Elutasítva Abraham Alonso - Eriik

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 07. 21.
31
21
LV karakter
Abraham Alonso
zoldlogo.png

Neved:
< Abraham Alonso >

A ban időpontja:
< 2021.12.29. 16:58:37 >

A ban időtartama:
< 2030.01.01. 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Eriik >

A ban oka:
< Kórház DM, Adminügy elöli kilépés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok, igazándiból nem várok nagy megértést és különösebben semmit. Annyi történt hogy az egyik korháznál két afkoló srácot nyakonszúrtam, mert először poénnak tűnt. Velem is történt már számtalanszor, hogy még el sem tudtam indulni egy halál után és ott helyben agyonlőttek/megkéseltek. Így utólag belegondolva nem érdemelte meg a két random srác, és innen is elnézést kérek tőlük. Nagy hülyeség volt részemről, amit mélységesen meg is bántam, mert 55000 percnyi játékot dobtam a kukába egy ilyen hülyeségért. A dm-részéről ennyit. Viszont az Admin ügy alóli kilépésről, nem tehettem, láttam már amikor elindultunk az autóval, hogy Eriik lefagyasztott minket, viszont a nem épp erős netemnek köszönhetően épp a legjobb pillanatban sikerült kifagynom, nem állt volna szándékomban kilépni, főleg nem egy ilyen ügy elől. Képes lettem volna felvállalni a tetteimet, a kifagyást követően azonnal töltöttem is vissza, viszont akkor már az fogadott, hogy a fiókom más felhasználó által használatban van. Itt már tudtam, hogy oltári nagy a gond. Igazándiból ennyi lenne a kis történet, remélem ha mást nem is egy kis megértést kapok. További szép estét. BÚÉK! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.