A Legjobb,Leggyorsabb,Legkezelhetőbb.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Desert

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
326
397
23
V4 karakter
Dimitrij Sokolova
Sziasztok, elkedtem a fejemet törni a gépjárművek jelenlegi ranglistáján, melyik mibe jó és hogy. Hallottam hogy nem minden autó megy jobban Ecuval, állítgatva, sőt van amin ront is az Ecu.
Kérdésem lényege, hogy szerintetek melyik a legjobb, leggyorsabb,legkezelhetőbb gépjármű a szerveren?

Ez onnan jött mert egy teljesen Dragra épített kocsit szeretnék csinálni, és mérlegelnék a terepen. Akkor már nézzük a többit is.
Szóval derítsük ki együtt melyikek a best off all time kocsik.

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 109
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
Egyik legjobb szerintem a Mercedes e420-as. Persze ezt csak sima használósnak. Dragre pedig a pályán az AMG GT a top, időre. Lehet tévedek. Olyanom még nem volt, meg nem is lesz. Arról nyilatkozni arról nem tudok.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Desert

Browniee

Nyomják meg a piros gombot és nyugodjanak békében
SzerverAdmin
v4
2019. 09. 18.
615
944
Mátraszentimre
V4 karakter
Chloe Cavanagh
LV karakter
Laura Brown
V2 karakter
Camilla Roberts
Hali! Jelenleg talán a legjobban beállítható kocsi a Mercedes Benz GT63. Még nekem sem volt szerencsém ezt vezetni, viszont láttam már mire képes.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: DaveV4 és Desert

sajtos

Zöldfülű
2019. 01. 10.
222
289
25
V4 karakter
Szegedi Richard
Én az M4-re esküszök. Volt már szinte minden kocsi a kezem alatt, viszont az M4-et olyan szinten jól be lehet állítani, hogy Nálam top 1 marad. A GT63S annyira nem tetszett, furán irányítható. A Mercedes AMG GT pedig csak pályára jó, mert amúgy mindenhol leér, airride-al pedig csúnya lesz imo.

Eric

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
347
1 066
24
Beacon Hill🌄
V4 karakter
Eric Zawadzki
Hát, ha Drag pályára akarsz építeni valamit, akkor nézd meg a Top táblát és egyből megtudod, hogy melyik a legkomolyabb :D Amikor legutóbb kint voltam még az AMG One vitte a prímet, nem tudom hogy azóta ez változott-e.
Viszont ha nem csak az számít, hogy első legyél a Drag pályán, akkor szerintem GT63S, M8 és P1. Ezeket a legjobb vezetni és ezek mennek a legjobban. Ezek közül asszem a GT63S-nek a legolcsóbb a szereltetése is.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.