69 - Shop

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Thomas Dannel Vincenzo

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 083
211
V4 karakter
Dr. Thomas Dannel Vincenzo
LV karakter
Thomas Dannel Vincenzo
V2 karakter
adominta.png

Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Adóigazgatóság
Cég működési engedély

A vállalkozás neve:
~ 69 - Shop ~
A vállalkozás tulajdonosa,és telefonszáma:
~ Valdes Ogg - 387611008114 ~
A vállalkozás alkalmazottjai:
~ Aliyah ((NPC)) ~
A vállalkozásról fénykép:
~ https://gyazo.com/8cd1d171ac6d323e2e2e1e1f82686c38 ~
A vállalkozás székhelye:
~ Idlewood ~
Vállalkozás típusa:
~ Kisbolt ~
A vállalkozás engedélyének kibocsátása:
~ 2020.08.17. ~
A vállalkozás GPS pozíciója:
~ https://gyazo.com/488c252fd95607566a286e4118cc11e5 ~
Tűzvédelmi engedély száma:
~ 272 ~

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Thomas Dannel Vincenzo

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 083
211
V4 karakter
LV karakter
Thomas Dannel Vincenzo
V2 karakter
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Dr. Thomas Dannel Vincenzo vám és pénzügyőr Hadnagy, Adóigazgatósági-Főügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
Szép Napot! A cégnek új boltja van Eastman Shop néven, új telephelye Los Santos Déli Benzinkút melletti kisbolt. Adó lejár: 2020.10.17-én

Aláírás:

Rokakoma29

Barangoló
Támogató
2020. 05. 06.
130
51
V4 karakter
Salvador Rodrigez
Központi Nyomozó Főosztály
kozpontinyomozofoosztaly@nav.hu

Üdvözlöm!Pietro M Everett vám és pénzügyőr Törzszászlós, KNyF-Nyomozó-ja vagyok!

Megjegyzés:
A céget ellenőriztük heti feladatként és ellenőrzés során helytelenül árazott termékeket. Rosszul árazott termék:Vitamin , Hot Dog, Hamburger, Kebab, Kóla, Fanta, Presso Coffe, Capucino, Cafe Latte, Fórró csoki, Baklava, Dürüm, Kutyatáp, Kutyasnac, Ásványvíz, Baseball ütő. Kérem a tulajdonos amennyiben érdeke hogy a boltot ne zárjuk le akkor az újraárazásra újra árazza be a termékeket és keressen fel egy Adóigazgatósági ügyintézőt. A tulajdonosnak 48 órája áll rendelkezésre az újraárazásra amennyiben nem történik meg a bolt bezáratásra kerül.

Aláírás:
Pietro M Everett

Ryan Tanher

Veterán
2019. 01. 10.
2 669
597
V4 karakter
Ryan Tanher
okflogod7spt.png

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Hatósági Osztály - tűzvédelmi engedély 2019

E-mail: okf@seemail.hu

Erőt,egészséget! Ryan Tanher Hatósági Osztályvezető vagyok a Katasztrófavédelemtől!
A cégnek 7 napja állt rendelkezésre elkészítetni a tűzvédelmi engedélytviszont ez az idő letelt így kérvényezem a cég azonnali hatállyal való bezárásá-t.

BenceV3

“Két lábon járó tech, dev support.”
SModerátor
v4
2019. 01. 10.
2 385
2 229
22
Budapest / Hatvan
V4 karakter
Scott Venturas
A cég bezárásra került tűzvédelmi engedély hiánya miatt.
3 hónapon belül megnyitható.
Előző adó: 2020.10.17.

Peterico

Az év moderátora 2021 [V3]
2019. 01. 15.
445
458
V4 karakter
Serena D Burnett
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Peterico Venturas(név) vám és pénzügyőr Őrnagy(Rendfokozat), Adóigazgatósági-Ügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
Tulajdonos váltás lett. A cég tulajdonosának neve: Nia Norelli. Telfonszáma: 387611005051. Lett egy új alkalmazott. Alkalmazott neve: Alpi. Érvényes tűzvédelmi engedéllyel rendelkezik a cég. Tűzvédelmi engedély száma: 272 A változtatásokat módosítottam!

Aláírás:
Peterico VenturasVálasz

• Tetszik
Reactions: kyle.

Peterico

2019. 01. 15.
445
458
V4 karakter
Serena D Burnett
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Peterico Venturas(név) vám és pénzügyőr Őrnagy(Rendfokozat), Adóigazgatósági-Ügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
A cég neve mától 69 - Shop. Beírtam a változtatásokat.

Aláírás:
Peterico Venturas

Peterico

2019. 01. 15.
445
458
V4 karakter
Serena D Burnett
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
ADÓIGAZGATÓSÁGI OSZTÁLY
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Tárgy: Hivatalos felszólítás

HIVATALOS FELSZÓLÍTÁS
a tartozás rendezésének érdekében

Készült a(z) San Fierro-i Kapitányságon, San Fierro, Downtown alatti hivatali helyiségben 2020. 10. 23 18:00

Hivatalos nyilvántartásunkból megállapítottuk, hogy cégüknek az alábbi tartozása áll fent - Tartozás összege: 1 havi adó - a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal szemben!
Felszólítjuk, hogy a fenti tartozást+késedelmi kamat 1 (azaz egy) héten belül szíveskedjen rendezni hivatali helyiségünkben, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal San Fierro-i Kapitányságán egy Adóigazgatósági-ügyintézőnél.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben jelen felszólításunk nem vezetne eredményre, azaz tartozásukat nem rendezik, úgy minden lehetséges jogi eszközt igénybe fogunk fenni a jogos követelésünk kiegyenlítése érdekében.

Ennek keretében a polgári jog, a büntetőjog valamint a csőd- és felszámolási törvény által biztosított lehetőségeket, mind a cégükkel, mind pedig a jogszabályok alapján személyes felelősséggel is rendelkező ügyvezető illetve tulajdonosok ellen igénybe fogjuk venni.

Bízunk abban, hogy a cégük létének, valamint az összes felelősséggel tartozó magánszemély vagyonának megóvása érdekében haladéktalanul intézkednek a tartozás kiegyenlítése iránt, s így az ügy békés úton lezárható.

See City, 2020. 10. 23.

Tisztelettel,
Peterico Venturas
Adóigazgatóság-Osztályvezető-Helyettes

Peterico

2019. 01. 15.
445
458
V4 karakter
Serena D Burnett
A cég bekerült az ideiglenesen bezárt cégek listájába adócsalás miatt! A cég 3 hónapon belül újra nyítható. 3 hónap után a céget újra be kell jelenteni!

BenceV3

“Két lábon járó tech, dev support.”
SModerátor
v4
2019. 01. 10.
2 385
2 229
22
Budapest / Hatvan
V4 karakter
Scott Venturas
A céget megnyitottam, 3 havi adó befizetésre került.
Új tulajdonos és alkalmazott van a cégnél, beírtam mindent.

Dafe

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
276
197
24
V4 karakter
Felix Friedhofen
Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Nyomozó Főosztály ✉ kozpontinyomozofoosztaly@nav.hu Erőt,egészséget kívánok! Felix Friedhofen) vám és pénzügyőr Főtörzszászlós, KNyF-Próbaidős-nyomozó vagyok! Megjegyzés: A bolt ellenőrzése során több nem megfelelően beárazott tárggyal találkoztunk. Láncfűrész, dobókocka, kártyapakli, golf ütő! 48 órája van az árazás megfelelő beálláítására!
Aláírás: Felix Friedhofen

• Vicces
Reactions: Néma

Peterico

2019. 01. 15.
445
458
V4 karakter
Serena D Burnett
A cég bekerült az ideiglenesen bezárt cégek listájába árréstörvény megsértése miatt! A cég 3 hónapon belül újra nyitható! 3 hónap lejárta után a céget újra be kell jelenteni! Előző adó érvényes: 2021.02.22

Teknős

bort isznak, de vizet prédikálnak
2019. 01. 10.
1 321
2 468
V4 karakter
Joseph Chambley
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Joseph Venturas vám és pénzügyőr Őrnagy, Adóigazgatósági-Főügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
A tulajdonos felkeresett, az árak beállításra kerültek.

Aláírás:
Joseph Venturas

Paulo

Legendás író
TS-SA
v4
2019. 01. 10.
4 408
1 899
V4 karakter
Paulo Trevisan
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
ADÓIGAZGATÓSÁGI OSZTÁLY
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Tárgy: Hivatalos felszólítás

HIVATALOS FELSZÓLÍTÁS
a tartozás rendezésének érdekében

Készült a(z) San Fierro-i Kapitányságon, San Fierro, Downtown alatti hivatali helyiségben 2021. 05. 24. 12:32

Hivatalos nyilvántartásunkból megállapítottuk, hogy cégüknek az alábbi tartozása áll fent - Tartozás összege: 3 havi adó - a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal szemben!
Felszólítjuk, hogy a fenti tartozást+késedelmi kamat 1 (azaz egy) héten belül szíveskedjen rendezni hivatali helyiségünkben, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal San Fierro-i Kapitányságán egy Adóigazgatósági-ügyintézőnél.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben jelen felszólításunk nem vezetne eredményre, azaz tartozásukat nem rendezik, úgy minden lehetséges jogi eszközt igénybe fogunk fenni a jogos követelésünk kiegyenlítése érdekében.

Ennek keretében a polgári jog, a büntetőjog valamint a csőd- és felszámolási törvény által biztosított lehetőségeket, mind a cégükkel, mind pedig a jogszabályok alapján személyes felelősséggel is rendelkező ügyvezető illetve tulajdonosok ellen igénybe fogjuk venni.

Bízunk abban, hogy a cégük létének, valamint az összes felelősséggel tartozó magánszemély vagyonának megóvása érdekében haladéktalanul intézkednek a tartozás kiegyenlítése iránt, s így az ügy békés úton lezárható.

See City, 2021.05.24.

Tisztelettel,
Paulo Pellegrini
Adóigazgatóság-Osztályvezető

Paulo

Legendás író
TS-SA
v4
2019. 01. 10.
4 408
1 899
V4 karakter
Paulo Trevisan
A cég bezárásra került adócsalás miatt. 3 hónapon belül újranyitható.

Dozi

Zöldfülű
2019. 04. 23.
156
36
V4 karakter
Hans C Murray
LV karakter
Linda Lowe
Központi Nyomozó Főosztály
✉ kozpontinyomozofoosztaly@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Hans Schweiger vám és pénzügyőr Törzsőrmester, KNyF-próbaidős nyomozó vagyok!

Megjegyzés:
A bolt leellenőrzése során két terméknél véltem hibát felfedezni. SHTG Tápoldat, illetve Horog .48 órája van az árazás megfelelő beálláítására!

Aláírás:
Hans Schweiger

Kees

No money no funnny.
2019. 01. 10.
670
425
V4 karakter
kees.chambley🏆
LV karakter
kees.venutras🏆
A cég bezárásra került árréstörvény megsértése miatt. 3 hónapon belül újranyitható. Adó 2022.08.16.

Kevin.

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
821
384
V4 karakter
Kane Cobb
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Lucian Ingram vám és pénzügyőr Hadnagy, Adóigazgatósági-Ügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
A boltnak új tulajdonosa lett, újra üzemel.: Chloe Hollander 38761188775537

Aláírás:
Lucian Ingram

• Tetszik
Reactions: Gergő08

Ryan Tanher

Veterán
2019. 01. 10.
2 669
597
V4 karakter
Ryan Tanher

okflogod7spt.png

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Hatósági Osztály - tűzvédelmi engedély 2022

E-mail: okf@seemail.hu

Tűzvédelmi engedély

Erőt, egészséget! Ryan Tanher Őrnagy Hatósági osztály - Osztályvezető vagyok!

Megjegyzés:
470 a tűzvédelmi engedélyszám

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.