>> IC RÉSZ<<
Jelentkező teljes neve:
Adam Antonio
Édesanyja leánykori neve:
Sofia Teeningher
Születési helye,ideje:
San Fierrio Korház, 1984. 02.13.
Lakcíme:
Nincs
Telefonszáma:
38761120153135
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
Igen természetesen.
Van tapasztalata a munka terén?:
Igen édesapám is taxisként dolgozott igy nagyon sokat mesélt nekem a taxizásról illetve az elöző munkahelyem is egy taxis cég volt
Önéletrajz (5-10 mondat):
Adam Antonio 1984-ben született. Jól nevelt fiatalember vagyok. Most egy hónapja volt hogy elveszítettem édesanyámat,édesapámat meg már 4,5 éve. Édesapám is taxisként dolgozott igy szeretném folytatni a családi hagyományt. Egy egyszerű ember vagyok nem egy nagy tehetős gazdag,de meg tudok élni. Egyetemet is végeztem. Imádok az emberekkel ismerkedni erre is nagyon jó a taxizás mert tudok beszélni az utassal. Nagyon szeretek vezetni, a legjobb dolog a a világon a vezetés. Tanult ember vagyok de szüleim elvesztése nagyon ledobbantott emiatt nem voltam lelkileg készen hogy tovább tanuljak illetve felvegyek más szakokat. De mostanára már helyre jöttem nagyon sok terápián vettem részt.
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
Bata Ádám
Hány éves vagy?:
13
Játszott perceid száma?:
1900
Jailek Bannok (UCP képpel):
https://ibb.co/zxd5xjZ jailem az ez a 2 van bannom még nincs
Mesélj magadról (5-10 mondat):
Bata ádám vagyok 13 éves diák Hajdúszoboszlón élek az édesanyámmal a szüleim elváltak igy minden 2. hétvégét az édesapámnál töltöm. 7.osztályba járok kitünő tanuló vagyok és emelt szinten tanulom az angolt így mindig csak annyit tudok játszani hogy a tanulás meg legyen de általában napi 2órát tudom tartani(7-9ig).Nem akrom, hogy ez a játék a tanulásom rovására menjen. Focizok az itteni U14-es csapatban. Nagyjából ennyit tudok mondani. Nagyon szeretnék bekerülni egy taxis cégbe ezt a szerveri életet most kezdtem.( lv-én 30ezer a játszott percem van)
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
Igen figyelmesen elolvastam és elfogadom azt
Jelentkező aláírása: Válasz