Elutasítva Aaron Rodney -> Ori

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Roy01

Barangoló
Támogató
2019. 03. 25.
132
129
??????? ?????
LV karakter
Kazue Shizuka
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Aaron Rodney >

Kitiltás időpontja:
<
>

Kitiltás időtartama:
<
Végleges >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Ori >

A kitiltás indoka:
<
>

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok! Ez a történet lassan már 1,5 éves így bátorkodom hogy írok ide. A Las Venturas szerverén 2018 óta játszottam eleinte egyedül majd a barátaimmal. Több tízezer játszott perc alatt a szívemhez nőtt ez a szerver,és az emberek akiket ott ismertem meg. A játékkal töltött utóbbi időkben el kezdtem vicces montázs videőkat készíteni és feltöltöttem ezeket a youtube oladára. Ezeken a videókon többnyire a szerveren előforduló közúti balesetek szerepeltek amik megtörténtek velem vagy a barátaimmal. Persze egyik helyzet sem volt szándékos a véletlen szüleménye. A videók alá hanganyagként vicces magyar trash tartalmakból vágtam össze a pillanathoz illően. Elsősorban a barátok és a saját szórakoztatásomra készültek el 5 ilyen videó volt, ezeket már mind eltávolítottam az oldalról. Visszanézve így érettebb fejjel volt pár kifogásolható jelenet bennük ezzel nem vitatkozom és belátom a hibáim. Szeretnék újra a szerver részese lenni, és ha jóváhagyásra kerül a kérelmem természetesen nem csinálnék több ilyen videót. Köszönöm hogy elolvastátok! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.