- 2025. 04. 01.
- 4
- 6
- V4 karakter
- Kyson Christian
Szerintem a sziget lassan kicsi nem azért de nagyon gyorsan kifosszák lehetne egy sziget update vagy akár 2 sziget (ugye az illegál sziget ) meg új fajta láda FEGYVER KÖNYV láda szerintem jó ötlet
embereknek van életük,mas lehet megteheti hogy hajnalba jár ki meg koran reggel,valaki meg dolgozik emg iskolaba jar,uj sziget jó lehet ennyi jatekosra,mert nem csak illegal fk tagjai vannak kint,szerintem senkit se zavarna ha lenne még vagy 2 sziget,mindenki örülne és a gazdagabbak nem gazdagabbak lennénk ugy hogy a kicsiket foszák ki,2-3 helivel 8 jateks tele 3-4 fegyver ebböl 2 nagykali,és a szegeny/ksi jatekos meg lejebb menjen,vagy élj meg ugy legyen vagyonod,pp zd fel az életed!Szia, "Ki korán kel, aranyat lel".
Felesleges lenne még egy sziget. Valóban elég gyakran van kifosztva, de általában a főbb időkben. Érdemes egyszer elmenni egy olyan időben amikor kevesebben vannak a szerveren/event van. Sok tapasztalatom van a szigettel, 2 nap alatt ki lehet mindent tanulni ami azzal kapcsolatos.
Az új ládaötlet nem lenne rossz... bár akkor a mesterkönyvek elvesztenék a "PP-s Item" funkciójukat szerintem. Illegálra ráférne egy ráncfelvarrás, de nem egy új sziget formájában.
Nem támogatom.
Én is iskolába járok, még is mindig megtaláltam a tökéletes időt. Megsúgom nem hajnalban volt az-az idő. Értem én a felháborodásodat, de lehet amikor 600 ember van fent, abból lehet senki nincs kint a szigeten. 1 napot rászánsz a megfigyelésre és rájössz, hogy mikor érné meg.embereknek van életük,mas lehet megteheti hogy hajnalba jár ki meg koran reggel,valaki meg dolgozik emg iskolaba jar
nem tamogatod mert neked van idöd,vagy rosszul alszol emiatt,vagy mi a pontos oka hogy téged ez zavarna?Én is iskolába járok, még is mindig megtaláltam a tökéletes időt. Megsúgom nem hajnalban volt az-az idő. Értem én a felháborodásodat, de lehet amikor 600 ember van fent, abból lehet senki nincs kint a szigeten. 1 napot rászánsz a megfigyelésre és rájössz, hogy mikor érné meg.
Nos. Én magát az ötletet azért nem is támogatom mert néhány dolog keresztbe tenne egymásnak.nem tamogatod mert neked van idöd,vagy rosszul alszol emiatt,vagy mi a pontos oka hogy téged ez zavarna?
Szerintem az új láda ötlet akkor is jó és azzal egytértek hogy kell egy illegá frisítésSzia, "Ki korán kel, aranyat lel".
Felesleges lenne még egy sziget. Valóban elég gyakran van kifosztva, de általában a főbb időkben. Érdemes egyszer elmenni egy olyan időben amikor kevesebben vannak a szerveren/event van. Sok tapasztalatom van a szigettel, 2 nap alatt ki lehet mindent tanulni ami azzal kapcsolatos.
Az új ládaötlet nem lenne rossz... bár akkor a mesterkönyvek elvesztenék a "PP-s Item" funkciójukat szerintem. Illegálra ráférne egy ráncfelvarrás, de nem egy új sziget formájában.
Nem támogatom.
Én támogatom valóban lehet a 2 sziget túlzás de az új láda nem csak jó lenne hanem kell is amit te mondtál az is jó de egy fegyver könyv láda tökéletes szerintem ez egy jó ötlet véleményem szerintSziasztok!
Feleslegesnek tartom (én is) a két szigetet. Ahogy fentebb leírták, több potenciált látok én is arra, hogy más ládatípus kerüljön be. Én gondolnék ezalatt olyanra mint pl. ami 2-3 antikot is rejthet, un. “Ékszerláda” névre hallgatna, amit a civil is ki tud nyitni.
Amit még el tudnék képzelni, hogy egyes illegális ládát-, avagy ládákat a civilek is ki tudják nyitni. Pl a drog alapanyag ládát. Véleményem szerint ha a civil játékos termeszteni szeretne, akkor nagyon be kell magát “ásni”az illegálosok közé, hogy megszerezze a szükséges hozzávalókat. (Amivel nagy baj nincs, hcsak annyi, hogy valakinek ez könnyebben, valakinek nehezebben megy)
Nekem ez volna a rövid véleményem. Nem vagyunk egyformák, valószínüleg ezt sem fogják sokan támogatni!
Sok sikert.![]()
Épp az illegál miatt hozták be ezt az egész láda rendszert, direkt nem tudják kinyitni a civilek, max találni tudnak(amivel én nem értek egyet, szerintem civileknek a sziget tiltva kellene legyen).Sziasztok!
Feleslegesnek tartom (én is) a két szigetet. Ahogy fentebb leírták, több potenciált látok én is arra, hogy más ládatípus kerüljön be. Én gondolnék ezalatt olyanra mint pl. ami 2-3 antikot is rejthet, un. “Ékszerláda” névre hallgatna, amit a civil is ki tud nyitni.
Amit még el tudnék képzelni, hogy egyes illegális ládát-, avagy ládákat a civilek is ki tudják nyitni. Pl a drog alapanyag ládát. Véleményem szerint ha a civil játékos termeszteni szeretne, akkor nagyon be kell magát “ásni”az illegálosok közé, hogy megszerezze a szükséges hozzávalókat. (Amivel nagy baj nincs, hcsak annyi, hogy valakinek ez könnyebben, valakinek nehezebben megy)
Nekem ez volna a rövid véleményem. Nem vagyunk egyformák, valószínüleg ezt sem fogják sokan támogatni!
Sok sikert.![]()