- 2019. 04. 10.
- 497
- 595
- V4 karakter
- ylli gjon
- LV karakter
- ryan eries
- V2 karakter
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Becenevem: Ádi / Nevem: Ádám vagyok / IC: Adam Beenhouwer / Korom: 21 éves vagyok. / >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 91823 perc. >>
Mi az SGH feladata?
<< Úgy gondolom hogy egy See Game Helpdesk tag feladata az adminisztrátori munka megkönnyítése, kisebb kérdésekre való pontos és kielégítő válasznyújtás, kellő esetben a kezdő játékosok oktatása. Ugyan olyan fontosnak tartom a Teamspeak illetve a játékszerveren lévő fentlétét egy S.G.H tagnak. Próbálja a legjobbat kihozni mindenből ahogy csak tudja, és teljes mértékben levenni a terhet az adminról, természetesen csak olyan mértékben amit S.G.H is el tud végezni! >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Egy ideje a csapat tagja szeretnék lenni , többször is gondolkoztam azon hogy jelentkezzek-e S.G.H-nak, avagy Adminisztrátornak a szerveren! Szeretek segíteni az embereknek. Úgy érzem hogy sok időt töltök a szerveren de céltalanúl, szeretném a játékidőmet kitölteni és hasznossá tenni. Nagyon sokat köszönhetek a szervernek, szeretném ezt visszaadni valahogy. Jelenleg is rengetegszer segítek kezdő játékosokon, ha esetleg kérik. Voltam már idéglenes adminsegéd a szerveren és nagyon tetszett! >>
Miért pont téged válasszunk?
<<A szerverre 2019-04-10 18:32:01 regisztráltam, azóta egy komolyabb játékos lett belőlem az évek alatt, úgy gondolom rengeteg szituáción mentem keresztül, rengeteg barátom lett, frakciók tagja is voltam az évek alatt. Úgy gondolom itt az ideje egy korszak váltásnak, szeretném vissza adni a kezdő játékosonak az én tapasztalatomat, hogy hogyan tudják a legjobban elkezdeni és megérteni a szerver lényegét, egyben a RolePlay alapjait.
>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznaponként délután és este, Hétvégente napközben is aktív tudok lenni a szerveren. Minden nap fent tudok lenni. 4-6 óra között van jelenleg is a játékidőm ami attól függ éppen mennyi szabadidőm van. Ezt továbbra is tudom hozni >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Pozitív tulajdonságiam:
-Szeretek és tudok csapatban dolgozni, munkámat probálom legjobban csinálni ahogy tudom.
-Türelmes és nyugodt vagyok nehéz felidegesíteni.
-Nem félek nagyobb kihivásoktól, jó a problémamegoldó képességem.
Negativ Tulajdonságaim:
-Kisebb dolgokat is magamra veszek, ezt a tulajdonságot próbálom elhanyagolni kisebb nagyobb sikerrel.
-Szeretek túlságosan is a végére menni dolgoknak, kiállok a saját igazamért amig csak tudok, amennyiben valaki olyan érvet tud felhozni ami igaz, akkor természetesen elengedem az ügyet és belátom hibámat!
-Alkalmanként túl szigorú vagyok és nem tudom őket elengedni amennyiben hibát követtek el.
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen, szeretnék. Nem hallgatom el azt sem, hogy amióta jászok szeretnék adminisztrátor lenni, de van önkritikám, és sokáig szándékosan nem jelentkeztem hiszen próbáltam a szervert jobban megismerni, szituációkban és rp-ben nagyobb részt venni, ezáltal több információval és tapasztalattal tudok szolgálni. Szeretek segíteni az embereknek, illetve a munkámat tisztességesen és precízen végzem. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Amennyiben használ TeamSpeak-et / Discord-ot, felhívnám a szerverre. Ott könnyebben, gyorsabban és hatékonyabban tudok neki segíteni, válaszolni. Ismertetném vele a szerver alapjait,szabályait, elküldeném neki a forum linket, hogy regisztráljonbe ha még nem tette volna. Illetve megmutatnám neki a fórumon megtalálható szerver szabályzatot. Amennyiben a játékos nem használ TeamSpeak-ot /Discord-ot PM-ben tenném ezt és ismertetném vele a játék elvét, az alapvető szabályokat, illetve bármiféle kérdése maradt, akkor megadom neki a kellő választ tudásom szerint! >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Mivel Adminsegédként nincs jogom ezt megtenni egy adminhoz kell irányítanom. Először meggyőződök róla hogy a problémája igaz-e, ezzel segítve az adminok munkáját. Amennyiben olyan indokot mond elmondom neki hogy miért nem tudunk VH-spawn-t adni, ellenkező esetben szólnék egy adminnak az ID-vel és a problémával ellátva, aztán onnantól admin-ra bizom az ügyet, válaszolok a játékosnak hogy tovább küldtem a panaszt, rákérdezek hogy tudok-e még valamiben segiteni, vagy esetleg van bármilyen más problémája amiben tudok neki segiteni! >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< [Küldött PM] Proba Istvan (93): Szia! Ha az adott fegyver skines kérlek beszélj egy magasabb szintű adminisztrátorral, avagy nyiss panaszkönyvet fórumon amelyhez valószinűleg szűkséged lesz bizonyítékra is, ez alatt értem a [log, kép, videó egyebek...]. Ellenkező esetben nem történt szabályszegés. >>
Utoljára szerkesztve: