Aaron Bihl Törzsőrmester jelentései [11.04 - 11.10]

hRoland

Újonc
Támogató
2019. 02. 04.
50
4
V4 karakter
Aaron Bihl
LV karakter
Devien Dyton
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Aaron Bihl
Rendfokozat:
r. Törzsőrmester
Egység főkódja és egységszáma:
CH-1
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
-

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Tyrice Atkins
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
-
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.11.05.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
86.1 § Kábítószer birtoklás - Kis tétel (1-5 gramm / darab) (IKBK)
83.1 § Illegális fegyver birtoklás - Kézifegyver (IFBKF)
83.2 § Illegális fegyver birtoklás - Engedélyköteles fegyverek (IFBK)

Az intézkedés részletes leírása:
2024.11.05.-én a CHARLIE-1-es egységben végeztem el légijárőrszolgálatot Reece r. Zászlós társaságában. Rádión jeleztek, hogy Alhambra környékén lövések dördültek el. A helyszínre indultunk, de mire odaértünk a helyzet lecsillapodott. Kicsit később sürgősségi rádión szóltak, hogy három sötét bőrű férfi elfutott a helyszínről. Elindultunk az egységgel a keresésükre és egy percen meg is találtuk őket pár száz méterre Alhambra területétől. A többi egység segítségével átvizsgáltuk a ruházatukat, mindegyik tiszta volt, de az utolsó férfinél volt egy darab Hangtompítós Colt-45 és további illegális tárgyak. Arra hivatkozott, hogy ezt legálisan vásárolta egy legális boltban, és hogy valahol van is nyugtája róla. Tyrice Atkins kezeire bilincset tettünk, majd beszállítottuk a Los Santos-i kapitányságra.

A kapitányságra érkezve lekísértem az egyes kihallgató szobába, Reece r. Zászlós technikai okok miatt nem tudott részt venni a kihallgatáson. A kihallgatóban bemutatkoztam és közöltem jelvényszámomat. Átvizsgáltam a ruházatát és a ruházata alatt és abban elrejtve találtam egy darab Magic Mushroom-ot, egy Kés-t, 16 darab .45 ACP típusú töltényt, illetve egy Hangtompítós Colt 45-t. Az említett tárgyakat elkoboztam illetve a fegyver engedélyét is. A tárgyak számát ellenőriztem, de egyik sem volt bejelentve a rendőrségen. Közöltem a jogait, mivel azokkal nem volt tisztában, az egy perces telefonhívással szándékozott is élni. Telefonját elvettem tőle, majd a kért névjegyzéket tárcsáztam, és kihangosítottam. A hívásra nem érkezett válasz, nem szeretett volna mást hívni. Közöltem vele, hogy miért is lett előállítva, de továbbra is csak azt ismételte, hogy ezt legálisan vásárolta egy legális boltban, azonban erről bizonylatot nem tudott mutatni. Kérdésem nem volt felé, így tájékoztattam büntetéséről ami 86.1 § Kábítószer birtoklás - Kis tétel (1-5 gramm / darab) (IKBK), 83.1 § Illegális fegyver birtoklás - Kézifegyver (IFBKF), és 83.2 § Illegális fegyver birtoklás - Engedélyköteles fegyverek (IFBK) vádjával 182.000 dollár pénzbírság és 120 nap letöltendő börtönbüntetés volt. Az óvadék letételére kapott lehetőséget. Fegyver engedélyét visszadtam és cellákhoz kísértem majd rabosítottam a férfit. Az elkobzott illegális tárgy leadásra kerültek.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$182,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
120 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):

[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
Magic Mushroom (x1)
Kés (x1)
.45 ACP (x16)
Hangtompítós Colt 45 (x1)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
$106,160

Aláírás:
Aaron Bihl
lablec.png

hRoland

Újonc
Támogató
2019. 02. 04.
50
4
V4 karakter
Aaron Bihl
LV karakter
Devien Dyton
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Aaron Bihl
Rendfokozat:
r. Törzsőrmester
Egység főkódja és egységszáma:
CH-1
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
-

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Rahil Carson
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
-
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.11.05.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
58 § Hivatalos személy elleni erőszak (HSZEE)

Az intézkedés részletes leírása:
2024.11.05.-én a CHARLIE-1-es egység légrendészeti járőrszolgálatot végeztem Reece r. Zászlós társaságában. Egy előző esemény következtében három sötét bőrű férfi ruházatát vizsgáltuk át és az egyiknél találtunk egy illegális fegyvert. Közöltük vele, hogy előfogjuk állítani. Erre Rahil Carson azt mondta, hogy ő nem fogja ott hagyni a terstvérét, vele fog menni, tájékoztattuk, hogy nem fog. Egy hirtelen mozdulatból nekem vetemedett, és egy ütést sikerült rám mérnie, azonban a gyors reakcióidőmnek köszönhetően sikerült lesokkolnom. Hátára térdeltem, kezeit hátrahúztam és bilincset tettem rá. A CHARLIE-1-es egységgel beszállítottuk a Los Santos-i kapitányságra.

A kapitányságra leszállva lekísértem a férfit az egyes kihallgatóba, Recce r. Zászlós technikaik okok miatt nem tudott részt venni a kihallgatáson. Bemutatkoztam neki és közöltem a jelvényszámom. Ruházata tiszta volt, ezt még az előállítás előtt ellenőriztük. Amikor a jogairól kérdeztem, csak hallgatott, nem szólalt meg. Bármit kérdeztem, hallgatott. Majd volt egy kérdése az óvadékkal kapcsolatosan amire választ kapott. Más kérdésem nem volt hozzá, közöltem a büntetését vele ami 58 § Hivatalos személy elleni erőszak (HSZEE) vádjával 52.000 dollár pénzbüntetés és 120 nap letöltendő börtönbüntetés volt. Az óvadék letételére nem volt lehetősége. A cellákhoz kísértem, és végül rabosítottam a férfit.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$52,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
120 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott

[X] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-

Aláírás:
Aaron Bihl
lablec.png