Neved:
< Adam D Brown >
A ban időpontja:
< 2020-12-03 15:30:56 >
A ban időtartama:
< 2020-12-03 15:30:56 >
Neve, aki bannolt:
< Pencz >
A ban oka:
< Járművel való átverés >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Meg bántam tényleg meg bántam tudom nem szabadot volna de én a hülye fejemmel át vertem azt az embert tudom ez egy szemét dologvolt és bocsánatot szeretnék kérni mint a játékostól mint Pencz-től egy rohadt szemét húzás volt át vágni az embert és utána pofátlanul kilépni, a bíráló SA/FA remélem meg adja az unbant a jailt is elfogadnám csak had mehessek vissza játszani see lv-re és meg esküszöm többet ilyet nem teszek és nem fogok admin elől kilépni és vissza is adnám a kocsit valamelyik adminnak vagy a bíráló SA/FA-nak, csak ez a szerver az amibe bele tudom élni magam és be tudok illeszkedni és rpzni probáltam a bannom óta sok más szervert de ott vagy kevesen vannak vagy sok a nonos mert nincsenek olyan jó szabályok mint itt és a többi szerveren fele szerver rpzni nem tud sajnos ez az egyetlen szerver ahol lehet rpzni és jól érezni magad és a laggal sincsenek bajok kérem szépen had kapjam meg az ub-t ha meg kapnám rendes player lennék egy szót se hallanának rólam rendesen rpznék nem nonrpznék nem szidnék senkit és nem vágnák át soha többet senkit és ezentúl komolyan veszem a szabályokat és azt hogy a másik player játék élményét ne rontsam el és úgy gondolom minden embernek kijár a 2. esélyt. >
Utoljára szerkesztve: