- 2019. 03. 16.
- 2
- 1
- V4 karakter
- Adam D Jack
- LV karakter
- Marcus Andarson
- V2 karakter
- Marcus Andarson
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
CambTaxi Jelentkezési lap
♜ IC rész ♜
♜ Jelentkező teljes neve: ♜
< Adam D Jack >
♜ Jelentkező születési helye, ideje: ♜
< 1994.09.27 Los Santos Kórház >
♜ Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ♜
< Aliana Nelson >
♜ Jelentkező telefonszáma: ♜
< 387611083350 >
♜ Jelentkező lakcíme: ♜
< Los Santos >
♜ Milyen engedélyekkel rendelkezik? ♜
< Jogosítvány, Horgászengedély, Személyi igazolvány, Útlevél, Forgalmi >
♜ Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ♜
< Igen, van. >
♜ Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ♜
< Adam D Jack-nek hívnak, anyámmal élek, hiszen nincs túl sok pénzem. Szeretik vezetni, és nagyjából jól is megy. Remélem bekerülök, hiszen a kedvenc elfoglaltságom, kocsit vezetni. Igaz nem sok féle kocsit tudtam eddig kipróbálni. Most van egy 4 alapos BMW 750i e35-öm. Sajnos SeeCity-ben még nem voltam Taxis, de egyszer remélem beteljesül az álmom. >
♜ OOC rész ♜
♜ Teljes neved: ♜
< Rencsevics Milán >
♜ Hány éves vagy? ♜
< 12 >
♜ Játszott perceid száma: ♜
< 1096, de V2-n több mint 3000 >
♜ Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ♜
< Mert én nem a pénzért jövök ide, hanem a vezetés miatt, hiszen itt jó sokat kell vezetni. >
♜ Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ♜
< Igen, elolvastam. >
♜ Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ♜
< Rencsevics Milán-nak hívnak, szeretek focizni, sportolni. Sellyén lakom, de máshova járok iskolába. Jelenleg 12 éves vagyok, 2006.09.27-én születtem. Tudok vezetni MTA:SA-ban, nem úgy mint egyesek, akik aztmondják, tudnak de mégse. Van 3 kutyánk. Kint az udvarunkban áll egy trambulin, amiben napi 30 percet legalább szoktam tölteni szaltózgatással, stb-vel. Jelenleg Sellye VSK-nál focizok. Van egy PS4 Pro-m amivel szoktam játszani. Játszani játékokkal az MTA:SA-val, a Fortnite-al, Apex Legends-el szoktam. Napi 1-2 órát tudnék tölteni taxizással, hétvégente ennek a 3-4 szeresét. Külön szobám van, de nem olyan nagy. >
CambTaxi Jelentkezési lap
♜ IC rész ♜
♜ Jelentkező teljes neve: ♜
< Adam D Jack >
♜ Jelentkező születési helye, ideje: ♜
< 1994.09.27 Los Santos Kórház >
♜ Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ♜
< Aliana Nelson >
♜ Jelentkező telefonszáma: ♜
< 387611083350 >
♜ Jelentkező lakcíme: ♜
< Los Santos >
♜ Milyen engedélyekkel rendelkezik? ♜
< Jogosítvány, Horgászengedély, Személyi igazolvány, Útlevél, Forgalmi >
♜ Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ♜
< Igen, van. >
♜ Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ♜
< Adam D Jack-nek hívnak, anyámmal élek, hiszen nincs túl sok pénzem. Szeretik vezetni, és nagyjából jól is megy. Remélem bekerülök, hiszen a kedvenc elfoglaltságom, kocsit vezetni. Igaz nem sok féle kocsit tudtam eddig kipróbálni. Most van egy 4 alapos BMW 750i e35-öm. Sajnos SeeCity-ben még nem voltam Taxis, de egyszer remélem beteljesül az álmom. >
♜ OOC rész ♜
♜ Teljes neved: ♜
< Rencsevics Milán >
♜ Hány éves vagy? ♜
< 12 >
♜ Játszott perceid száma: ♜
< 1096, de V2-n több mint 3000 >
♜ Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ♜
< Mert én nem a pénzért jövök ide, hanem a vezetés miatt, hiszen itt jó sokat kell vezetni. >
♜ Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ♜
< Igen, elolvastam. >
♜ Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ♜
< Rencsevics Milán-nak hívnak, szeretek focizni, sportolni. Sellyén lakom, de máshova járok iskolába. Jelenleg 12 éves vagyok, 2006.09.27-én születtem. Tudok vezetni MTA:SA-ban, nem úgy mint egyesek, akik aztmondják, tudnak de mégse. Van 3 kutyánk. Kint az udvarunkban áll egy trambulin, amiben napi 30 percet legalább szoktam tölteni szaltózgatással, stb-vel. Jelenleg Sellye VSK-nál focizok. Van egy PS4 Pro-m amivel szoktam játszani. Játszani játékokkal az MTA:SA-val, a Fortnite-al, Apex Legends-el szoktam. Napi 1-2 órát tudnék tölteni taxizással, hétvégente ennek a 3-4 szeresét. Külön szobám van, de nem olyan nagy. >
Jelentkező aláírása:
Adam D Jack
Adam D Jack