- 2019. 02. 22.
- 6
- 0
- LV karakter
- Lother Robert
Neved:
< account név:robikawagyok játékban:Adam Clarence >
A ban időpontja:
< 2018.11.15 19:43:56 >
A ban időtartama:
< 2030.12.31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Admin:Tranes by Marvin >
A ban oka:
< Farmmal való átverés by Marvin >
Amiért szeretnéd az unbant:
< farmmal való átverés miatt kaptam ezt a bannt még tavaly mert volt egy farmom amit ki adtam bérbe eddig oké volt minden csak a hét utolsó 2 napjában nem jelentkezett a gyerek hogy mi legyen azt hittem már nem játszik esetleg bannt kapott vagy valami és nem gondolkoztam és én hülye elvettem a farm jogait tőle.Persze másnap ahogy fellépek a szerverre már egyből admin ügy és meg se lehetett beszélni egyből a bannt kaptam.Még aznap este hogy kibannoltak mondta Tranes hogy menjek fel ts re és beszéljünk akkor beszéltünk is hogy mások nagyobb dolgok utan is kapnak ub-t ígyhát max várjak egy hónapot írjak egy ub és meg is kapom de hát majdnem minden héten írok egyet azóta mióta a bann van és eddig semmi lassan eltelik azóta egy év és semmi.nagyon szerettem a szervert mert sok barátom volt rajta frakcióba voltam a rednecks vagy redneck be és rengeteget rp-ztünk.nagyon rosszul esik mikor a barátaim mondják hogy mennek játszani és én nem tudok felmenni velük mivel megtörtént ez a dolog persze az én hülyeségem miatt.nekem ez az első bannom a szerveren szerintem kaphatnák még egy lehetőséget hogy játszhassak a szerveren mert látok néhány ub-t és nagyobb dolgok elkövetése után is megkapják az ub-t nem úgy mint ez a dolog.nagyon sajnalom az egészet nagyon örülnék ha megkapnám és nagyon hálás lennék igérem nem lesz több ilyen szerintem az igéret szép szó ha betartják úgy jó!. még úgy is visszamennék a szerverre ha új karaktert kéne csinálnom vagy restartot kapnak vagy nemtudom. köszönöm hogy végig olvastad >