Ablak sötétítés mint paintjob [?]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ogkzkmilaan

Újonc
2020. 12. 22.
40
167
18
🇹🇷 Türkish
V4 karakter
tavio.cevallos😈
Sziasztok! 'Hoztam' egy ötletet, amelyet még sehol, senkitől nem hallottam.
Ablak sötétítés mint 'paintjob', ami eltünteti a nevedet a karaktered felől, ha járműben ülsz.

---Részletezve---
Egy paintjob-ként működő ablak sötétítés.
Ha megveszed a járművedre, lesötétíti a járműved ablakait scriptileg, itt gondolok arra, hogy nem történik semmi az ablakokkal külső szemmel nézve ugyanúgy belátsz,
csak simán eltűnik a karaktered felől a neved.
Természetesen, ha lesötétülne az ablak 'paintjob' megvételét követően az csak plusz lenne. Ezt a részét (szerintem) RP-vel is meglehetne oldani.

Miért is lenne hasznos?
Ezzel megszűnne az a 'minimális' MGzési lehetőség. Egy plusz-t adna a szerverhez.
Legális részről: Illegállal tevékenykedő személyek kisebb eséllyel tudnák ki MetaGamingezni, hogy éppen pl.: Egy NNIs ül egy 'civil' gépjárműben és egyből elkezdi 'felkelteni' figyelmüket, mivel már tudják a nevét, akár előző akcióról amelyben nekik már vége lett az RP szituációnak (ki lettek lőve). Vagy mert haverja elmondja neki TeamSpeaken. Fordított esetben, direkt kikerüli a 'civil' járművet, nehogy egy igazoltatásban részesedjenek.
Illegális részről: Ha esetleg egy körözött személy vagy, akár egy magasabb rangban lévő célszemély, akinek az élete függ a riválisoktól, rendvédelemtől, ezzel kisebb eséllyel lehetne ki MG-zni, hogy ki ül a járműben.​

Utoljára szerkesztve:

Darkie

Under The Influence💜
2019. 01. 11.
263
395
open.spotify.com
V4 karakter
𝒮𝒽𝒾𝓇𝑜 𝒢𝒶𝓈𝒶𝒾
LV karakter
🥀
V2 karakter
🥀
Cső, szerintem jó ötlet ez az ablak sötétítés. Annyi csak, hogy ID-t minden féle képpen kellene írjon ha nevet nem is, hogy lehessen tudni pl ki szabálytalankodott de viszont kb itt el is bukna ez a nem tudod ki van a kocsiban dolog mivel /id parancsal azonnal csekkolni lehetne (persze ugyan úgy mg lenne, de azért így is jobb annál, hogy egyből ott írja feletted). Lehetne vizuálisan is sötétebb rendesen, ergó "ablak matrica/sötétítés" a tuning menüben.

xixoo

Lelkes fórumhasználó
2021. 08. 19.
337
3 092
18
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Sidonio Mazzini🔪🍬
csa kozak dzsemsz mavrikra ne hallgass jo az otlet bigup meg ilyesmik. UI:. ne zaklass dcn ezekkel jo mert meg a vegen bekap egy beka. Komolyra véve, tényleg baszó kis ötlet. Írnék mínusz pontokat, de darki kollega leírta.:whistle:

Heaven

Újonc
2020. 11. 05.
29
117
V4 karakter
lara.fields
LV karakter
-
Túl sok haszna nem lenne a sok fölösleges panaszon kívül, amiket az ezzel visszaélő emberek produkálnának.

• Tetszik
Reactions: xabea és Goolem

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
521
5 657
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
Nincs név, ID? -> Kocsi kinézet, rendszám.
Van ID, de nincs név? -> Kocsi kinézet, rendszám. + /lvl /id parancs -> voálá van név az IDhez kapcsolva.
Sötétített az ablak és semmit se látok? - Furcsa! Villogjuk le/menjünk utána ha itt mászkál ahol nem kéne!

Szerintem csak még több beefet, vitát szülne na meg felesleges adminügyeket.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
420
1 931
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Inkább látványelemként kellene szolgálnia az ablaksötétítésnek, nem is értem hogy képzeli pár ember azt, hogy csak RP-zve legyen, hogy sötét, de valójában nem is az.

Szerintem sokat dobna a játékélményen, ha ténylegesen lehetne sötétíteni az ablakokat. Mivel főként autókról szól a játék, ezért nyilván fontos lenne a minél jobb személyre szabhatóság. Nekem pl. valóságban a kedvenc autóm a Subaru, de a szerveren nem szeretném, mert sötétítés nélkül baromi unalmas az a mod.
Aztán nagyon jó lenne számomra egy Audi RS4, de sötétítés nélkül olyan, mintha valami Wishről rendelt kínai változat lenne.

RP-hez is hozzá tudna dobni, mert pl. maffia autóknak pont kellene a sötétítés

Jakee

🐌
2020. 07. 20.
570
1 333
V4 karakter
tyler.roach
Sziasztok! 'Hoztam' egy ötletet, amelyet még sehol, senkitől nem hallottam.
Ablak sötétítés mint 'paintjob', ami eltünteti a nevedet a karaktered felől, ha járműben ülsz.

---Részletezve---
Egy paintjob-ként működő ablak sötétítés.
Ha megveszed a járművedre, lesötétíti a járműved ablakait scriptileg, itt gondolok arra, hogy nem történik semmi az ablakokkal külső szemmel nézve ugyanúgy belátsz,
csak simán eltűnik a karaktered felől a neved.
Természetesen, ha lesötétülne az ablak 'paintjob' megvételét követően az csak plusz lenne. Ezt a részét (szerintem) RP-vel is meglehetne oldani.

Miért is lenne hasznos?
Ezzel megszűnne az a 'minimális' MGzési lehetőség. Egy plusz-t adna a szerverhez.
Legális részről: Illegállal tevékenykedő személyek kisebb eséllyel tudnák ki MetaGamingezni, hogy éppen pl.: Egy NNIs ül egy 'civil' gépjárműben és egyből elkezdi 'felkelteni' figyelmüket, mivel már tudják a nevét, akár előző akcióról amelyben nekik már vége lett az RP szituációnak (ki lettek lőve). Vagy mert haverja elmondja neki TeamSpeaken. Fordított esetben, direkt kikerüli a 'civil' járművet, nehogy egy igazoltatásban részesedjenek.
Illegális részről: Ha esetleg egy körözött személy vagy, akár egy magasabb rangban lévő célszemély, akinek az élete függ a riválisoktól, rendvédelemtől, ezzel kisebb eséllyel lehetne ki MG-zni, hogy ki ül a járműben.​
Helo. Jó az ötlet tetszik. Viszont a név és id látható kellene maradjon. Ha valaki szabályt szeg és admin nem tud egyből a problémával foglalatoskodni akkor elveszett a panaszkonyv lehetősége. ID alapján nem lehet kideriteni hogy ki ült a kocsiban csak ha te le idzed ami egy feszült helyzetben nem az első dolgod lesz. Pacsi. #Telo

Imi

Újonc
2020. 09. 17.
22
29
Szeged
V4 karakter
Luciano Moretti
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Személy szerint én Támogatom! Elég lenne csak ha síma paintjob / variánsként funkcionálna szerintem elég sok kocsin jól mutatna.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.