Olyan hang vagyunk, amely nem fél megkérdőjelezni a látszólag nyilvánvalót, és amely felfedi az igazságot a mindennapi káosz mögött. Legyen szó politikai visszaélésekről, vállalati kapzsiságról vagy közösségi kihívásokról, a Pulse arra törekszik, hogy ne csak tájékoztasson, hanem inspiráljon is másokat arra, hogy hasonlóan legyenek őszinték, mint amennyire mi próbálunk azok lenni.
A Pulse célja, hogy See City minden lakójának hangot adjon. Olyan történeteket keresünk és osztunk meg, amelyek értelmet adnak a város forgatagának, miközben kiállunk az átláthatóság és az elszámoltathatóság mellett. Nem állunk meg a felszínen: a városi közlekedési kihívások felderítése vagy épp a rendőrség átláthatóságának hiánya mind példák arra, hogyan kérdőjelezzük meg a status quo-t.
Mit képviselünk?
Igazságot: nem félünk rávilágítani a kényelmetlen tényekre, még akkor sem, ha ez konfliktust szül.
Közösséget: hiszünk abban, hogy See City lakói megérdemlik, hogy meghallgassák őket.
Hozzáférhetőséget: a Pulse mindenkihez szól, és arra törekszik, hogy az információ egyenlő esélyekkel érje el az embereket.
Inspirációt: nem csak a problémákat tárjuk fel, hanem megoldásokat is keresünk, és azokat az embereket is bemutatjuk, akik a változást képviselik.
Technológia és innováció – ez az én világom. Ha megjelenik egy új kütyü vagy szoftver, biztos lehetsz benne, hogy már tesztelem, és a tapasztalataimat megosztom veled. De nem csak tech rajongó vagyok: imádom a divatot és minden újdonságot, ami színesebbé teszi az életet. A Pulse-nál nem ragadok le egy témánál, mindenbe belekóstolok, de leginkább a tech rovatban találkozhatsz velem.
Los Santos és San Fierro az én terepem. Imádom a városi élet nyüzsgését, és mindig a legfrissebb helyi hírekkel vagy a legforróbb bulvártémákkal érkezem. Az írásaimban szeretem megmutatni, mi zajlik a felszín alatt, miközben könnyed és szórakoztató stílusban mesélek a nagyvárosi élet apró, de izgalmas pillanatairól.
Kultúra. Ez az, ami mindig is lenyűgözött. A kedvenc bandám a Paramore, az énekesnőm Ariana Grande, de a zenei ízlésem nagyon széles. Imádom a filmeket, a színházat, és persze a finom ételeket – különösen a sushit. A Pulse-nál főleg a kultúrrovatban találkozhatsz velem, de ha valami izgalmas történetet látok, biztosan elhozom neked.
Mindenhol ott vagyok, vágod? Nem igazán van szakterületem, mert szeretek minden témába belekóstolni: legyen szó technológiáról, kultúráról vagy éppen társadalmi kérdésekről. Las Venturasból jöttem, akárcsak Kit, és talán pont emiatt tudunk olyan jól együtt dolgozni. Számomra a Pulse nem csak egy munka, hanem lehetőség arra, hogy történeteket meséljek, és az olvasókat inspiráljam.
Főszerkesztőként az én dolgom, hogy a Pulse minden része tökéletesen működjön. Minden cikkhez hozzáteszem a magamét, de bevallom, a bulvár különösen közel áll hozzám. Szeretek elmerülni a sztárok titkaiban és felfedezni az emberek rejtett történeteit. Las Venturas utcáin nőttem fel, és hiszek abban, hogy a jó történetek képesek változást hozni – a Pulse pedig pont erről szól.