Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány
A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.
Hogyan neveznek IRL?
〈 Vili 〉
Jelenleg hány éves vagy?
〈 18 〉
Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?
〈 Alkalomtól függ, de általában 3-4 órát. 〉
Hány játszott perced van jelenleg?
〈 Jelenleg 4550 〉
Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
〈 - 〉
Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
〈 - 〉
Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.
〈 Abdul Ali Bahar 〉
Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
〈 https://imgur.com/a/jasSjqb -> Nem mondanám szankciónak, mivel az indok adja magát, IRL dolgai akadtak annak, akivel RP-ztem, ezért addig jailben vártunk. 〉
Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
〈 https://imgur.com/a/hMsDHFS 〉
Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.
〈 Mindig is érdekeltek a rendvédelmi frakciók, viszont úgy gondolom, hogy a nagyobbik frakciókhoz elvárják a tapasztaltabb játékosokat, akik jobban ismerik már a szervert. Számomra a BV egy nyugodt környezetet adna, illetve a felesleges lövöldözések helyett többet tudnék RP-zni, mivel nagyon érdekel ez a börtönőr RP. 〉
Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?
〈 Természetesen. 〉
A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.
Teljes neve:
〈 Abdul Ali Hajjar 〉
Édesanyja leánykori neve:
〈 Al Haddad Khadija 〉
Születési helye és a pontos dátum:
〈 Szaúd-Arábia, Rijád | 1996. 10. 16. 〉
Bejelentett lakcíme:
〈 San Fiero InterContinental Hotel - 4. em. 28. ajtó 〉
Jelenlegi telefonszáma:
〈 38761188776070 〉
Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):
〈 A nevem Abdul Ali Hajjar, 25 éves vagyok. A Green Crescent magánkórházban születtem Szaúd-Arábia fővárosában. Gyerekkorom óta jóban vagyok az egyetlen testvéremmel, Abdul Ali Hadad-al. A családi származásomnak hála nem voltak nagyobb pénzügyi problémáink a tanulmányaim során. A középiskola elvégzése után úgy döntöttem, hogy csatlakozom a helyi sereghez. Katonai rendészként voltam jelen, viszont hiány miatt besoroztak egy alakulatba. Rá egy évvel később áthelyeztek egy Irakban állomásozó rajhoz. Az évek során alakuló helyzet miatt, úgy döntöttek, hogy visszahívnak minket a szaúdi bázisra. Ekkor döntöttem úgy, hogy leszerelek, mivel nem voltam teljes körű tagja a seregnek, és nem is terveztem azzá válni. A családom azzal fogadott, hogy See City-be költöznek, természetesen én is így tettem. A testvéremmel leginkább alkalmi munkákat kezdtünk el végezni közösen a városban a megélhetőségért. A kisebb katonai múltam miatt úgy döntöttem, hogy egy olyan munkát keresek, ahol ezeket a tapasztalatokat felhasználhatnám. 〉
Utoljára szerkesztve: