- 2021. 06. 24.
- 7
- 0
- V4 karakter
- Aaron Griffin
ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG
LOS SANTOSI RENDŐRKAPITÁNYSÁG
SZEMÉLYÜGY ÉS HUMÁNIGAZGATÁS
A lap kitöltése előtt olvasd el a jelentkezési feltételeket, amit szintúgy a jelentkezések menüpontnál találsz.
A lap kitöltésénél figyelj oda a helyesírásra, illetve a feltételeknek való megfelelésére. (Ha 100 szót kérünk akkor az minimum meg legyen.)
A lap kitöltésével még nem csatlakozol a Rendőrség köreibe, ezek után vár még rád egy TS meghallgatás és egy elméleti vizsga.
Fontos, hogy a jelentkezés címe a következő legyen: [NÉV] Jelentkezése.
J E L E N T K E Z É S
| IC |
Teljes név: Aaron Griffin
Születési hely, idő: 1998.02.19
Telefonszám/ egyéb elérhetőség: Telefonomat beleejtettem a klotyóba.
Bejelentett lakcím/ tartózkodási hely: Los Santos Street Road 17 7/A
Legmagasabb végzettsége: Rendészeti
Eddigi munkahelyei: Police Department, Kamionsofőr.
Csatolja kézzel írott önéletrajzát! ((Legalább 50-100 szóból kell álljon.))
A nevem Aaron Griffin, New Yorkból jöttem.
Én New Yorkban 2010-15-ig Police Department-es fickó voltam, aki nagyon szeretett segíteni másoknak.
Körülbelül 2015 nyarán elhatároztam, hogy ideje kicsit pihennem, nagyon sok volt a munka, illetve mások nem annyira voltak szimpatikusak, de próbáltam elfedni ezt.
Utána már elegem volt, mert velem kekeckedtek, azt már viszont nem tudom hogy miért.
Azután átjöttem Los Santosba, ahol egyből adódtak munka lehetőségek, de inkább kihagytam.
Sokan hívogattak itt Los Santos Police Departmentbe, aztán vettem a fáradságot 1 év pihenő után és újra neki kezdtem a munkának.
Iszonyat sokat dolgoztam, még mindig most is dolgozok.
| OOC |
Hogy szólíthatunk: Áron
Mennyi idős vagy: 14
Legmagasabb iskolai végzettséged: Még nincsen.
Mennyi játszott perccel rendelkezel: 96
Csatolj egy képet az UCP-ről:
Rendelkezel-e adminjailel? Ha igen mennyivel és miért: Nem
Rendelkezel-e kitiltással? Ha igen, mennyivel és miért: Nem
Rendelkezel-e névváltással? Ha igen mennyivel és mik azok: Nem.
Milyen karaktert RP-znél nálunk? Egy erős, bátor, türelmes férfit aki nagyon durván szereti a papír, illetve a pörgős munkákat. Eléggé jó a vezetői tudása, egy üldözésen bárkit utól tud érni, persze ez a kocsi irányíthatóságán, és a gyorsaságán múlik.
Miért pont rád essen a választásunk?Gyorsan illetve precízen végzem a munkámat.
Voltál-e már a jelenlegi vezetés alatt a frakcióban? Ha igen, akkor mi volt a kilépés/ kirúgás indoka?Nem.