Account, serial, sg serial.

Bobbika

Újonc
2024. 12. 24.
10
0
V4 karakter
Gumayushi Bobbi
DEVv4.png

Neved:
< Bobbesz >

Az észrevétel időpontja:
< Tegnap. >

Kép, videó, log:
< >

Részletes leírás:
< Tesóm is játszik LV-n, és mivel kitiltották, két hónapra, így mondta hogy nem e jövök játszani. Mondtam erre, hogy okés meggondolom, erre néztem pár videót, és meg jött hozzá a kedvem a játékhoz. Gondoltam akkor regisztrálok, erre kijelezte hogy van accountom, mondom oké akkor biztos már régebben játszottam, igen-igen, igy is lett. Beírtam mindent, rányomtam a bejelentkezésre erre kijelezta hogy kivagyok tíltva, mondom hát az lehetetlen, felmentem seefórumra, ott is megtörtént a bejelentkezés, erre láttam hogy más a serialom, és valami sg serial nincs is ott. Meg hát láttam úgye a kitiltást, megmutattam tesómnak erre mondta hogy ez az ő kitiltása, de viszont a nevem más volt mint az ővé. És hát gondoltuk írunk akkor serial váltást, erre kijelezte hogy mivel tiltva vagyok nem tudok kérelmezni, így hát mondta a tesóm hogy akkor ide írjam le a dolgot, aztán ha minden jól megy akkor segítetek, igy hát igy is lett, gondoltam leírom hátha tudtok segíteni, serialt váltani, a képet elküldtem hogy más a serialom, itt és ott, ha kell megtudom mutatni tesóm seriálját is hogy az övé van benne mert azt is megnéztük, de viszont az a furcsa hogy nem ugyan az a jelszavunk és a felhasználó nevünk sem, előre is köszönöm a választ. >

Egyéb megjegyzés:
< Előre is köszi a választ. >

Bobbika

Újonc
2024. 12. 24.
10
0
V4 karakter
Gumayushi Bobbi
Helló. Két külön gépről játszunk, és úgy akarnánk együtt, csak a tesóm kivan tíltva, most fog lejérni, de valamiért az ő serialja van bent, nekem.

Bobbika

Újonc
2024. 12. 24.
10
0
V4 karakter
Gumayushi Bobbi
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! -Timoo
Ilyenkor mit kéne tenni hogy én tudják játszani?