A zold ijász és a csapata.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

metal 12

Újonc
2019. 06. 24.
12
21
V4 karakter
lupei andras
a-zold-ijasz

Az én nevem Oliver Queen 5 évig egy szigeten éltem mert apám jachtlya az Oliver Gambit elsujedt.
Egy csonakban kotottunk ki apámmal es egy barátjával.
Apám életét ázdozta értem fobe lotte a társát es magát is.
De elotte elmondta hogy a városomat a Los Santost megmérgezte.
Kezembe nyomott egy listát es azt mondta:Fiam te kijavithatod a hibáim.
Fejbe lotte magát.
Egy szigetre sodrodott a hajom a Lian Yu nevu szigetre azt jelenti hogy pulgatorium.
Amikorze temettem apám egy ember nyillal lelott.
Azt hitte egy Fyers nevu embernek dolgozom.
Fyers egy zsoldos volt.
A csapatával egy második háboruban idemenekult indiainak a csontjait keresték amivel egy mirakutu nevu szert lehet letre hozni.
A mirakuru halhatatlanságot ad es nagy erot.
Meggyogyitott es elment vadászni de elkapták fyers emberei.
Értem kuldott egy Slade Vilson nevu embert hogy kiképezzen es megszokjunk.
Kiképezett és tervet is készitettunk igen ám de nem jott ossze.
Egy hajo érkezett egy felfedezovel aki tuda hol vannak a csontok.
Meg kellet oljuk de nem sikerult mert Slade megsebesult.
Beadtam a Mirakurut hogy ne haljon meg.
Addig a felfedezo elkapja shadow t lányát akit slade szeret es sarat az en csajomat akit halotnak hittem amikor a hajo elsujedt.
Kivitt engem is es azt mondta hogy válasszak kit ne lojjon fobe en nem választottam es shadowot megolte.
Megmenekult mikor megjelent slade.
Le akartuk foglalni a hajot hogy megmenekuljunk sikerunt de amikor slade meg akarta olni akkor o azt hazudta hogy en választotam.
Erre slade bevadult elkeztunk harcolni es egy nyilat szurtam a szemébe.
Elvittuk a hajot es kimentunk kinába ott egy titkos szolgálat el kapott es felbérelt gyilkosnak.
Nem volt szabad szolnom hogy elek senkinek.
Egyszer egy jarvany miatt elmenekultunk vissza a szigetre.
Oda menekult egy ember aki egy brava nevu csoport tagja volt vele volt egy no is.
A no meghalt se elotte megkert hogy oljek meg egy orosz vezert.
A bratva fonoket megmentettem kimentunk oroszba es ahoz hogy megoljam a vezetot ahoz a bratvaba kellet lepjek.
Kiképeztek es megoltem az embert ugy hogy egy nyil és egy zoldi kapucnis ruha volt rajtam.
Addigra egy kesz gyilkologep lettem.
Azért oltoztem ugy be hogy annak a szornynek ami voltam egy szemelyiséget adjak.
Utána a bratva vezeto kivitt a szigetre es megkeertem hogy kuldjon a szigtre egy halász hajot benne emberekkel.
A parotn tuzet raktm es egy hegyrol felgyujtottam.
Meglátták a tuzet a partra jottek es felvittek a hajora.
Haza Hoztak Los santosba.
A listájan szereplo embereket megoltem.
Itt egy csapatot hoztam létre a csapatban:A fekete kanári,a piros ijász a segedem,spártai,es egy informatikus Ferecity Smoak.
Igy lettunk mi az álomfutok.

Aki szeretne csatlakozni hozzám bártan jojjenek
Pfu 3 orát irtam ezt remelem megnezi valaki.
Bocs ha vannak hibák csak már sokat irtam es gyorsan.
Kijelentem en irtam nem más!!!!!!

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Szia! A formalitáson változtatnék a helyedbe, szerintem nagyon kicsik a betűk és nem feltétlen olvasható így. Nem tudom mióta játszol a szerveren, de véleményem szerint még egy kicsit RPzgess másokkal, kerülj FK-ba, szerezz tapasztalatokat. Nem látom ennek a dolognak a hosszú távú jövőjét.

Edit: A helyesírásra figyelj oda, mert nagyon nem szép ha egy RP-ben, vagy egy Topic-ban/élményképben tele van a szöveg hibákkal.

• Vicces
Reactions: razypain

prexyx

Újonc
2019. 01. 12.
16
7
V4 karakter
Edwin House
Érdekes ötlet, az biztos, hogy ilyen még nem volt a szerveren. Az viszont nem tiszta, hogy milyen típusú RP-t fogtok folytatni?

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 779
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
kíváncsi vagyok hogyan lehet ezt megoldani RP-sen, szürrealitás nélkül.

Kefe

Újonc
2019. 01. 11.
71
167
Biatorbágy
V4 karakter
Ethan Kiefer
Most nem azért, de egy sorozatot belevonni a játékba eléggé értelmetlennek tűnik meg nem tudom mennyire kivitelezhető de gondolom fun maga a topic, ennyi erővel a Barátok közt is lehetne egy ns frakció

• Vicces
Reactions: pumba

reddxdotchris

Barangoló
2019. 01. 10.
81
289
22
V4 karakter
arsenio burney
LV karakter
rodnell mcclain
miert most tok gizda volna zold csukjaban rohangalna mindenki fel ala, mint a grove streetesek es ha beefelsz veluk nyilvesszo lesz a fejedben
kitudja talan az eti hanid bladnal is jobb otlet. ( jo mondjuk nem, annal jobbat nem tudnek elkepzelni )

welovezsidro

Zöldfülű
2019. 12. 06.
190
327
V4 karakter
darryl lancaster
LV karakter
gavin ferreri
Látszik, hogy kezdő vagy és még rpzgess, szerezz tapasztalatot. UI: Nem értem miért kell le támadni a srácot, amúgy gl.

• Tetszik
Reactions: Marcee és akeem

reddxdotchris

Barangoló
2019. 01. 10.
81
289
22
V4 karakter
arsenio burney
LV karakter
rodnell mcclain
persze, mert majd zöld íjász csapatot akar valaki és csak azért tűnik fun-nak, mert kezdő.

Freeman

Barangoló
2019. 01. 09.
133
1 147
Budapest
V4 karakter
Tommy Siegel
Na most az van, hogy a napokban filóztam, hogy össze kéne hozzam a Bosszúállókat, de mivel két tök különböző univerzum, és már van egy Arrow Team, így leteszek erről az ötletről.
Viszont nagyon vonz ez a fajta képzeletvilág, így esetleg Batmanként lenne esélyem TGF-re? Persze Bruce Wayne-ként mennék oda, nem rögtön az egész Batman felszereléssel.
Én amúgy 100%-ban támogatom a dolgot, és már alig várom a közös RP-ket! :)

EDIT: @Nyikhajlo Sanya, látom tetszik az ötlet. Lenne kedved Alfredot RPzni?

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.