A sziget fejlesztés

Biney

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 03. 15.
303
217
16
Felvidék
V4 karakter
🇩🇪Heinrich Stohkirch🇩🇪
LV karakter
🇺🇸Brian Fanucci🇮🇹
V2 karakter
Robert Afton
Szia, "Ki korán kel, aranyat lel".
Felesleges lenne még egy sziget. Valóban elég gyakran van kifosztva, de általában a főbb időkben. Érdemes egyszer elmenni egy olyan időben amikor kevesebben vannak a szerveren/event van. Sok tapasztalatom van a szigettel, 2 nap alatt ki lehet mindent tanulni ami azzal kapcsolatos.
Az új ládaötlet nem lenne rossz... bár akkor a mesterkönyvek elvesztenék a "PP-s Item" funkciójukat szerintem. Illegálra ráférne egy ráncfelvarrás, de nem egy új sziget formájában.
Nem támogatom.

Patriktheboss

Barangoló
2021. 04. 10.
88
159
V4 karakter
Emi Gensai
LV karakter
Lorenzo Cooper
V2 karakter
Carlos Alejandro
Felesleges lenne még egy sziget. Valóban elég gyakran van kifosztva, de általában a főbb időkben. Érdemes egyszer elmenni egy olyan időben amikor kevesebben vannak a szerveren/event van. Sok tapasztalatom van a szigettel, 2 nap alatt ki lehet mindent tanulni ami azzal kapcsolatos.
Az új ládaötlet nem lenne rossz... bár akkor a mesterkönyvek elvesztenék a "PP-s Item" funkciójukat szerintem. Illegálra ráférne egy ráncfelvarrás, de nem egy új sziget formájában.
Nem támogatom.
embereknek van életük,mas lehet megteheti hogy hajnalba jár ki meg koran reggel,valaki meg dolgozik emg iskolaba jar,uj sziget jó lehet ennyi jatekosra,mert nem csak illegal fk tagjai vannak kint,szerintem senkit se zavarna ha lenne még vagy 2 sziget,mindenki örülne és a gazdagabbak nem gazdagabbak lennénk ugy hogy a kicsiket foszák ki,2-3 helivel 8 jateks tele 3-4 fegyver ebböl 2 nagykali,és a szegeny/ksi jatekos meg lejebb menjen,vagy élj meg ugy legyen vagyonod,pp zd fel az életed! :(

Biney

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 03. 15.
303
217
16
Felvidék
V4 karakter
🇩🇪Heinrich Stohkirch🇩🇪
LV karakter
🇺🇸Brian Fanucci🇮🇹
V2 karakter
Robert Afton
embereknek van életük,mas lehet megteheti hogy hajnalba jár ki meg koran reggel,valaki meg dolgozik emg iskolaba jar
Én is iskolába járok, még is mindig megtaláltam a tökéletes időt. Megsúgom nem hajnalban volt az-az idő. Értem én a felháborodásodat, de lehet amikor 600 ember van fent, abból lehet senki nincs kint a szigeten. 1 napot rászánsz a megfigyelésre és rájössz, hogy mikor érné meg.

Patriktheboss

Barangoló
2021. 04. 10.
88
159
V4 karakter
Emi Gensai
LV karakter
Lorenzo Cooper
V2 karakter
Carlos Alejandro
Én is iskolába járok, még is mindig megtaláltam a tökéletes időt. Megsúgom nem hajnalban volt az-az idő. Értem én a felháborodásodat, de lehet amikor 600 ember van fent, abból lehet senki nincs kint a szigeten. 1 napot rászánsz a megfigyelésre és rájössz, hogy mikor érné meg.
nem tamogatod mert neked van idöd,vagy rosszul alszol emiatt,vagy mi a pontos oka hogy téged ez zavarna?

Biney

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 03. 15.
303
217
16
Felvidék
V4 karakter
🇩🇪Heinrich Stohkirch🇩🇪
LV karakter
🇺🇸Brian Fanucci🇮🇹
V2 karakter
Robert Afton
nem tamogatod mert neked van idöd,vagy rosszul alszol emiatt,vagy mi a pontos oka hogy téged ez zavarna?
Nos. Én magát az ötletet azért nem is támogatom mert néhány dolog keresztbe tenne egymásnak.
1. 2 sziget. 1 bőven elég, esetleg amit lehetne oldani az a szemét % csökkentése, mert valóban sok van még rajta úgy is, hogy ládákat lehet ott találni.
2. A fegyverkönyv láda meg keverné a dolgokat. Eddig minden mesterkönyv PP-s itemnek minősül mivel úgy lehet mindig megszerezni őket, vagy ha event van kinyitod. DE ha most bejönne ez a láda, akkor az elmúlt PP-s item csomagtartózásért (amikor mesterkönyvet vittek el) Ban sokszorosa szimplán elavultá válnának? Ilyen módon is kell nézni. Én illegáloztam a szerveren, van benne tapasztalatom. Tudom, hogy mennyi pénz megspórolás 1-1 Blueprint láda is. Megértem, hogy nincs időd mert melózol, vagy suli. 1 dolog viszont van a szabályzatban, miszerint a ládákat a SZIGETEN tartózkodva nem vehetik el. Emiatt is amilyen ritkák ott biztonságosan tárolhatod.
Kevés ember van aki bevállalja a Scriptes illegál életet, és a velejáró IC Jail mennyiségeket. Biztos nem jó érzés a napi 3 óra játszási idődből 2-t jailben tölteni, teljesen megértem. És nem, nem alszok rosszul emiatt. Kevés Updatet kap az Illegál része a szervernek az tény és való, de úgy vélem, hogy egy szép összetett Topicot lehetne nyitni egy nagy oldalnyi ötletről, és akkor abból hátha valamit kiválasztanak.

• Tetszik
Reactions: Rcky és StukaLaci

Daveee master

Újonc
2025. 04. 01.
4
6
V4 karakter
Kyson Christian
Nem támogatom.
Szerintem az új láda ötlet akkor is jó és azzal egytértek hogy kell egy illegá frisítés

• Imádom
Reactions: Rcky

Rcky

Aktív fórumozó
Támogató
2022. 01. 05.
267
275
21
Budapest II.
V4 karakter
Jimmy Pellegrini
LV karakter
Dominik Pellegrini
V2 karakter
Jimmy Pellegrini
Sziasztok!

Feleslegesnek tartom (én is) a két szigetet. Ahogy fentebb leírták, több potenciált látok én is arra, hogy más ládatípus kerüljön be. Én gondolnék ezalatt olyanra mint pl. ami 2-3 antikot is rejthet, un. “Ékszerláda” névre hallgatna, amit a civil is ki tud nyitni.

Amit még el tudnék képzelni, hogy egyes illegális ládát-, avagy ládákat a civilek is ki tudják nyitni. Pl a drog alapanyag ládát. Véleményem szerint ha a civil játékos termeszteni szeretne, akkor nagyon be kell magát “ásni”az illegálosok közé, hogy megszerezze a szükséges hozzávalókat. (Amivel nagy baj nincs, hcsak annyi, hogy valakinek ez könnyebben, valakinek nehezebben megy)

Nekem ez volna a rövid véleményem. Nem vagyunk egyformák, valószínüleg ezt sem fogják sokan támogatni!

Sok sikert. 😊

Daveee master

Újonc
2025. 04. 01.
4
6
V4 karakter
Kyson Christian
Sziasztok!

Feleslegesnek tartom (én is) a két szigetet. Ahogy fentebb leírták, több potenciált látok én is arra, hogy más ládatípus kerüljön be. Én gondolnék ezalatt olyanra mint pl. ami 2-3 antikot is rejthet, un. “Ékszerláda” névre hallgatna, amit a civil is ki tud nyitni.

Amit még el tudnék képzelni, hogy egyes illegális ládát-, avagy ládákat a civilek is ki tudják nyitni. Pl a drog alapanyag ládát. Véleményem szerint ha a civil játékos termeszteni szeretne, akkor nagyon be kell magát “ásni”az illegálosok közé, hogy megszerezze a szükséges hozzávalókat. (Amivel nagy baj nincs, hcsak annyi, hogy valakinek ez könnyebben, valakinek nehezebben megy)

Nekem ez volna a rövid véleményem. Nem vagyunk egyformák, valószínüleg ezt sem fogják sokan támogatni!

Sok sikert. 😊
Én támogatom valóban lehet a 2 sziget túlzás de az új láda nem csak jó lenne hanem kell is amit te mondtál az is jó de egy fegyver könyv láda tökéletes szerintem ez egy jó ötlet véleményem szerint

• Tetszik
Reactions: Rcky

puskás

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
317
1 787
V4 karakter
Guray Kubat
Sziasztok!

Sok sikert. 😊
Épp az illegál miatt hozták be ezt az egész láda rendszert, direkt nem tudják kinyitni a civilek, max találni tudnak(amivel én nem értek egyet, szerintem civileknek a sziget tiltva kellene legyen).
Ékszerládának nem sok értelmét látom, csak egy fokkal nehezebb lesz illegális ládát találni.
Nehéz beásni magad az illegálosok közé? Ha illegális RP-t tolnád menj illegálba, nem tudom miért kell drog, fegyver, töltény stb egy civil embernek :D .