Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Bishop-nak hívnak, szerveren a Dritjon Mirko nevet használom. 18 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 114203 percem van jelen pillanatban. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata lényegében a szerveren felmerülő kisebb kérdések megválaszolása, melyek nem igényelnek admint, illetve a szerver játékosainak eligazítása, kezdő játékos esetében betanítás/tanítgatás. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném erősíteni a csapatot, illetve a játékostársaim segítése, kisebb problémák megoldása sem utolsó tényező.
Rengeteg olyan játékossal találkozhatunk, akik újak, szükségük van a tanítgatásra,a szerver működésének elmagyarázására és van, hogy ezeket már most így a feladatkör hiányában is teljesítem játékostársaimmal szemben. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Volt már részem többször is játékos pályafutásom során ideiglenes adminsegéd pozíció betöltésére, melyeket mindig kellő odaadással, jog kihasználás nélkül próbáltam teljesíteni, eddigi panasz nélkül.
Szerény véleményem szerint rendelkezem kellő ambícióval a feladatkör betöltöséhez. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi szintre lebontva körülbelül 4-5 órát, ez a munkahelyen éppen aktuális műszakbeosztástól függ. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Régebben voltam egyszer fél évre.
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, voltam egyszer.
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Kezdeném a három negatív tulajdonsággal. Először is, úgy gondolom, hogy sokszor meggondolatlan vagyok, esetlegesen túlgondolok életszituációkat/dolgokat nagy mértékben, illetve az utolsó, amit ki nem hagynék, az az, hogy olykor elég érzekény tudok lenni.
Folytatnám a pozitív tulajdonságaimmal. Iszonyatosan maximalista vagyok, könnyen beilleszkedem társaságokba, Illetve rendkívül együttérző vagyok. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék, ha erre lenne esély. Az oka nagyon egyszerű, adminként mégtöbb segítséget tudok nyújtani a többi játékostársaim felé, illetve, ha már belerázódom ebbe a munkakörbe, onnantól gördülékenyebben menne az adminisztrátori feladatkör betöltése. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is felvázolnám neki, hogyan is kell elképzelni magát a roleplay-t. Bővebben kifejtve, hogy ez javarészt a valóságra alapuló saját karakter alakítása, és hogy, hogyan tudja a mindennapjait élni a játékon belüli kis emberkéjével.
Majd ezt követően elmagyaráznám neki a szerver alap dolgait, mint például a telefon használatát, a vásárlásokat boltban/autókereskedésben, az autók használatát, az alap munkák menetét, illetve minden ilyen, a már "veterán játékosok" számára haszontalan információt közölnék vele. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< először is közölném vele, hogy ez nem az én feladatköröm, ebben az esetben keressen fel egy admint, illetve azt is mellé tenném, hogy pontosan, lényegretörően, röviden írja le a választott adminnak az indokát is a vhspawn szükségességének. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.
<< Hellóka! szerver szabályzat nem tiltja a 2-es szinten való rablást, viszont az már szerepel a szabályzat pontjai között, hogy 4-es szint ALATTI játékost nem rabolhatnak ki, szóval ez nem ütközik problémába. Az pedig, hogy téged ic szid, az teljes mértékben ic ügy.
Remélem tudtam segíteni, további jó játékot. >>