Abdul Al Vinci jelentkezése (Helyette írom)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

slicksloth.

Újonc
2019. 12. 21.
10
8
V4 karakter
-
LV karakter
Joseph Bonano
V2 karakter
Kolompár Ferenc
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Patrik ~

[#2] Korod:
~ 16 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 3 éve regisztráltam, 80.000+ játszott percem van. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~
lwfYBbl.png
~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Szeretnék egy aktív frakció tagja lenni, ahol van kellő RP és izgalom. A Frakcióval az volna a célom, hogy minél több dolgot érjek el, és lássa bennem a vezetőség, hogy van bennem kellő potenciál, erőfeszítés amelyet a frakció felé nyújtok. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Sosem tudtam a megfelelő választ erre a kérdésre, mert valószínűleg nincs is. Néhány referenciát tudok felsorolni, ami talán előnybe helyezhet: Aktivitás, kellő odafigyelés, óvatosság, elég hosszú rendvédelmi tapasztalat. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Patriknak hívnak, 16 Éves vagyok. 3-4 Éve kezdtem el RP-zni, azóta voltak nagyobb kihagyásaim. Szabadidőmben általában gépezek, focizok stb. Naponta körülbelül 2-3 órát tudok aktív lenni, a NAV kivételével eddig mindegyik rendvédelmi frakcióban voltam. Rendészeti szakközépiskolába járok, ahol a 9. évfolyamot kezdtem el idén. Csendes típus vagyok, TS-en sem vagyok jelen túl gyakran, inkább a játékra szeretek koncentrálni.~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Abdul Al Vinci ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1980.05.21 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határ ellenőrzések elvégzése; adók kiszabása, beszedése; járőrszolgálat; ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólítom, hogy álljon félre, ahol nem akadályozza a forgalmat. Kiszállítom a kocsiból, majd az anyósülésen ülő kolléga kiszáll, elkéri az iratokat(jogosítvány, személyi igazolvány, forgalmi engedély),eközben a sofőr lerádiózza az igazoltatást, amennyiben szabálysértést követett el a célszemély, akkor kiszabja a büntetést. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ nincs ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mondhatni hosszú rendvédelmi múlt van mögöttem, mindig is törekedtem arra, hogy a lehető legjobban végezzem munkámat. Úgy gondolom, hogy a kellő fizikumom is megvan, elég gyakran járok edzeni. A Kommunikációs készségem szinte kiváló, nagyon jól szót tudok érteni az emberekkel. Igazából azért, amiért én önöket választottam. Mindketten a legjobbat. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Itt nagyjából ugyanaz a válaszom, mint a 3. kérdésnél, annyival egészíteném ki, hogy jelenleg a fegyházat is a NAV Üzemelteti. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ A Feladatom ellátása céljából, mást felszólíthatok arra, hogy valamit tegyen, ne tegyen, vagy tűrjön el. Ha az érintett a felszólításomnak nem tesz eleget, vagy egyéb módon ellenszegül, a rendőri intézkedés eredményessége céljából kényszerítő eszközöket is alkalmazhatok. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~

Név: Abdul Al Vinci
Születési hely, idő: Los Santos, 1980.05.21
Elérhetőség: Tel.:238800 ; e-mail: vinci@seemail.com

Lakcím: Marina 13.
Anyja neve: Abdul Al Jessica
Tanulmányok:
-Dilimore Alapfokú Általános Iskola

-San Fierro Rendészeti Középiskola
-Közszolgálati főiskola
Szakmai tapasztalat:
-Országos Rendőr-főkapitányság: 2005-2012, feladatkör: Közszolgálati feladatok ellátása, közrend fenntartása. Elért rendfokozat: Zászlós.
-Nemzeti Nyomozó Iroda: 2012-2019, feladatkör: Helyi bűnszervezetek felderítése, lebuktatása, bizonyítékok szerzése velük kapcsolatban. Elért rendfokozat: Törzsőrmester.
Tanult nyelvek:
-Angol(A2)
-Német(A1)
Magasság: 186 cm
Súly: 89 kg
Jogosítvány: B-s kategória.
Egyéb tapasztalatok: Felsőfokú szövegszerkesztés.
Szabadidős tevékenységeim:
-Konditerem
-Kirándulás a barátokkal
-Egyéb sportok űzése.
~

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: TheMelvin

TheMelvin

Zöldfülű
2019. 03. 01.
174
216
21
Budapest
V4 karakter
⛔
LV karakter
Troylen Beasley
V2 karakter
⛔
Szép napot! Lapod nem rossz, de a sok jail kissé aggasztó. De egy esélyt szerintem megérdemelsz. TÁMOGATOM

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: slicksloth.

Rodnez

Újonc
Támogató
2019. 07. 26.
34
16
V4 karakter
Michael_Brasco
LV karakter
Armandi_Michael
V2 karakter
Michael_Brasco
Szia!
Sok a Jailed.

IC önéletrajz.:
Eddigi munkahelyei: ORFK,TEK,NNI,ARMY,SCCS.
Születési hely, idő: Los Santos, 1980.05.21

Lehetetlen ebben a korban, mindegyik szervezetnél tapasztalatot szerezni...

Nekem nagyon nem tetszik, nem kreatív.
Bocsi, NEM TÁMOGATOM

• Tetszik

Hayas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 05. 19.
257
351
Budapest
V4 karakter
Ogilvy Wright
LV karakter
Zain Mattingly
V2 karakter
Frank Hayes
Szia! Alaposan átolvastam jelentkezési lapodat köreinkbe. A jailek száma számomra kicsit megüti a mércét főleg , hogy rendszeresen ugyan azokat a hibákat követted el. Önéletrajz pontozhatatlan/rövid. Amennyiben nem bővíted a lapod/leaderek elutasítják én TARTÓZKODOM!
- Frank Wodbrook Vám és Pénzügyőr Zászlós Járőrparancsnok -

• Tetszik

slicksloth.

Újonc
2019. 12. 21.
10
8
V4 karakter
-
LV karakter
Joseph Bonano
V2 karakter
Kolompár Ferenc
Szép napot! Lapod nem rossz, még kissé bővíthetnél rajta, de a sok jail kissé aggasztó. TARTÓZKODOM
Januárban kaptam az utolsó JOGOS jailemet, bővíteni fogok rajta nemsokára.
ui.:Módosítva lett.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: TheMelvin

Nicholas

Újonc
2019. 04. 14.
35
25
20
Jugoslavija
V4 karakter
Nicholas D Turner
V2 karakter
Vittorio Vincenzo
Rengeteg jail, még akkor is ha ennyi játszott percre viszonylag eloszlik. A lapod rendben volt, nagyobb érdekességek nincsenek benne. Ha tudsz vigyázni a szabályokkal, akkor TÁMOGATOM.

• Imádom

Rodnez

Újonc
Támogató
2019. 07. 26.
34
16
V4 karakter
Michael_Brasco
LV karakter
Armandi_Michael
V2 karakter
Michael_Brasco
Most, hogy átalakítottad már másképp néz ki.
Azt mondom, hogy esetleg egy próbát megérhet.
Szabályokat tartsd be és szerintem nem lesz gond..

TÁMOGATOM

• Imádom

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Egy próbát megér. Elfogadva. TS en keress fel engem vagy egy másik leadert.

• Imádom

Rider

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
401
303
25
Budapest
V4 karakter
Rider Brassco
Nem értem mi lényege ennek hogy támogatom-tartózkodok stb-stb.. kicsit elgondolkoztató.
2020.01.10-én keress fel 12:00-13:00 felé!​

Rider Brassco
p.vezérezredes

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.