"A kiválasztott inventory használatban van"

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PinguShark

Újonc
2020. 10. 17.
16
20
www.youtube.com
V4 karakter
Ares Harper 🍉
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Sziasztok!

A mai napon volt szerencsém és időm fémdetektorozgatni.. mentem volna éppen eladni a talált értéktárgyakat, szokásomból adódóan általában ezt az eladást nem a zálogos NPC-vel folytatom le, így mikor éppen az aktuális vásárló/érdeklődő az engedélyemmel megtekintette az autóm csomagtartójának tartalmát, kifagytam. Kifagyáskor a vásárló éppen a járművem csomagtartóját nézte, nyitott állapotban volt. Ugye mint köztudott kifagyáskor a player járművei eltünnek, majd visszalépéskor ideiglenes 'no-collide'-ot követően megpróbáltam kinyitni a csomagtartót ellenőrízve tartalmát, de állandóan azt írta hogy "A kiválasztott inventory használatban van". Admintól származó segítségben állapodtunk meg a vásárlóval hiszen mi ketten nem tudtuk megoldani a problémát, még úgy sem hogy a személy aki a csomagtartót nézte relogolt. Az admin megtett minden tőle telhetőt majd ezt követően azt javasolta, hogy talán le kell foglalni az autót és kiváltani. Ezt egy főadmin segítségével kivitelzték, de nem oldódott meg a probléma. Így nem tudtuk mitévők legyünk, azt is javasolta az admin, hogy talán lehet hogy csak akkor fog ez a bug/hiba megjavulni ha az egész szervert újra indítják. Most igazából én ezzel így nem tudok mit kezdeni, így úgy döntöttem írok ide fórumra talán szolgálhattok valamilyen segítséggel.. Előre is köszönök minden tippet. ;)

UI.: Nem tudom hogy van-e esetleg lehetőség, hogy igényelhessem a járművem törlését ha nem oldódik meg a probléma. És esetleg visszakapnám nyilván ugyanazt az autót a benne lévő tárgyakkal együtt.. (Mivel azt ugye UCP-ről meg tudom nézni, hogy mik vannak benne jelenleg)

Utoljára szerkesztve:

justcody

be the one who laughs last
2021. 08. 19.
1 004
2 599
V4 karakter
Mentis_Lleshi 🦆
Szeró resikor valószínűleg helyrejön, így nem hiszem hogy a felvázolt opciódat választanák mint megoldás. Esetleg a srácnak egy relog?

PinguShark

Újonc
2020. 10. 17.
16
20
www.youtube.com
V4 karakter
Ares Harper 🍉
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Resikor valószínűleg helyrejön, így nem hiszem hogy a felvázolt opciódat választanák mint megoldás. Esetleg a srácnak egy relog?
Szia! Megtörtént az újracsatlakozás mindkét féltől (Tőlem és a vásárlótól is), épp most vártam végig a közel 70 embert, hogy kipróbáljam. És sajnos még így is fenáll a probléma.

• Szomorú
Reactions: Kiruuu és justcody

ProGamerazigazi

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
427
228
V4 karakter
🇯🇲 Michael J Johnson
Hali, ha jól futottam át a kérdésedet akkor ha minden igaz azt nem írtad, hogy a kocsi resetet próbáltátok-e? Valszeg ez volt a főadmin első dolga, de hátha ez lemaradt.

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
779
3 161
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Hali, ha jól futottam át a kérdésedet akkor ha minden igaz azt nem írtad, hogy a kocsi resetet próbáltátok-e? Valszeg ez volt a főadmin első dolga, de hátha ez lemaradt.
RTC-t biztos csináltak, sima admin is tud.

Mi széffel jártunk így még régebben (nem működött se mozgatás, se getelés, semmi), az is elég kellemetlen volt, csak a szerver restart oldotta meg.

Jármű törlés meg item visszaaddolás ilyen miatt nem hiszem, hogy lesz. Kénytelen leszel sajnos megvárni a szerver restartot.

• Tetszik
Reactions: ProGamerazigazi

PinguShark

Újonc
2020. 10. 17.
16
20
www.youtube.com
V4 karakter
Ares Harper 🍉
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Szia! Megpróbáltuk az RTC-t is igen, ahogy fentebb mondta a felhasználó. Megvárom a szerver restartot igazából azon ne múljék, csak remélhetőleg azt követően már megoldódik a probléma.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.