Adott egy Ötletek fórum részleg ahova a játékosok teljesen szabadon írhatnak ötleteket amikről úgy gondolják, hogy hasznosak lennének a szerverre.
Az ilyen topic alá általában hozzászól pár játékos, hogy miért támogatja vagy miért nem támogatja az adott ötletet.
A te esetben egyik sem valósult meg, szimplán flegmán válaszolgattál, hogy miért nem jó az ötlet ahelyett, hogy értelmesen és korrekten megfogalmaztad volna a mondanivalód.
Nem értem akkor miért nem azért kaptam figyelmeztetést, mert szerinted(mas szerint annyira nem) nem odaillő volt a hsz.
A “tiszteletlenség” miatt kaptam a figyut, arra nem kaptam választ, hogy mi benne a tiszteletlenség.
Nem gondolom, hogy fejtegetni kellene azt, hogy mi tiszteletlenség a hozzászólásaidban és mi nem.
Lehetőséged volt arra, hogy korrekten válaszolj és fejtsd ki a véleményedet egy adott ötlettel kapcsolatban, te nem éltél ezzel és inkább lejárató stílusban valósítottad ezt meg.
Azért raktam rád panaszkönyvet, hogy vagy lekerüljön a figyelmeztetés, vagy megtudjam hogy mi volt a tiszteletlenség benne, és elfogadjam a figyelmeztetést.
Ha ez volt a célod akkor nem lett volna egyszerűbb fórumon/discordon/TeamSpeak-en felkeresni?
Leírtam, hogy miért kaptad a figyelmeztetést, ennél többet nem tudok érted tenni, megvárjuk egy Főgmod válaszát.