- 2019. 12. 21.
- 10
- 8
- V4 karakter
- -
- LV karakter
- Joseph Bonano
- V2 karakter
- Kolompár Ferenc
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Patrik ~
[#2] Korod:
~ 16 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 3 éve regisztráltam, 80.000+ játszott percem van. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Szeretnék egy aktív frakció tagja lenni, ahol van kellő RP és izgalom. A Frakcióval az volna a célom, hogy minél több dolgot érjek el, és lássa bennem a vezetőség, hogy van bennem kellő potenciál, erőfeszítés amelyet a frakció felé nyújtok. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Sosem tudtam a megfelelő választ erre a kérdésre, mert valószínűleg nincs is. Néhány referenciát tudok felsorolni, ami talán előnybe helyezhet: Aktivitás, kellő odafigyelés, óvatosság, elég hosszú rendvédelmi tapasztalat. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Patriknak hívnak, 16 Éves vagyok. 3-4 Éve kezdtem el RP-zni, azóta voltak nagyobb kihagyásaim. Szabadidőmben általában gépezek, focizok stb. Naponta körülbelül 2-3 órát tudok aktív lenni, a NAV kivételével eddig mindegyik rendvédelmi frakcióban voltam. Rendészeti szakközépiskolába járok, ahol a 9. évfolyamot kezdtem el idén. Csendes típus vagyok, TS-en sem vagyok jelen túl gyakran, inkább a játékra szeretek koncentrálni.~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Abdul Al Vinci ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1980.05.21 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határ ellenőrzések elvégzése; adók kiszabása, beszedése; járőrszolgálat; ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólítom, hogy álljon félre, ahol nem akadályozza a forgalmat. Kiszállítom a kocsiból, majd az anyósülésen ülő kolléga kiszáll, elkéri az iratokat(jogosítvány, személyi igazolvány, forgalmi engedély),eközben a sofőr lerádiózza az igazoltatást, amennyiben szabálysértést követett el a célszemély, akkor kiszabja a büntetést. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ nincs ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mondhatni hosszú rendvédelmi múlt van mögöttem, mindig is törekedtem arra, hogy a lehető legjobban végezzem munkámat. Úgy gondolom, hogy a kellő fizikumom is megvan, elég gyakran járok edzeni. A Kommunikációs készségem szinte kiváló, nagyon jól szót tudok érteni az emberekkel. Igazából azért, amiért én önöket választottam. Mindketten a legjobbat. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Itt nagyjából ugyanaz a válaszom, mint a 3. kérdésnél, annyival egészíteném ki, hogy jelenleg a fegyházat is a NAV Üzemelteti. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ A Feladatom ellátása céljából, mást felszólíthatok arra, hogy valamit tegyen, ne tegyen, vagy tűrjön el. Ha az érintett a felszólításomnak nem tesz eleget, vagy egyéb módon ellenszegül, a rendőri intézkedés eredményessége céljából kényszerítő eszközöket is alkalmazhatok. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~
Név: Abdul Al Vinci
Születési hely, idő: Los Santos, 1980.05.21
Elérhetőség: Tel.:238800 ; e-mail: vinci@seemail.com
Lakcím: Marina 13.
Anyja neve: Abdul Al Jessica
Tanulmányok:
-Dilimore Alapfokú Általános Iskola
-San Fierro Rendészeti Középiskola
-Közszolgálati főiskola
Szakmai tapasztalat:
-Országos Rendőr-főkapitányság: 2005-2012, feladatkör: Közszolgálati feladatok ellátása, közrend fenntartása. Elért rendfokozat: Zászlós.
-Nemzeti Nyomozó Iroda: 2012-2019, feladatkör: Helyi bűnszervezetek felderítése, lebuktatása, bizonyítékok szerzése velük kapcsolatban. Elért rendfokozat: Törzsőrmester.
Tanult nyelvek:
-Angol(A2)
-Német(A1)
Magasság: 186 cm
Súly: 89 kg
Jogosítvány: B-s kategória.
Egyéb tapasztalatok: Felsőfokú szövegszerkesztés.
Szabadidős tevékenységeim:
-Konditerem
-Kirándulás a barátokkal
-Egyéb sportok űzése.
~
Utoljára szerkesztve: