesíteni heti 1000 percet, melyet a frakcióra kéne szánnod?
Szerintem megoldhato lenne.

Mesélj magadról pár mondatban! Írj pár sort magadról, amelyben bemutatod magad!
Armin vagyok kozepiskolas es egy kisvarosban elek. Szeretek RP-ni,konnyen beletudok elni a szerepembe.Mas szervereken mar voltam frakciotag 2x szerelos es 2x tuzoltos amit nagyon szeredtem mert kialakult egy tok jo csaladias kozosseg.Illegal bandank is volt + nonscript frakcionk is aminek en csinaltam a dc szerveret(A sracok nagyon uroltek neki).
Nadjabol 4-5 eve RP-ek.

Miért szeretnél a Honvédséghez csatlakozni?
Szeretnem magamat kiprobalni,illetve az RP-s tudasomat komolyabb szintekre fejleszteni es szeretnek vegre egy rendvedelmi frakcioban resztvenni

Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már?
Csak illegal multal rendelkezek,rendvedelmivel sajnos meg nem.

Írj magadról 3 pozitív, valamint 3 negatív tulajdonságot!

Elosszor a pozitivval kezdenem:
-Tudok merteket tartani,ha kell hallgatok
-Jo az itelokepessegem
-Megfontolt vagyok a komoly helyzetekben

Es akkor a negativ:
-kisse introvertalt vagyok,uj kozegben nehezen alkalmazkodok
-Ha bunkoznak velem ooc, azt nem turom sajna
-kis aprosagokkon konnyen felkapom a vizet

Rendelkezel Teamspeakkel, valamint működő mikrofonnal?
TS-el igen,de mikrofonnal jelenleg nem.
Viszont novemberben befogok szerezni egy ujat vegre.

Milyen frakcióban voltál korábban a szerverenhttps:/? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Ezen a szerveren meg nem voltam frakcioban.

Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
osszesen 3x (2x azert mert reflexbol lottem a tamadoimra,ami sajnos az en meggondolatlansagom volt )

Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
meg soha
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
volt par nevvaltasom

fejl-c2.png

II. IC Információk

Ebben a részben a karakteredről szeretnék általános információkat megtudni.

fejl-c2.png

Teljes név: Adam D Scott
Születési hely, idő: Los Santos Medical center, 2001-07-26
Anyja neve: Sophia Watson
Bejelentett lakcím: ----
Állampolgársága: Angol
Személyigazolvány száma: 33094WA
Neme: Ferfi
Családi állapota: Egyedulallo
Testmagassága (cm): 183cm
Testsúly (kg): 75kg
Telefonos elérhetőség: +38-76-285-1615
E-mail cím: adamd268@gmail.com

fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek

Ebben a részben a karaktered képzettségére, illetve korábbi munkahelyeire vagyunk kíváncsiak.

fejl-c2.png

Középfokú iskolai végzettség: Elektronikai technikus
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Illions Instiute of Technology Department of Electrician School
Ha van felsőfokú iskolai végzettség: -----
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: -----
Nyelvismeret: Angol
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Elektronikai Technikus
Korábbi munkahelyek: Maganvallalkozo
Ha rendelkezik járművezetői engedély kategóriákkal, azokat sorolja fel: B kategorias jogitvany

fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek

Az alábbi részben karaktered előéletére, illetve az általa megszerzett engedélyek után érdeklődünk.

fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!

Tudtommal nem ((nem emlekszem hogy a nevvaltassal a karakter eloelete is torlodik-e))

Volt már Ön ellen szabálysértési eljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem

Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Meg soha

Volt már korábban bevonva vezetői engedélye?
Nem

Volt már korábban vezetéstől eltiltva?
Nem

Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Nem

Szolgált már korábban a See City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton?
Meg soha

fejl-c2.png

V. Honvédséggel kapcsolatos kérdések

Az utolsó részben arra vagyunk kíváncsiak mennyire vagy tisztában Honvédség feladatkörével.

fejl-c2.png

Mik a Honvédség főbb feladatai?

Az orszag szuverenitasanak, hatarainak ezen belul terulete, legtere es kibertere vedelmehez valamint a szovetsegi rendszerekben vallalt kotelezettsegek ellatasahoz szukseges katonai kepessegek kialakitasa es fenntartasa, tovabba az ezekhez szukseges feltetelrendszer biztositasa.

Sorolja fel az altiszti rendfokozatokat!
Ormester
Tizedes
Szazados
Fotorzsormester
Torzsormester
Fotorzs-zaszlos
Zaszlos
Fotorzszaszlos
(hasonlo a felepitese mint a tuzoltosagnal)

Mit kell tenni, ha egy katona találkozik felettesével?
Tiszteletteljes koszones
Tisztelges
Fegyelmezett testtartas a felettes jelenleteben
Engedelykeres tavozaskor

Mi a Honvédség 3 fő haderőneme?
Szarazfoldi hadero
Legiero
Haditengereszet

Támaszponton belül tartózkodik, amikor sürgősségi rádión keresztül a Honvédséget vételezik tűzharchoz, azonban jelenleg nincs rangidős személy aki kitudná vezényelni az állományt. Mit tesz ebben az esetben?
Rendfokozat szerinti rangidios kijelolese
Gyors helyzetertekeles
Azonnali jelentes
Kikepzett szemelyek kijelolese
Kivonules es cselekves

Mit tesz, ha észleli, hogy a támaszpontra beszökött egy civil személy?
Azonnal ertesitem a tamaszpont biztonsagi ugyeletet, jelentve a behatolas tenyet, a civil szemely helyzetet, megjeleneset es viselkedeset.

Ön műveleti területen helyszínbiztosító feladatot lát el, majd észleli, hogy egy civil személy nem hajlandó elhagyni a helyszínt. Mit fog tenni ebben az esetben?

Elsosorban figyelmeztetem a helyzetrol es jelentem a felettesemnek,amennyiben az eloirasok lehetove teszik, es a helyzet megkoveteli, intezkedest kezdemenyezek a civil eltavolitasara.
Biztositom, hogy a civil szemely mozgasa felugyelet alatt alljon.
Amennyiben a helyzet lehetove teszi, felszolitom a civilt, hogy azonnal hagyja el a tamaszpont teruletet.
Ha a civil nem mukodik egyutt, vagy veszelyes viselkedest tanusit, megvarom a biztonsagi csapat erkezeset.
Ha a civil szemely ellenall, akkor csak a szukseges merteku erot alkalmazzuk.
Az esemeny utan hivatalos jelentest keszitek a behatolas korulmenyeirol, leirva az altalam vegrehajtott intezkedeseket es a civil viselkedeset.

fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.

Kelt: 2024.2.31
Aláírás: Adam D Scott

_Foxii_

🕊 Ami nem öl meg, az megerősít. 🕊
2020. 11. 24.
270
1 019
V4 karakter
Marcos Luchese
Szia! Nem lett a legerősebb lap és a perced sincs meg, szerintem még szerezz tapasztalatot!

sCoolby

Kapucni van rajta, mert felette mindig esik 🌧️
SzerverAdmin
v4
2020. 01. 07.
1 310
888
Nyíregyháza
V4 karakter
Vincent Luchese
LV karakter
-
V2 karakter
-
yrBgERtv2.png

SEE CITY HONVÉDSÉG

Tisztelt jelentkező!

Értesítem hogy a Honvédséghez beadott jelentkezési formanyomtatványát feldolgoztuk és elbíráltuk. Sajnáljuk de a jelentkezése nem felelt meg az előírt feltételeknek.!

OOC: ((Jövőhét pénteken (11.08) IC Tagfelvételt tartunk próbáld meg esetleg ott, ez most nem sikerült.))

Üdvözlettel:
Vincent Luchese Vezérezredes

SCH Hadkiegészítő parancsnokság.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.